Skip to content
iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max staan voor de grootste sprong vooruit sinds de eerste iPhone, en zijn uitgerust met Dynamic Island, de eerste 48-MP camera ooit op een iPhone, het always-on display en baanbrekende veiligheidsvoorzieningen. ©Apple

Apple introduceert iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

Apple heeft vandaag iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max aangekondigd, de meest geavanceerde serie Pro-modellen ooit. Ze zijn onder meer uitgerust met het always-on display en met Dynamic Island, een nieuwe intuïtieve manier om iPhone te ervaren. iPhone 14 Pro draait op de A16 Bionic, de snelste chip ooit in een smartphone, en heeft een nieuw type Pro-camerasysteem. Dat bestaat uit de eerste 48-MP hoofdcamera ooit op een iPhone, voorzien van een quad-pixel sensor, en uit Photonic Engine, dat aanzienlijk betere foto’s bij weinig licht oplevert. Dankzij deze baanbrekende verbeteringen is iPhone nog onmisbaarder voor alledaagse taken, creatieve projecten en vanaf nu zelfs in noodsituaties met functies als SOS-noodmelding via satelliet en Crashdetectie. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier prachtige nieuwe kleuren: diep paars, zilver, goud en spacezwart. Bestellen kan al vanaf vrijdag 9 september, waarna ze vanaf vrijdag 16 september leverbaar zijn.

“Onze klanten vertrouwen elke dag weer op hun iPhone. Met deze iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max hebben zij nog meer innovatieve functionaliteit tot hun beschikking. iPhone 14 Pro heeft een nieuw camerasysteem waarmee alle gebruikers de allerbeste foto’s en video’s kunnen maken, of je dat nu als hobbyist doet of als professional. Andere innovatieve nieuwe technologieën zijn het always-on display en Dynamic Island, met nieuwe interacties voor meldingen en activiteiten”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Dankzij baanbrekende veiligheidsvoorzieningen voelen gebruikers zich nog veiliger, want zij kunnen altijd hulp inschakelen. Als je daar dan nog de krachtige en efficiënte A16 Bionic-chip én een batterij voor de hele dag bij optelt, is dit de beste iPhone ooit.”

Verbluffend mooi design en het meest geavanceerde display op een smartphone

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn gemaakt van chirurgisch staal van roestvrije kwaliteit en getextureerd matglas in vier prachtige kleuren. Beide modellen zijn verkrijgbaar in een uitvoering van 6,1-inch en 6,7-inch.1 Ook hebben ze allebei een nieuw Super Retina XDR-display met ProMotion, dat voor het eerst op een iPhone het always-on display omvat. Dat is mogelijk dankzij een nieuwe refresh-rate van 1 Hz en diverse energiezuinige technologieën. Het nieuwe toegangsscherm is nog handiger geworden, want daar kun je in één oogopslag widgets en Live activiteiten zien, en uiteraard hoe laat het is. Op dit geavanceerde display is hetzelfde piekniveau in HDR-helderheid mogelijk als bij Pro Display XDR én het hoogste piekniveau in helderheid buiten op een smartphone: tot 2000 nits, wat twee keer zo helder is als op iPhone 13 Pro.

Uiteraard zijn ook iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max vooruitstrevend duurzaam met Ceramic Shield aan de voorkant, dat robuuster is dan enig andere smartphone glas. En dankzij de water‑ en stofbestendigheid kan een beetje morsen of een ongelukje niet zo veel kwaad.2

Dynamic Island: een interactieve gebruikerservaring

Dynamic Island biedt nieuwe manieren om met je iPhone om te gaan. Het ontwerp vervaagt de grens tussen hardware en software en laat in realtime belangrijke waarschuwingen, meldingen en activiteiten zien. Vanwege het nieuwe Dynamic Island is de TrueDepth-camera aangepast zodat deze minder displayruimte inneemt. Zonder dat er content in de weg zit op het scherm blijft Dynamic Island actief zodat gebruikers alleen maar even hun vinger op het display hoeven te leggen om de regelaars te zien. Activiteiten op de achtergrond blijven zichtbaar en interactief, zoals Kaarten, Muziek of een timer. Apps van andere ontwikkelaars kunnen Dynamic Island in iOS 16 benutten voor Live activiteiten, bijvoorbeeld apps waarin je sportuitslagen en informatie over carpoolen kunt opzoeken.

Een nieuw type Pro-camerasysteem

Het Pro-camerasysteem van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max verlegt de grenzen van de mogelijkheden van een smartphone. Iedere gebruiker kan hiermee de allerbeste foto’s en video’s maken, of je dat nu doet als hobbyist of professioneel.

iPhone 14 Pro doet er wat computationele fotografie betreft nog een schepje bovenop met Photonic Engine. Dankzij een verregaande integratie van hardware en software presteren alle camera’s hierdoor veel beter bij minder/weinig licht: tot 2x voor de hoofdcamera, tot 3x voor de ultragroothoek­camera, tot 2x voor de telelenscamera en tot 2x voor de TrueDepth-camera. Deze enorme kwaliteitsboost is te danken aan het feit dat Photonic Engine veel eerder in het beeldverwerkingsproces Deep Fusion toepast. Met als resultaat ongekende details, subtiele texturen, betere kleuren en meer informatie in een foto.

Voor het eerst hebben Pro-modellen een 48-MP hoofdcamera met een quad-pixel sensor die zich aanpast aan de foto die wordt genomen, plus optische beeldstabilisatie met sensor­verschuiving van de tweede generatie. Bij de meeste foto’s bundelt de quad-pixel sensor vier losse pixels in één grote quadpixel van 2,44 µm. Dat geeft een mooi resultaat bij weinig licht en bovendien blijft zo de grootte met 12 MP behapbaar. Door de quad-pixel sensor worden ook 2x telefoto’s mogelijk. Daarbij worden de middelste 12 megapixels van de sensor gebruikt voor foto’s in volledige resolutie en 4K-video’s zonder digitale zoom. Dit resulteert in optische kwaliteit bij een gangbare brandpuntsafstand, wat ideaal is voor bijvoorbeeld Portretmodus. De quad-pixel sensor is ook een welkome aanvulling voor professionele workflows, met een geoptimaliseerde detailweergave in ProRAW. Dankzij een nieuw machinelearning-model dat speciaal voor de quad-pixel sensor is ontwikkeld, kun je op iPhone nu ProRAW in 48 MP met een ongekend detailniveau opnemen. Voor professionele gebruikers opent dit de deur naar nieuwe creatieve workflows.

Dit zijn de verbeteringen en functies van het Pro-camerasysteem:

 • Een nieuwe 12-MP ultragroothoekcamera met 1,4-µm pixels waarmee je scherpere en meer gedetailleerde foto’s kunt maken. Dit biedt betere mogelijkheden voor macrofotografie.
 • Een verbeterde telelenscamera met 3x optische zoom.
 • Een nieuwe TrueDepth-camera aan de voorkant met een diafragma van ƒ/1.9 voor betere foto’s en video’s bij weinig licht. Nu voor het eerst gebruik wordt gemaakt van autofocus, kun je nog sneller scherpstellen bij weinig licht en groepsfoto’s maken van grotere afstand.
 • Een nieuwe adaptieve True Tone Flash die helemaal opnieuw is ontworpen met een matrix van negen LEDs die op basis van de gekozen brandpuntsafstand van patroon veranderen.
 • Allerlei voordelen van computationele fotografie, zoals Nachtmodus, Slimme HDR 4, Portretmodus met Portretbelichting, portretfoto’s in Nachtmodus, Fotografische stijlen om de look van foto’s te personaliseren en Apple ProRAW.
 • Een nieuwe actiemodus voor uiterst vloeiende videobeelden met correctie van grote schud- en trilbewegingen en andere bewegingen, zelfs bij video-opnamen vanuit het middelpunt van de actie.
 • Filmmodus is nu beschikbaar in 4K met 30 bps en 4K met 24 bps.
 • Professionele videoworkflows: ProRes3 en end-to-end Dolby Vision HDR.

Crashdetectie en SOS-noodmelding via satelliet

De volledige iPhone 14-serie bevat baanbrekende veiligheidsvoorzieningen om hulp te vragen in noodsituaties. Dankzij een nieuwe dual-core versnellingsmeter die G-krachten tot 256 G kan meten en een nieuwe gyroscoop met hoog dynamisch bereik, kan Crashdetectie op iPhone nu ernstige auto-ongelukken detecteren en automatisch hulpdiensten inschakelen wanneer gebruikers bewusteloos zijn of hun iPhone niet kunnen pakken. Deze voorzieningen zijn gebaseerd op bestaande componenten zoals de barometer, die nu veranderingen in de cabinedruk kan meten, gps voor extra informatie over snelheidsveranderingen en de microfoon,4 die nu harde geluiden kan herkennen die kenmerkend zijn voor ernstige auto-ongelukken. Geavanceerde, door Apple ontwikkelde bewegingsalgoritmen, die zijn getraind op basis van meer dan een miljoen uur autorijden en gegevens van botsingen, vergroten de nauwkeurigheid. In combinatie met Apple Watch benut Crashdetectie naadloos de unieke voordelen van beide devices om gebruikers hulp te bieden. Wanneer een ernstig ongeluk wordt gedetecteerd, zie je op Apple Watch de mogelijkheid om de hulpdiensten te bellen, omdat dat device waarschijnlijk het best bereikbaar is voor de gebruiker – maar als iPhone de beste verbinding heeft, wordt het telefoongesprek via iPhone gevoerd.

iPhone 14-modellen ondersteunen nu ook SOS-noodmelding via satelliet, waarbij aangepaste componenten die diep in de software zijn geïntegreerd via antennes rechtstreeks verbinding kunnen maken met een satelliet, zodat ook buiten het bereik van mobiele of wifi-netwerken berichten kunnen worden uitgewisseld met hulpdiensten. Satellieten zijn bewegende doelen met een lage bandbreedte, waardoor het enkele minuten kan duren voordat een bericht is verzonden. Omdat elke seconde telt, laadt iPhone bij het gebruik van SOS-noodmelding via satelliet vooraf enkele belangrijke vragen om de situatie van de gebruiker te bepalen. Ook wordt aangegeven hoe je de telefoon moet richten om verbinding te maken met een satelliet. Deze vragen en volgende berichten worden vervolgens doorgestuurd naar centra met door Apple getrainde specialisten, die namens de gebruiker om hulp kunnen vragen. Met deze baanbrekende technologie kun je ook handmatig je locatie delen via een satellietverbinding en ‘Zoek mijn’ als er geen mobiele of wifi-verbinding beschikbaar is. Dat biedt gemoedsrust bij wandel- of kampeertochten in afgelegen gebieden. SOS-noodmelding via satelliet is vanaf november beschikbaar voor gebruikers in de VS en Canada, en de service is twee jaar gratis.

A16 Bionic: de snelste chip in een smartphone

De A16 Bionic-chip in iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max ligt generaties voor op de concurrentie. Deze chip maakt ongekende ervaringen mogelijk, zoals Dynamic Island, een batterij voor een hele dag7 en indrukwekkende toepassingen van computationele fotografie. Met twee high performance-cores en vier high efficiency-cores is de nieuwe 6-core CPU tot 40% sneller dan de concurrentie en zijn veeleisende workloads geen probleem. De A16 Bionic heeft een snellere 5-core GPU met 50% meer geheugenbandbreedte (ideaal voor grafisch veeleisende games en apps) en een nieuwe 16-core Neural Engine die bijna 17 biljoen bewerkingen per seconde aankan. Dankzij de speciale fusiearchitectuur van Apple is deze chip zowel krachtig als energiezuinig. Hij presteert beter tegen een fractie van de energie die concurrerende chips nodig hebben.

Het Pro-camerasysteem biedt dankzij de A16 Bionic allerlei toepassingen van computationele fotografie. De CPU, GPU, Neural Engine en beeldsignaalprocessor werken naadloos met elkaar samen om de nieuwe camerahardware goed te laten functioneren. Per foto voeren ze tot wel vier biljoen bewerkingen uit.

Krachtige mobiele functionaliteit en 5G

iPhone biedt gebruikers supersnelle downloads en uploads, betere streaming en realtimeverbindingen via 5G om in contact te blijven, informatie te delen en te genieten van content.8 De 5G-ondersteuning van iPhone is nu uitgebreid tot meer dan 250 netwerkaanbieders in meer dan 70 markten over de hele wereld, met uitgebreide ondersteuning voor standalone-netwerken. Via eSIM kunnen gebruikers gemakkelijk verbinding maken of bestaande abonnementen snel digitaal overzetten. eSIM is een veiliger alternatief voor fysieke simkaarten en biedt ondersteuning voor meerdere mobiele abonnementen op één device. Amerikaanse modellen van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max hebben geen simkaarthouder meer, zodat gebruikers hun device sneller en makkelijker kunnen configureren.

Apple Fitness+ voor alle iPhone-gebruikers

Apple Fitness+ is later dit najaar voor het eerst beschikbaar voor alle iPhone-gebruikers in de 21 landen waar deze service beschikbaar is. Zij kunnen ook zonder Apple Watch een abonnement nemen. iPhone-gebruikers krijgen toegang tot de volledige service met meer dan 3000 work-outs en meditatiesessies onder leiding van een diverse en inclusieve groep trainers. Fitness+-gebruikers zien op hun scherm aanwijzingen van de trainer, tussentijden en het geschatte aantal verbrande calorieën, waarmee ze hun Bewegen-ring vol kunnen krijgen. Fitness+ is volledig geïntegreerd in de Fitness-app in de komende release van iOS 16 en is te vinden op het middelste tabblad. Gebruikers worden gemotiveerd om hun Bewegen-ring vol te krijgen door beloningen te verdienen, activiteiten te delen en meer. Gebruikers hebben een iPhone nodig om zich aan te melden, maar kunnen Fitness+ gebruiken op iPhone, iPad en Apple TV.

Geleverd met iOS 16

iOS 16 is al op de nieuwe mogelijkheden van iPhone 14 Pro berekend, met een vernieuwd toegangsscherm en nieuwe features voor communicatie, delen en intelligentie die samen zorgen voor een nieuwe iPhone-ervaring. Het toegangsscherm is persoonlijker, mooier en handiger dan ooit. In een gelaagd effect komen de onderwerpen op foto’s rondom de tijdsweergave te staan, en nieuwe widgets bieden in één oogopslag toegang tot informatie. De galerij met achtergronden bevat allerlei inspirerende opties voor het toegangsscherm, waaronder Apple verzamelingen, een Weer-achtergrond waarin je ziet hoe de weersomstandigheden in de loop van de dag veranderen, een Astronomie-achtergrond met beelden van de aarde, de maan en het zonnestelsel, en nog veel meer. In Berichten kun je net verstuurde berichten nu wijzigen of intrekken. Ook kun je gesprekken als ongelezen markeren, zodat je er later op terug kunt komen.9 Met ‘Gedeelde iCloud-fotobibliotheek’ kun je nu nog gemakkelijker een verzameling foto’s delen met je gezinsleden.10Livetekst is nog krachtiger geworden. Deze feature herkent nu tekst in video en kan snel valuta’s omrekenen, tekst vertalen en meer. ‘Visueel opzoeken’ is een nieuwe feature waarmee je je vinger op een foto kunt houden, waarna het onderwerp van de foto uit de achtergrond wordt gelicht en naar een app als Berichten kan worden gesleept.11

iPhone en het milieu

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn zo ontworpen dat ze een minimale impact op het milieu hebben. Zo zijn in alle magneten 100 procent gerecyclede zeldzame aardmetalen gebruikt (waaronder die van MagSafe) en 100 procent gerecycled wolfraam in de Taptic Engine. Beide modellen bevatten bovendien 100% gerecycled tin in het soldeer van meerdere printplaten en 100% gerecycled goud in meerdere printplaten en de bedrading van alle camera’s. Dankzij een verpakking op basis van vezels is het plastic omhulsel niet meer nodig, waarmee we dichter bij ons doel komen om in 2025 helemaal geen plastic meer in onze verpakkingen te gebruiken.

De internationale bedrijfsvoering van Apple is al CO₂-neutraal en in 2030 moeten de volledige toeleveringsketen en alle levenscycli van producten voor 100 procent CO₂-neutraal zijn. Dat betekent dat de uitstoot van elk verkocht Apple product tegen die tijd op nul uitkomt, inclusief de productie van de losse onderdelen, de assemblage, het vervoer, het gebruik, het opladen, de recycling en de terugwinning van herbruikbare grondstoffen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

 • iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in de kleuren diep paars, zilver, goud en spacezwart met een capaciteit van 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB.
 • Klanten in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Italië, Japan, Saudi-Arabië, Singapore, Spanje, Thailand, de VAE, het VK, de VS en 30 andere landen en regio’s kunnen iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max vanaf vrijdag 9 september om 5:00 uur PDT (14:00 uur Nederlandse tijd) alvast bestellen. Ze zijn vanaf vrijdag 16 september leverbaar.
 • In Maleisië, Turkije en 20 andere landen en regio’s zijn iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max vanaf vrijdag 23 september verkrijgbaar.
 • SOS-noodmelding via satelliet is vanaf november beschikbaar in de VS en Canada. De service is twee jaar gratis beschikbaar bij activering van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max.
 • Er is al een iPhone 14 Pro voor € 1329 zonder inruiltegoed, en een iPhone 14 Pro Max voor € 1479 zonder inruiltegoed. Ze zijn verkrijgbaar via apple.com/nl/store, de Apple Store-app en de Apple Store. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn ook verkrijgbaar bij erkende Apple resellers en bepaalde providers.12
 • Klanten kunnen besparen op een iPhone 14 Pro en een iPhone 14 Pro Max door een ouder model rechtstreeks in te ruilen via apple.com/nl/store of in de Apple Store. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Voor de voorwaarden en meer details zie apple.com/shop/buy-iphone/carrier-offers.
 • Klanten in de VS kunnen zich tot donderdag 8 september 22:00 uur (PDT) voorbereiden op pre-orders van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max via apple.com/store of de Apple Store-app. Ze kunnen ervoor kiezen om in één keer of per maand te betalen, inruiltegoed in te zetten bij hun nieuwe aankoop of te upgraden via het iPhone-upgradeprogramma.
 • iOS 16 is vanaf maandag 12 september beschikbaar als gratis software-update.
 • Klanten die iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max kopen, krijgen drie maanden gratis Apple Arcade bij een nieuw abonnement.
 • Leren kaarthouder met MagSafe en hoesjes in leer voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren: middernacht, bosgroen, Ink, Umber en oranje. Het doorzichtige hoesje en siliconen hoesjes voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in de kleuren middernacht, Storm Blue, rood, Chalk Pink, Lilac, Elderberry, Succulent en Sunglow.

 

 1. Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het scherm 6,06 inch (iPhone 14 Pro) of 6,68 inch (iPhone 14 Pro Max) diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
 2. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn spat-, water- en stofbestendig en zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden. Ze voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC-standaard 60529 (tot 6 meter diep en tot 30 minuten lang). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
 3. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max ondersteunen het opnemen van ProRes-video’s in de Camera-app in 1080p met 30 bps op het 128-GB model en in 4K met 30 bps op de 256-GB, 512-GB en 1-TB modellen.
 4. De microfoon wordt alleen ingeschakeld als wordt gedetecteerd dat er wordt gereden; dit kan worden geactiveerd door Bluetooth, CarPlay of de snelheid. Alle gegevens worden op het device verwerkt en verwijderd nadat een crash is gedetecteerd, tenzij de gebruiker toestemming heeft gegeven om de gegevens te delen om Crashdetectie te verbeteren. Alleen het geluidsniveau wordt met Apple gedeeld, niet de originele audio.
 5. Crashdetectie is ontwikkeld voor botsingen met passagiersvoertuigen met vier wielen met een bepaalde massa, G-kracht en snelheidsprofielen die overeenkomen met ernstige, levensbedreigende botsingen. Deze detectie is ontwikkeld voor ernstige, levensbedreigende botsingen met hoge impact aan voor- en achterkant, met zijwaarts schuiven, en T-botsingen en botsingen waardoor het voertuig gaat rollen. Crashdetectie is wereldwijd beschikbaar op iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE en Apple Watch Ultra.
 6. SOS-noodmelding via satelliet is ontwikkeld voor gebruik in open ruimten met vrij zicht omhoog. De prestaties kunnen worden beïnvloed door obstakels als bomen of omliggende gebouwen. iPhone blijft werken onder normale temperatuuromstandigheden.
 7. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van mobiel netwerk, locatie, signaalsterkte, configuratie van verschillende functies, gebruik en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Batterijtests zijn uitgevoerd met specifieke iPhones. Zie apple.com/nl/batteries en apple.com/nl/iphone/compare voor meer informatie.
 8. Data-abonnement vereist. 5G, Gigabit LTE, VoLTE en bellen via wifi zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G- en LTE-ondersteuning contact op met je provider of kijk op apple.com/nl/iphone/cellular.
 9. Gebruikers kunnen een bericht tot 15 minuten nadat het is verstuurd nog wijzigen en tot 2 minuten nadat het is verstuurd nog intrekken. Gebruikers kunnen een bericht tot vijf keer wijzigen. Ontvangers kunnen zien welke wijzigingen in een bericht zijn aangebracht.
 10. ‘Gedeelde iCloud-fotobibliotheek’ komt beschikbaar in een latere software-update.
 11. Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar. Bekijk volledig overzicht.
 12. Deze aanbieding is beschikbaar voor in aanmerking komende klanten. Afbetaling in 24 maandelijkse termijnen als Citizens One of Apple Card Monthly Installments (ACMI) als betaalmiddel bij Apple wordt gekozen. Voor aankopen met ACMI in een Apple Store moet bij iPhone een abonnement bij AT&T, T-Mobile/Sprint of Verizon worden geactiveerd. Belastingen en verzendkosten zijn niet inbegrepen bij ACMI en zijn onderworpen aan het variabele rentepercentage van de klant. De aanvullende voorwaarden voor ACMI zijn te vinden in de klantenovereenkomst. Aanvullende voorwaarden voor betaling voor iPhone in termijnen zijn te vinden op apple.com/legal/sales-support/iphoneinstallments_us.

 

Back To Top