Skip to content
De robuuste en veelzijdige Apple Watch Ultra en de nieuwe AirPods Pro liggen nu in de Apple Store. ©Apple

Apple Watch Ultra en nieuwe AirPods Pro nu in de winkel

Vanaf vandaag zijn de meest robuuste en veelzijdige Apple Watch en de meest geavanceerde AirPods tot nu toe wereldwijd verkrijgbaar bij de Apple Store en erkende Apple resellers. Klanten die Apple Watch Ultra en AirPods Pro (2e generatie) online hebben besteld, krijgen die vanaf vrijdag binnen. Zowel in de Store als online kun je alle nieuwe producten van dichtbij bekijken, waarbij je hulp en persoonlijk advies krijgt van de Specialists van Apple.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra is geïnspireerd op extreem uitdagende activiteiten en heeft niet alleen een nieuw, opvallend design maar ook een groot aantal features voor duursporters, ontdekkingsreizigers en avonturiers. Dit horloge heeft een titanium kast van 49 mm en een platte bovenkant van saffierglas, met daaronder het grootste en meest heldere display ooit. Via de aanpasbare actieknop zijn allerlei handige features direct beschikbaar. Bij normaal gebruik gaat de batterij van Apple Watch Ultra tot 36 uur mee, langer dan die van elke andere Apple Watch.1 En met de nieuwe instelling voor energiebesparing gaat de batterij tot wel 60 uur mee: ideaal voor een trip van meerdere dagen.2 De nieuwe wijzerplaat Wegwijzer is speciaal ontworpen voor het grotere display van Apple Watch Ultra en heeft een ingebouwd kompas plus ruimte voor maximaal acht functies. Speciaal voor Apple Watch Ultra zijn er ook drie nieuwe bandjes uitgebracht: het Trail-bandje, Alpine-bandje en Ocean-bandje. Deze bandjes hebben allemaal een uniek design dat tijdens al je avonturen goed en prettig blijft zitten.

Apple Watch Ultra is het ideale hulpmiddel voor duursporters en andere mensen die hun grenzen willen verleggen. Dit horloge bevat de meest nauwkeurige gps van allemaal, waardoor je heel precieze gegevens over de afgelegde afstand, het tempo en de route krijgt: ideaal voor trainings- en wedstrijddoeleinden. Dit is ook de eerste Apple Watch met de nauwkeurige dual-frequency gps, waarin zowel L1 als de nieuwste frequentie L5 en nieuwe positioneringsalgoritmes zijn geïntegreerd. Verder houdt de batterij van Apple Watch Ultra het in de meeste gevallen een volledige triatlon vol.

Dankzij het grotere, helderdere display en het robuuste design is Apple Watch Ultra het ideale attribuut voor avonturiers en ontdekkingsreizigers, zowel voor alledaags gebruik als in extreme omstandigheden. De compleet vernieuwde Kompas-app in watchOS 9 bevat uitgebreidere informatie, drie afzonderlijke weergaven, routepunten en de mogelijkheid om op je schreden terug te keren met Backtrack.

Apple Watch Ultra is ook gemaakt voor watersporten, waaronder extreme activiteiten als kitesurfen en wakeboarden. En voor duikers is er de nieuwe Oceanic+-app, die tot op een diepte van 40 meter werkt.3 Voor dit soort onderwateravonturen voldoet Apple Watch Ultra aan de WR100-norm en bevat dit horloge een Diepte-app met een nieuwe dieptemeter.

AirPods Pro (2e generatie)

AirPods Pro (2e generatie) zijn voorzien van de nieuwe H2-chip, die voor baanbrekende audioprestaties zorgt. Zo zijn de actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus verder verbeterd en is de ruimtelijke audio van een persoonlijk tintje voorzien, waardoor je nog meer opgaat in het geluid. Met de TrueDepth-camera op iPhone kun je een persoonlijk profiel opstellen voor ruimtelijke audio, zodat het geluid helemaal op jou wordt afgestemd.4

Met de Touch-bediening kun je media afspelen en het volume direct op de steel aanpassen. Deze AirPods Pro hebben verder een nieuwe oplaadcase en een extra formaat oortips, zodat je verzekerd bent van de perfecte maat, en de batterij gaat ook nog eens langer mee. Je kunt je AirPods Pro nu opladen met een Apple Watch-oplader, een MagSafe-oplader, een Qi‑oplaadmat of de Lightning-kabel, wat wel zo praktisch is als je op reis bent. De nieuwe oplaadcase is zweet- en waterbestendig5 en bevat een bevestiging voor een draagkoord6, zodat je ’m altijd binnen handbereik hebt. Ook vind je de case makkelijker terug dankzij ‘Nauwkeurig zoeken’ en de ingebouwde speaker. En als je wilt, kun je de oplaadcase van een zelfgemaakte Memoji laten voorzien.

Manieren om te shoppen

Bij de Apple Store, online op apple.com en in de Apple Store-app kan een Apple Specialist je helpen met shoppen. Of je nu hulp wilt met het kiezen van het juiste product of meer wilt weten over de financierings­mogelijkheden, de inruil­mogelijkheden van je huidige product of het overzetten van je bestanden naar je nieuwe device, in alle gevallen staan de uiterst capabele Apple medewerkers voor je klaar om je de allerbeste service te verlenen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

 • Apple Watch Ultra en AirPods Pro (2e generatie) liggen nu in de winkel.
 • Apple Watch Ultra kost € 999 en AirPods Pro (2e generatie) kosten € 299.
 • Alleen in de Apple Store-app kun je gratis een Memoji-inscriptie op de oplaadcase van AirPods Pro (2e generatie) laten zetten. Meer informatie over de Memoji-inscriptie vind je in de Apple Store-app.
 • Nieuwe abonnees krijgen gratis 6 maanden Apple Music bij aankoop van AirPods Pro (2e generatie). Op apple.com/nl/promo lees je er meer over.
 • De volledige functionaliteit van AirPods Pro (2e generatie) is beschikbaar nadat je die hebt gekoppeld aan een Apple device waarop de nieuwste versie van het besturingssysteem is geïnstalleerd. Het profiel voor persoonlijke ruimtelijke audio en de ‘Zoek mijn’-feature zijn vanaf oktober beschikbaar in iPadOS 16 en macOS Ventura.
 1. De batterij van Apple Watch Ultra die aan een iPhone gekoppeld is gaat bij normaal gebruik tot 36 uur mee.
 2. De energiebesparende instelling die de gps-frequentie en het aantal hartslagmetingen verlaagt is later dit najaar beschikbaar.
 3. De nieuwe Oceanic+-app is later dit najaar via de App Store beschikbaar.
 4. Ruimtelijke audio werkt met compatibele content in ondersteunde apps. Voor het maken van een persoonlijk profiel voor ruimtelijke audio is een iPhone met TrueDepth-camera vereist. Het profiel wordt gesynchroniseerd met andere Apple devices waarop het nieuwste besturings­systeem staat, waaronder iOS 16, iPadOS 16 (in oktober beschikbaar), macOS Ventura (in oktober beschikbaar) en tvOS 16.
 5. AirPods Pro en de oplaad­case zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen die niet in het water plaatsvinden en voldoen aan bestendigheids­norm IPX4. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen.
 6. Draagkoord is afzonderlijk verkrijgbaar.

 

Back To Top