Skip to content
Klanten kunnen nu een nieuwe iPhone 14, Apple Watch of AirPods Pro voorbestellen op apple.com en in de Apple Store-app. ©Apple

iPhone 14, Apple Watch en AirPods Pro nu te bestellen

Vanaf vandaag kunnen klanten alle modellen van de geavanceerde iPhone 14-line-up pre-orderen op apple.com en in de Apple Store-app. iPhone 14, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max liggen vanaf vrijdag 16 september in de winkel. iPhone 14 Plus ligt vanaf vrijdag 7 oktober in de winkel.

Apple Watch Series 8 (met de allerbeste gezondheidsfeatures) en de vernieuwde Apple Watch SE kunnen vanaf vandaag op apple.com en in de Apple Store-app worden besteld. Ze liggen vanaf 16 september in de winkel. De gloednieuwe robuuste en veelzijdige Apple Watch Ultra ligt vanaf vrijdag 23 september in de winkel, maar kan ook online en in de Apple Store-app worden besteld. AirPods Pro kunnen vanaf vandaag worden besteld en liggen vanaf 23 september in de winkel.

Klanten die hun product bij Apple zelf kopen (online of in een Apple Store) krijgen advies op maat van een Apple Specialist en hulp bij het instellen van hun nieuwe device. Verder kunnen zij gebruikmaken van handige opties voor bezorgen en ophalen, speciale aanbiedingen van providers en hoge inruilkortingen.

De beste plaats om Apple producten te kopen

De Apple Store is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar klanten de nieuwste producten kunnen kopen, met deskundige medewerkers kunnen overleggen en zelfs nieuwe dingen kunnen leren met programma’s als Today at Apple. Apple medewerkers kunnen klanten helpen om het juiste device en bijpassende financiering te kiezen. Verder kunnen ze assisteren bij het instellen van hun nieuwe device, bijvoorbeeld door hun gegevens over te zetten of een abonnement te activeren. Klanten zijn hoe dan ook verzekerd van een naadloze winkelervaring, zowel in de Apple Store als online (op apple.com/nl/store).

Apple maakt het klanten makkelijk om meer te weten te komen over Apple producten en accessoires: in een Apple Store, online en via persoonlijke aanbevelingen in de Apple Store-app.

Besparen op de nieuwe iPhone 14

Er zijn nu nog meer manieren om een iPhone aan te schaffen, bijvoorbeeld via speciale aanbiedingen van providers, financieringsopties en Apple Trade In.

iPhone behoudt jarenlang een restwaarde. Klanten kunnen dan ook (zowel op apple.com als in een Apple Store) via ons inruilprogramma besparen op een iPhone 14. Ga naar apple.com/shop/buy-iphone/carrier-offers voor de voorwaarden en meer informatie.

Apple Trade In werkt snel en eenvoudig. Klanten kunnen korting krijgen op hun aankoop wanneer zij een in aanmerking komend Apple device inruilen. Ze kunnen kiezen voor directe korting op een aankoop of voor een Apple Gift Card die ze daarna op elk gewenst moment kunnen verzilveren op apple.com of bij een Apple Store. Als je vanuit huis een product inruilt, krijg je van Apple een prepaid inruilkit om het oude device op te sturen. Zit een korting er niet in, dan kan Apple het device kosteloos recyclen.

Eenvoudig je device instellen en gegevens overzetten

Apple heeft op apple.com een nieuwe pagina gemaakt met eenvoudige stapsgewijze instructies om een nieuwe iPhone te activeren en de gegevens van het oude device over te zetten.

Voor degenen die van Android overstappen naar een iPhone biedt de app ‘Stap over op iOS’ uitkomst. Daarmee kun je onder meer contactgegevens, berichten, content in WhatsApp, foto’s, video’s, e-mailaccounts en agenda’s makkelijk en veilig overzetten. De app ‘Stap over op iOS’ is gratis en kan in de Google Play Store worden gedownload.

Toegankelijkheidsopties wanneer je bij Apple winkelt

Voor doven en slechthorenden is SignTime beschikbaar. Daarmee kunnen klanten in gebarentaal communiceren met medewerkers van AppleCare en Retail Customer Care (American Sign Language in de VS, British Sign Language in het VK of Langue des Signes Française in Frankrijk). In de Apple Store kunnen klanten ook gebruikmaken van SignTime. Er kan dan een gebarentolk op afstand worden geregeld zonder dat je die lang van tevoren hoeft te boeken.

Flexibele manieren om je Apple product te ontvangen

Wanneer klanten online of in de Apple Store-app iets hebben gekocht, kunnen ze ervoor kiezen om hun bestelling in een Apple Store op te halen of gewoon thuis te laten bezorgen (op veel locaties op dezelfde dag of de dag erna).

Je Apple device optimaal benutten

Iedereen die meer over hun nieuwe product wil weten, kan weer in de Apple Store gratis meedoen aan Today at Apple-sessies. Je krijgt dan handige tips over diverse hardware- en softwarefeatures op je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/today.

 

Back To Top