skip to Main Content
Apple Store Is Offline

Apple Store is offline

Apple heeft zijn Apple Store vanmiddag offline gehaald. De verwachting is dat Apple vernieuwde iPads zal introduceren. Het zal vermoedelijk gaan om de iPad (basismodel), 11 inch iPad Pro en de 12,9 inch iPad Pro. Bij de iPad zal het nodige veranderen, althans als we de geruchten mogen geloven. Zo zal hij van het ouderwetse ontwerp verlost zijn en een volledig scherm krijgen zoals bijvoorbeeld bij de iPad Air, dus zonder de home-button zoals we nu nog gewend zijn. Wat voor processor hij zal krijgen is nog even afwachten

De iPad Pro zal waarschijnlijk worden uitgerust met een M2 processor. Of Apple ook gelijk MagSafe zal introduceren op de iPad Pro en misschien de camera zal plaatsen op de lange zijde (landscape mode) is nog even afwachten.

Tim Cook heeft op zijn twitteraccount een teaser geplaatst voor deze middag, daar zou je ook al op uit kunnen maken dat het vanmiddag om de iPad draait.

Apple heeft er dit keer voor gekozen om de vernieuwde producten via een persbericht te introduceren i.p.v. en digitaal event. Dat maakt wel duidelijk dat de updates van de iPads niet zo groot zijn. Vermoedelijk weten we aan het eind van de middag meer.

Back To Top