skip to Main Content
Apple News Presenteert De Podcast After The Whistle
Afbeelding: Apple / After the Whistle begint op 17 november 2022 en is dan gratis beschikbaar in Apple News en Apple Podcasts.

Apple News presenteert de podcast After the Whistle

Binnenkort gaat het WK voetbal van start. Brendan Hunt (acteur en medebedenker van de met meerdere Emmy’s bekroonde Apple TV+-serie Ted Lasso) en Rebecca Lowe (presentator van NBC Sports) volgen het toernooi in After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe, een nieuwe podcastserie van Apple News. After the Whistle, dat in samenwerking met Meadowlark Media wordt geproduceerd, biedt een leuke en informatieve blik op het verloop van het WK uit het perspectief van twee doorgewinterde voetbalfans.

After the Whistle gaat op 17 november 2022 van start met een vooruitblik op het toernooi, dat op 20 november begint, en is dan gratis beschikbaar in Apple News voor gebruikers in de VS en in Apple Podcasts voor gebruikers in 103 landen en regio’s. Enkele malen per week, in de uren na belangrijke wedstrijden, verschijnen er nieuwe afleveringen. Presentatoren Hunt en Lowe bespreken spannende momenten met een gezonde dosis chauvinisme voor respectievelijk het Amerikaanse en het Engelse team, en analyseren onder meer belangrijke situaties, overwinningen, verrassende uitslagen en gebeurtenissen buiten de lijnen.

“Apple is dol op voetbal – van Ted Lasso tot Major League Soccer, en in deze podcast geven twee van de interessantste voetbalanalisten van tegenwoordig hun kijk op de belanrijkste momenten van het toernooi”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President of Services bij Apple. “We geven met After the Whistle en in Apple News onze gebruikers graag de gelegenheid om alle spannende ontwikkelingen te volgen.”

Naast het optreden als Coach Beard in Ted Lasso, is Hunt een levenslange voetbalfan die Major League Soccer en de Engelse Premier League op de voet volgt. Lowe is al bijna twintig jaar lang een geliefd voetbalpresentator in Engeland en de Verenigde Staten en presenteert momenteel haar tiende seizoen met verslaggeving van de Premier League door NBC Sports.

Volg After the Whistle op Apple Podcasts om op de hoogte te blijven van elke aflevering tijdens het WK-toernooi.

In Apple Podcasts hebben Hunt en Lowe ook een  ‘Listen With’-collectie samengesteld  van hun favoriete podcasts die luisteraars kunnen ontdekken.

Fans kunnen hun favoriete teams vinden en volgen in Apple News om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen tijdens het toernooi, en automatisch synchroniseren met de Apple TV-app om wedstrijden te kijken. In de Apple TV-app zijn alle 64 wedstrijdverslagen van FOX Sports te zien, en ook de Spaanstalige uitzendingen door Telemundo van elke match op Peacock.

Over Apple News

Apple News biedt mensen in de VS, het VK, Canada en Australië toegang to kwaliteitsjournalistiek uit een breed scala aan toppublicaties, uitgezocht door een team redacteuren. Het is de meestgebruikte nieuws-app in de landen waar de app beschikbaar is. Sinds iOS 16 bevat Apple News het gedeelte ‘My Sports’. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig hun favoriete teams en competities volgen, verhalen ontvangen van honderden bekende uitgevers, en uitslagen, wedstrijdschema’s en klassementen in de belangrijkste competities raadplegen. Ook kunnen ze direct vanuit de News-app hoogtepunten bekijken.

 

Back To Top