Skip to content
iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max staan voor de grootste sprong vooruit sinds de eerste iPhone, en zijn uitgerust met Dynamic Island, de eerste 48-MP camera ooit op een iPhone, het always-on display en baanbrekende veiligheidsvoorzieningen. ©Apple

Levertijden iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

De belangrijkste assemblagefabriek voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max in het Chinese Zhengzhou heeft momenteel te maken met beperkingen wegens COVID-19. Als gevolg hiervan is de productiecapaciteit sterk verminderd. Zoals vanaf het begin van de COVID-19-pandemie staat de gezondheid en veiligheid van de werknemers in onze toeleveringsketen voorop.
De vraag naar de iPhone 14 Pro- en iPhone 14 Pro Max-modellen is nog altijd groot. Er worden nu echter minder exemplaren van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max geleverd dan voorzien en dit heeft tot gevolg dat klanten langer op hun nieuwe producten moeten wachten.
We werken nauw samen met onze leverancier om weer het geplande productieniveau te halen zonder dat daarbij de gezondheid en veiligheid van werknemers in het gedrang komt.
Back To Top