Skip to content

Serif introduceert Affinity creative suite versie 2

Softwareontwikkelaar Serif, heeft vandaag zijn Affinity creative suite geüpdatet naar versie 2. Deze Affinity creative suite bevat de applicaties; Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher. Nieuw is ook de introductie van Affinity Publisher voor de iPad. Dit is tevens de eerste keer dat een professioneel opmaak-applicatie de weg vindt naar de iPad.

In Affinity Photo zijn de volgende nieuwe opties te vinden:

 • Non-destructive RAW Develop
 • Compound Masks
 • Live Mesh Warp
 • Normals Adjustment
 • Live Masks
 • Hue Range
 • Band-Pass
 • Luminosity
 • Saved Layer States
 • JPEG XL Import/Export

In Affinity Designer zijn de volgende nieuwe opties te vinden:

 • Vector Warp
 • Shape Builder Tool
 • Knife Tool
 • Measure Tool and Area Tool
 • DWG/DXF Import
 • X-Ray View

In Affinity Publisher zijn de volgende nieuwe opties te vinden:

 • Books (alleen in de desktop-versie)
 • Footnotes, endnotes and sidenotes
 • Place Auto-flow
 • Linked File Layer Visibility Override
 • DWG/DXF Place
 • Style Picker Tool
 • Performance

Prijzen

Affinity creative suite is op het moment met 40% korting te koop en kost daardoor nu tijdelijk eenmalig 119,99 euro. Inbegrepen zijn de applicaties, Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher. De applicaties zijn geschikt voor macOS, Windows en de iPad. De applicaties zijn ook los te koop met 40% korting. Zo kost Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher voor macOS en Windows eenmalig 48,99 euro. Wil je de applicatie Affinity Photo, Affinity Designer of Affinity Publisher voor de iPad hebben, dan kost dit tijdelijk eenmalig 14,99 euro per stuk.

Eerst uitproberen kan ook, want er is een 30 dagen trial beschikbaar.

Back To Top