Skip to content
©Teufel

Teufel viert met NOVEMBERMANIA

Teufel combineert Black Deals, Singles Day en Cyber Monday tot NOVEMBERMANIA en houdt de prijzen tot en met 28 november meer dan laag. Toch moeten Teufel fans niet te lang wachten, want de aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Met kortingen van soms wel meer dan 40 procent kunnen sommige audioproducten namelijk snel uitverkocht zijn.

Enkele NOVEMBERMANIA aanbiedingen:
Bluetooth speaker met DAB+ BOOMSTER (299,99 euro in plaats van 369,99 euro)
Digitale hifi-wekkerradio RADIO ONE (99,99 euro in plaats van 169,99 euro)
Soundbar + subwoofer CINEBAR 11 “2.1-Set” (299,99 euro in plaats van 449,99 euro)
Stereo vloerstaande speakers ULTIMA 40 (299,99 euro in plaats van 499,99 euro)
5.1 home cinema-speakerset ULTIMA 40 SURROUND “5.1 set” (699,99 euro in plaats van 999,99 euro)

Over Teufel
Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth-speakers. Het bedrijf begon in 1979 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Inmiddels is het bedrijf met meer dan tweehonderd werknemers in heel Europa de nummer één in directe verkoop van audioproducten. Sinds de oprichting zet het bedrijf de trend op gebieden zoals stereo, surround-sound en draagbare oplossingen. Goed geluid staat bij Teufel altijd op de allereerste plaats; de talloze onderscheidingen van consumenten en de vakpers bevestigen het succes. Voor meer informatie: www.teufelaudio.nl.

 

Back To Top