skip to Main Content
DaVinci Resolve Nu Ook Beschikbaar Op De IPad
Afbeelding: Blackmagic Design / Davinci Resolve voor de iPad

DaVinci Resolve nu ook beschikbaar op de iPad

Blackmagic Design heeft vandaag DaVinci Resolve voor de iPad geïntroduceerd, zodat makers video-workflows op nieuwe manieren en op nieuwe plaatsen kunnen uitbreiden. DaVinci Resolve voor iPad is geoptimaliseerd voor MultiTouch-technologie en Apple Pencil en biedt ondersteuning voor knip- en kleurenpagina’s die toegang bieden tot DaVinci’s bekroonde beeldtechnologie, kleur-bewerkingstools en de nieuwste HDR-workflows. En Blackmagic Cloud-ondersteuning stelt makers in staat om met meerdere gebruikers over de hele wereld samen te werken.

Met geoptimaliseerde prestaties voor Apple Silicon levert DaVinci Resolve 4x snellere Ultra HD ProRes renderprestaties op de nieuwe iPad Pro met M2. HDR wordt ook ondersteund voor klanten die een 12,9-inch iPad Pro met de M1-chip gebruiken. DaVinci Resolve voor de iPad werkt goed samen met de Apple Studio Display en het Pro Display XDR, maar ook met een AirPlay-compatibel scherm.

De nieuwe DaVinci Resolve voor de iPad opent en maakt standaard DaVinci Resolve-projectbestanden die compatibel zijn met de desktopversie van DaVinci Resolve 18. Ondersteunde bestandsindelingen zijn H.264, H.265, Apple ProRes en Blackmagic RAW, waarbij clips kunnen worden geïmporteerd uit de interne opslag en Fotobibliotheek van iPad Pro, of extern aangesloten iCloud- en USB-C-mediaschijven.

DaVinci Resolve voor de iPad is beschikbaar in de Apple App Store als gratis download, met een upgrade naar DaVinci Resolve Studio voor iPad ook beschikbaar als in-app aankoop.

Back To Top