Skip to content
Via Apple Arcade kun je ruim tweehonderd games spelen, allemaal zonder advertenties en zonder in-app aankopen. ©Apple

Een grensverleggend entertainmentjaar voor Apple

Qua entertainment was 2022 een uiterst geslaagd jaar. Grote kans dat je vorig jaar een nieuwe app of game, een nieuw liedje, een nieuwe tv-serie of een nieuwe film hebt ontdekt. Misschien moest je erom lachen, heb je er iets van geleerd of bekijk je de wereld nu met andere ogen. En wie weet was je er zo van onder de indruk dat je iedereen over je ontdekking hebt verteld.

Het is bijna niet te bevatten hoeveel geweldige content we tegenwoordig binnen handbereik hebben. En dat hebben we te danken aan al die producenten die overal ter wereld de prachtigste dingen maken. Het is ook nog niet eerder voorgekomen dat je op elk moment, en waar je ook bent, op al je devices van zo veel originele series, aansprekende films, internationale muziek, creatieve apps, diepgravende journalistiek en overweldigende games en sportevenementen kunt genieten.

Bij Apple hebben we het voorrecht dat we met de meest uiteenlopende creatievelingen samenwerken, zodat onze producten en diensten tot nog meer creativiteit uitnodigen. Het was altijd al ons doel om het leven van mensen te verrijken en de wereld beter achter te laten dan we hem hebben aangetroffen, en we weten ook dat daar meer bij komt kijken dan alleen techniek. Daarom gaan we bij alles wat we doen uit van onze waarden.

We vinden dat iedereen met onze producten en diensten overweg moet kunnen. We vinden dat privacy een grondrecht is, en dat we het aan onze klanten verplicht zijn om hun veiligheid te waarborgen. Ook zijn we ervan overtuigd dat een cultuur waarin iedereen er mag zijn tot innovatie leidt. Daarom maken we ons hard voor de veranderingen die volgens ons hard nodig zijn.

Toen we een paar jaar geleden met Apple TV+ van start gingen, hadden we een heel divers aanbod aan menselijke verhalen voor ogen. Dat er behoefte was aan dit soort aanbod, is onder meer gebleken uit de populariteit van CODA, dat een Oscar voor de beste film heeft gewonnen, en de serie Ted Lasso, die opnieuw een Emmy voor beste comedy heeft gekregen. Ook is duidelijk dat het kijkerspubliek nog veel meer van dit soort producties wil zien.

En neem maar van mij aan: er zit inderdaad nog veel meer in de pijplijn. Zoals producties om je op te verheugen of later nog eens over na te denken. Producties waardoor je op het puntje van je stoel zit, of waardoor je juist niet kunt blijven zitten en gewoon door de kamer moet dansen. Producties die je je nog lang zult herinneren en die ons nader tot elkaar brengen.

Vorige week was ik 34 jaar in dienst bij Apple, en ik kan wel zeggen dat ik heel enthousiast ben over wat de toekomst brengt. 2023 wordt voor ons dienstenaanbod weer een heel bijzonder jaar, en we kijken reikhalzend uit naar het moment dat we alle nieuwe dingen kunnen uitbrengen.

– Eddy Cue, Senior Vice President of Services bij Apple

In 2022 is de App Store door meer mensen bezocht dan ooit tevoren. In die veilige en betrouwbare omgeving kun je de meest ingenieuze en geavanceerde apps en games ontdekken en downloaden. De App Store jaagt ook een geheel eigen economie aan: het is een marktplaats waar zowel grote softwareleveranciers als eenpitters hun zelfontwikkelde producten kunnen afzetten, en waar elke week meer dan 650 miljoen mensen uit 175 verschillende landen en regio’s een kijkje komen nemen. Sinds de lancering van de App Store in 2008 hebben ontwikkelaars voor meer dan 320 miljard dollar aan digitale goederen en services verkocht, wat afgelopen jaar opnieuw tot een recordomzet heeft geleid. En dit aanzienlijke bedrag is maar een fractie van het algehele handelsverkeer dat het app-ecosysteem genereert. Het hele jaar door zijn er nieuwe apps en games bijgekomen die op allerlei verfrissende manieren impact hebben. Zo zag de innovatieve app BeReal het levenslicht, die al snel heel populair werd onder mensen die op een betere en originele manier contact met hun naasten wilden houden. Verder is de populaire battle royal-game Apex Legends nu ook op iPhone te spelen, en heeft Dot’s Home, een meeslepende game waarbij je al spelend ontdekt met welk structureel onrecht mensen van kleur te maken hebben, inmiddels een grote culture impact. De ontwikkelaars van deze games hebben in 2022 allemaal een App Store Award gekregen. Dat apps inspelen op de behoefte aan diensten, of het nu om productiviteit, entertainment, social media of iets anders gaat, blijkt ook uit het grote aantal abonnementen dat via de App Store is afgesloten: die vormen een aanzienlijk deel van de ruim 900 miljoen betaalde abonnementen voor diensten van Apple. In de App Store vind je een overzicht van de apps and games die in 2022 het meest zijn gedownload.

De gamingdienst Apple Arcade staat nog steeds op hoog niveau met zijn aanbod aan bekroonde en veelgeprezen games, die variëren van nieuwe releases tot populaire titels uit de App Store. Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot een groeiende collectie van nu al meer dan tweehonderd games, waar elke week leuke nieuwe content bijkomt. Wat deze gamingdienst extra gewild maakt, is het ontbreken van reclame en in-app aankopen. Bovendien voldoen alle games aan de strenge privacyeisen van Apple. In 2022 zijn er in Apple Arcade meer dan vijftig nieuwe games bijgekomen, waaronder Warped Kart Racers, Jetpack Joyride 2, Gibbon: Beyond the Trees, Wylde Flowers en Cooking Mama: Cuisine! Ook heeft de gamingdienst ruim driehonderd updates en uitbreidingen uitgebracht voor populaire games die al in de collectie zitten, zoals Sneaky Sasquatch, The Oregon Trail, Mini Motorways, LEGO Brawls en Angry Birds Reloaded.

2022 was voor Apple Music een belangrijk jaar. De catalogus bestrijkt vrijwel de hele muziekgeschiedenis en bevat inmiddels ruim honderd miljoen nummers. Dat is 100.000 keer ‘1000 nummers op zak’. En met de komst van ruimtelijke audio is de streamingkwaliteit van Apple Music nog hoger geworden, zodat je als luisteraar nog meer opgaat in het geluid. Sinds de lancering van ruimtelijke audio is het aantal mensen dat daar maandelijks naar luistert meer dan verdrievoudigd. Inmiddels maakt meer dan tachtig procent van alle abonnees er gebruik van, en is het aantal maandelijkse weergaven in ruimtelijke audio met meer dan duizend procent gestegen. Verder werkt Apple Music sinds 2022 samen met Mercedes-Benz, zodat ruimtelijke audio voor het eerst ook in de auto te beluisteren is. Via Apple Music Live kun je kijken en luisteren naar exclusieve live-optredens van internationale sterren als Harry Styles, Lil Durk, Mary J. Blige, Billie Eilish, Luke Combs, Wizkid en Alicia Keys. Naderhand kun je elk optreden terugkijken en -luisteren in ruimtelijke audio. En vorige maand is Apple Music Sing van start gegaan, zodat je kunt meezingen met al je favoriete nummers. Dankzij de aanpasbare zang en de weergaloze songtekstmogelijkheden van Apple Music kun je nu heel eenvoudig een duet zingen, meezingen met het achtergrondkoor of je plek in de spotlight opeisen – allemaal op basis van een steeds groter wordende catalogus met ’s werelds meest zingbare nummers.

Ook voor Shazam was 2022 een bijzonder jaar. Deze dienst bestond toen twintig jaar en is in die tijd maar liefst 70 miljard keer benut. Afgelopen jaar heeft Shazam 17 nieuwe nationale hitlijsten en 58 nieuwe stadslijsten uitgebracht. Dat betekent dat je nu op nog meer plekken ter wereld ziet welke muziek het meest wordt opgezocht en daar ook meteen naar kunt luisteren. Inmiddels hebben gebruikers van deze dienst ruim veertig miljoen verschillende nummers opgezocht, en zijn meer dan een miljoen artiesten voor het eerst geShazamd. Afgelopen jaar was de wereldwijde Top 200 van Shazam diverser dan ooit, doordat een nieuwe generatie luisteraars steeds vaker oude nummers opzoekt. Het oudste nummer dat in de Top 200 de eerste plaats heeft bereikt, was ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush uit 1985. Shazam heeft verder een aantal nieuwe features uitgebracht, zoals de mogelijkheid om de bibliotheek via iCloud te synchroniseren, verbeterde Siri-integratie en de mogelijkheid om informatie over concerten op te zoeken. Dankzij die laatste feature kun je zien welke live-optredens eraan komen, wat ook gunstig is voor de desbetreffende artiesten. Vorige week heeft Shazam zijn voorspellingen voor 2023 uitgebracht, een lijst met vijftig nummers van artiesten die op het punt staan om door te breken. Shazam heeft met zijn voorspellingen vaker nieuw talent ontdekt dan alle andere muziekdiensten. Zo stond Ayra Starr, een van de vijf uitgelichte opkomende artiesten voor 2022, afgelopen herfst al in de wereldwijde Top 10 van Shazam.

In 2022 gingen er bij Apple TV+ diverse series in première die hoge ogen hebben gegooid, waaronder The Afterparty, Bad Sisters, Black Bird, Echo 3, For All Mankind, Loot, The Last Days of Ptolemy Grey, Pachinko, Slow Horses, Tryingen Severance, de serie die maar liefst 14 Emmy Award-nominaties heeft gekregen. De internationale hitserie Ted Lassoheeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de meeste Emmy’s in de wacht gesleept, en het tweede seizoen is bekroond met de award voor ‘Outstanding Comedy Series’. De series Pachinko en Severance zijn beide opgenomen in de prestigieuze Televisieserie van het jaar-lijst van het American Film Institute.

Apple TV+ heeft met CODA geschiedenis geschreven door als eerste streamingdienst een Oscar voor beste film in de wacht te slepen. Verder zijn er via Apple TV+ diverse veelgeprezen films in première gegaan, zoals Cha Cha Real Smooth, Luck, Selena Gomez: My Mind & Me en Spirited, die tot nu toe het grootste aantal Apple TV+-kijkers heeft getrokken. Causeway, Emancipation en Sidney hebben een eervolle vermelding van de African-American Film Critics Association gekregen, en de populaire documentaire Louis Armstrong’s Black & Blues is bekroond met de IDA Documentary Award voor beste muziekdocumentaire.

Dit jaar gaan er bij Apple TV+ een aantal langverwachte originele series en films van vermaarde schrijvers in première, zoals de nieuwe Apple Originals Dear Edward, Hello Tomorrow!, The Reluctant Traveler en Shrinking. Verder kun je een nieuw seizoen van bekroonde en populaire series als The Afterparty, Schmigadoon!, Servant, Swagger en Truth Be Toldverwachten, plus nieuwe films als Argylle, Killers of the Flower Moon en Sharper.

In 2022 heeft Apple ook grote stappen op het gebied van live sportwedstrijden gezet. Zo is op Apple TV+ het programma ‘Friday Night Baseball’ in première gegaan. Tijdens het reguliere seizoen kun je daar elke vrijdagavond naar twee belangrijke honkbalwedstrijden uit de Major League kijken. Verder heeft Apple bekendgemaakt dat het voor tien jaar een samenwerkingsverband met Major League Soccer (MLS) is aangegaan, iets wat nog niet eerder vertoond is. Vanaf 1 februari 2023 kunnen voetbalfans via de MLS Season Pass-dienst in de Apple TV-app elke wedstrijd van de MLS streamen, zonder lokale black-outs of beperkingen – een primeur voor deze sport. Met MLS Season Pass weet de MLS-voetbalcompetitie zijn grootste wereldwijde publiek aller tijden te bereiken: alle wedstrijden zijn op miljarden devices te bekijken, zowel via de Apple TV-app als via internet.

Sinds iOS 16 bevat Apple News het gedeelte ‘My Sports’. Hier kunnen sportfans het laatste nieuws lezen, van alles te weten komen over hun favoriete teams, spelers en competities, en de samenvattingen bekijken. Het is ook mogelijk om je favoriete teams tussen Apple News en de Apple TV-app te synchroniseren, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en een seintje krijgt als de wedstrijd begint. Verder bevat de Apple TV-app vanaf iOS 16.2 de optie ‘Live activiteiten’. Daarmee kun je de tussenstanden van je favoriete teams uit een select aantal competities volgen op je toegangsscherm, en ook via het Dynamic Island op iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max.1

In 2022 is Apple Fitness+ toegankelijk gemaakt voor alle iPhone-gebruikers, zodat die er in alle 21 landen waar deze service beschikbaar is een abonnement op kunnen nemen – ook als ze geen Apple Watch hebben. Verder bevat de bibliotheek inmiddels 3500 work-outs en meditaties. Een greep uit de andere nieuwe features van Fitness+: Time to Run, Verzamelingen, de nieuwe Artist Spotlight-serie met work-outs op muziek van Taylor Swift en de work-outserie Yoga for Every Runner, mede samengesteld en gepresenteerd door ultra-marathonloper Scott Jurek. Om 2023 fit en gezond van start te gaan, zijn er voor Fitness+ opnieuw nieuwe opties aangekondigd. Een paar voorbeelden: Kickboksen, een nieuwe cardiowork-out voor je hele lichaam. Een nieuwe Artist Spotlight-serie met work-outs op muziek van Beyoncé. Het nieuwe meditatiethema ‘Slaap’, inclusief een programma om je daarmee op weg te helpen. Het vijfde seizoen van Time to Walk, dat aftrapt met Jamie Lee Curtis. Plus twee nieuwe Verzamelingen en drie nieuwe Fitness+-trainers.

Voor het laatste nieuws over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag, diepgravende reportages en prachtig ingesproken audioverhalen is er Apple News. In de VS, het VK, Australië en Canada is dit nog steeds de meestgebruikte nieuws-app, die miljoenen mensen van kwaliteitsnieuws voorziet. Afgelopen november is in Apple News After the Whistle van start gegaan, een kortdurende podcastserie die werd gepresenteerd door Brendan Hunt (bekend van Ted Lasso) en Rebecca Lowe van NBC Sports. In deze podcast kregen luisteraars een leuke en informatieve blik op het verloop van het WK voorgeschoteld.

Met een abonnement op Apple News+ kon je ook afgelopen jaar weer volop genieten van reportages uit de beste tijdschriften ter wereld, zoals The Atlantic, National Geographic, People, TIME, The Wall Street Journal en Vogue, en tal van plaatselijke en regionale kranten, waaronder The Charlotte Observer, The Houston Chronicle en The Miami Herald – allemaal gewoon via de News-app. De abonnees van Apple News+ hebben ook miljoenen uren geluisterd naar professioneel ingesproken audioverhalen. De populairste waren afkomstig uit New York Magazine, Sports Illustrated, Texas Monthly, The Los Angeles Times en The New Yorker.

Met Apple One ben je in één keer op alle Apple services geabonneerd, zoals Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple Fitness+, Apple News+ en iCloud+.

Via Apple Podcasts hebben ook afgelopen jaar weer vele luisteraars allerlei nieuwe podcasts ontdekt en naar hun favorieten geluisterd. Via Apple Podcasts-abonnementen konden ze de makers ervan bovendien financieel steunen, in ruil voor exclusief materiaal, vroegtijdige toegang, podcasts zonder reclame en diverse andere voordelen. De komende weken komt er speciaal voor abonnees nieuwe content bij van Brains On! voor kinderen, de economen achter Freakonomics Radio, The Pitch met Josh Muccio en het dagelijkse nieuwsprogramma van NPR, Up First, plus nieuwe series van gerenommeerde producenten als iHeartMedia, SmartLess Media, Sony Music Entertainment en Wondery.

Als je een boek wilt lezen, naar een luisterboek wilt luisteren of nieuwe titels wilt ontdekken, is Apple Books de aangewezen plek. De bibliotheek bevat inmiddels al meer dan tien miljoen titels. In 2022 passeerden vele bestsellers de revue, zoals de fictie van Colleen Hoover en de openhartige memoires van Jennette McCurdy en Matthew Perry. Ook ging in Apple Books de speciale Lees meer-verzameling van start, waarin het hele jaar door werk van auteurs uit ondervertegenwoordigde groepen wordt uitgelicht. Afgelopen jaar zijn er in Apple Books ook diverse verbeteringen op het gebied van de leesbaarheid doorgevoerd. Daardoor haal je uit de content in Apple Books nu nog makkelijker waar je naar op zoek bent, of dat nu amusement, een gevoel van herkenning of stof tot nadenken is. Verder kun je ontdekken wat de populairste boeken van het jaar waren, en zien van welke nieuwe boeken veel wordt verwacht.

Apple Kaarten is geheel vernieuwd. De navigatie is verbeterd, je ziet meer details en je beschikt over nieuwe features als ‘Kijk rond’ en ‘Natural Language Guidance’. In 2022 is de nieuwe kaart in nog eens dertien landen en regio’s uitgebracht, waaronder Duitsland, Frankrijk, Israël, Nieuw-Zeeland en Singapore. Ook kun je nu nog meer steden in volle 3D-glorie bekijken, waaronder Atlanta, Chicago, Miami, Montreal, Las Vegas, Seattle, Toronto en Vancouver. Vanaf iOS 16 bevat de Kaarten-app de mogelijkheid om routes met meerdere stops te plannen, plus verbeterde ov-features. Daardoor kun je als ov-reiziger in Kaarten zien wat je reis kost, je ov-abonnement in Wallet zetten en je saldo bekijken en aanvullen. In de Verenigde Staten zijn er nu ook uitgebreide routebeschrijvingen, inclusief stapsgewijze routeaanwijzingen, beschikbaar voor fietspaden en andere paden waar je mag fietsen.

Tijdens het decemberkwartaal van 2022 zijn er wereldwijd een recordaantal aankopen met Apple Pay betaald. Speciaal voor alle shoppers heeft Apple vorig jaar de feature Bestellingen bijhouden gelanceerd. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om de verzendstatus bij te houden van de aankopen die je met Apple Pay bij deelnemende winkeliers hebt gedaan. Op dit moment is Apple Pay in bijna zeventig landen en regio’s beschikbaar voor miljoenen winkeliers, en hebben ruim 10.000 banken en financiële partners over de hele wereld hier inmiddels een voorziening voor.

Voor bedrijven heeft Apple de feature Tap to Pay on iPhone geïntroduceerd. Daardoor kunnen winkeliers in de VS snel en veilig betalingen met Apple Pay, contactloze creditcards en betaalpassen en andere digitale betaalmethoden accepteren, gewoon op hun iPhone. Ze hebben dus geen andere betaalterminal nodig. Grote betaalplatforms als Adyen, Square en Stripe hebben ‘Tap to Pay on iPhone’ al voor miljoenen appontwikkelaars en winkeliers geactiveerd, en binnenkort volgen nog meer platforms.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar stonden Apple Card en Goldman Sachs bovenaan de lijst in de middenklassecategorie van de jaarlijkse J.D. Power U.S. Credit Card Satisfaction Study, een tevredenheidsonderzoek dat J.D. Power voor Amerikaanse creditcards uitvoert.2 De nieuwste aanwinst van het populaire Daily Cash-bonusprogramma van Apple Card is Ace Hardware. Ook hier krijg je nu drie procent Daily Cash als je met je Apple Card en Apple Pay betaalt.3 Ook nieuw is de Daily Cash-hub in je Apple Card-account, zodat je meteen ziet hoeveel Daily Cash je via je Apple Card hebt gekregen.

Apple heeft de mogelijkheden van Wallet verder uitgebreid. Zo kun je er nu je rijbewijs en identiteitsbewijs van de staten Arizona, Colorado en Maryland4 in zetten, en daar komen later nog minimaal negen andere staten bij. Ook kun je nu compatibele sleutels in Wallet delen via communicatieapps als Berichten en Mail. In 2022 is het gebruik van NFC-tickets in Wallet in de VS en Canada bijna verdrievoudigd ten opzichte van 2021. De bezitters van zo’n ticket hebben met hun iPhone of Apple Watch contactloos toegang gekregen tot allerlei sportevenementen, zoals Major League Soccer-voetbalwedstrijden in de VS, en andere grote festivals en evenementen over de hele wereld.

Ook het ontvangen en versturen van Apple Cash is er eenvoudiger op geworden. Dat kan nu namelijk ook gewoon in Wallet5, in plaats van alleen in Berichten. In Wallet zie je als Apple Cash-gebruiker ook welke verzoeken er klaarstaan, zodat je niet vergeet om je kinderen hun zakgeld te geven of je huisgenoot voor de pizza te betalen. Verder kun je een overzicht opvragen van alles wat je verstuurd hebt.

In iCloud zijn je belangrijke gegevens – zoals je foto’s, bestanden en apps – altijd veilig, up‑to‑date en vanaf al je Apple devices bereikbaar. iCloud omvat een aantal belangrijke features, zoals iCloud-foto’s. Daarmee kun je al je foto’s en video’s bekijken, doorzoeken en delen. Met ‘Gedeelde iCloud-fotobibliotheek’, een feature die in iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura is geïntroduceerd, kan het hele gezin foto’s delen. In deze aparte iCloud-bibliotheek kunnen maximaal zes gezinsleden foto’s plaatsen en bekijken. Verder loopt iCloud ook qua privacybeschermende beveiligingstechnologieën voorop. Twee voorbeelden zijn tweestaps­verificatie, een beveiligingstechniek die momenteel door ruim 95 procent van alle iCloud-gebruikers is ingeschakeld, en geavanceerde gegevensbescherming voor iCloud. Deze laatste feature houdt met behulp van end-to-end-encryptie alle belangrijke gegevens afgeschermd, zodat alleen de gebruiker zelf er iets mee kan.

Met iCloud+ heb je extra veel opslagruimte tot je beschikking en kun je gebruikmaken van een aantal exclusieve features, zoals ‘Privédoorgifte in iCloud’, die je privacy op het internet waarborgt, ‘Verberg mijn e-mailadres’, waarmee je heel eenvoudig een uniek en willekeurig e-mailadres aanmaakt dat alle mails doorstuurt naar een persoonlijke inbox, ‘Aangepast e-maildomein’, zodat je je iCloud-mailadres in iets anders kunt veranderen, en extra ondersteuning voor ‘Veilige video in HomeKit’.

  1. Deze features zijn beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada.
  2. In de J.D. Power U.S. Credit Card Satisfaction Study van 2021 en 2022, waarin de tevredenheid over creditcardverstrekkers is onderzocht, hebben Apple Card en creditcardverstrekker Goldman Sachs in de middenklassecategorie de hoogste score behaald. Op jdpower.com/awards staat meer informatie.
  3. Ace Hardware: 3 procent Daily Cash is beschikbaar in de Verenigde Staten wanneer je online, in de app of bij deelnemende winkels (zie acehardware.com/applecard) met je Apple Card en Apple Pay betaalt. Hiervan uitgezonderd zijn cadeaubonnen die online of in de app worden gekocht en aankopen bij andere winkeliers die binnen een deelnemende Ace Hardware-winkel een eigen kassasysteem hanteren. Vraag altijd na bij je deelnemende Ace Hardware-winkel welke aankopen voor 3 procent Daily Cash in aanmerking komen.
  4. Identiteitsbewijzen in Wallet kunnen op dit moment bij een select aantal TSA-veiligheidscontroles gebruikt worden. Let als reiziger op borden waarop gecommuniceerd wordt of gebruik ervan mogelijk is. Voor het bewaren van een identiteitsbewijs in Wallet heb je een geschikt device en de juiste OS-versie nodig. 
  5. Apple Cash-diensten worden geleverd door Green Dot Bank, FDIC-lid. Lees hier de algemene voorwaarden. Apple Cash-diensten zijn alleen beschikbaar in de VS en vereisen een in aanmerking komend device. Voor het versturen en ontvangen van geld via een Apple Cash-account moet je minimaal 18 zijn en in de VS wonen. Als je nog geen 18 bent, kan een gezinslid Apple Cash voor je instellen als onderdeel van zijn of haar Apple Cash Family-account. Vanwege de veiligheidsmaatregelen kan het iets langer duren voordat je saldo beschikbaar is. Via een Apple Cash Family-account kun je per transactie of binnen een tijdsbestek van zeven dagen maximaal 2000 USD versturen of ontvangen. Voor het versturen van geld vanuit Wallet is iOS 15.5 of nieuwer vereist.

Je kunt de Apple Card-features en de exclusieve producten voor Apple Card-gebruikers pas gebruiken nadat je je Apple Card hebt toegevoegd aan Wallet op een iPhone of iPad met daarop de nieuwste versie van iOS of iPadOS. Apple Card is onderhevig aan kredietgoedkeuring, is alleen beschikbaar voor in aanmerking komende aanvragers in de Verenigde Staten en wordt uitgegeven door Goldman Sachs Bank USA, Salt Lake City Branch.

 

Back To Top