skip to Main Content
Samsung Introduceert De T7 Shield 4TB-variant
Afbeelding: Samsung / De Samsung T7 Shield is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Samsung introduceert de T7 Shield 4TB-variant

Na de lancering van de robuuste en razendsnelle T7 Shield in 2022, introduceert Samsung vandaag de nieuwe 4TB-variant van zijn draagbare SSD. Voor outdoor liefhebbers en content creators die hoge eisen stellen aan opslagcapaciteit, prestaties en compatibiliteit is deze 4TB-variant ideaal. Altijd voldoende ruimte voor je foto’s, video’s en games, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je opslag vol raakt.

De T7 Shield ondersteunt de USB 3.2 Gen2 interface, met tot wel 10Gbps aan bandbreedte. De SSD levert niet alleen hoge prestaties tot 1.050/1.000 MB/s, hij houdt die snelheid ook lange tijd vast voor een continue lees- en schrijfsnelheid. Zo worden hoge kwaliteit video-opname, -bewerking en -codering zonder haperingen of prestatieverlies mogelijk. De stevige, aluminium behuizing met rubberen laag beschermt de SSD optimaal tegen vallen, water en stof.

De T7 Shield 4TB is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 489,99 in België en Nederland.

Back To Top