skip to Main Content
Samsung Introduceert Zijn Eerste 5K Monitor
Afbeelding: Samsung / De nieuwe 27 inch 5K ViewFinity S9 monitor.

Samsung introduceert zijn eerste 5K monitor

De ViewFinity S9 (modelnummer: S90PC) is de nieuwste toevoeging van Samsung aan zijn monitorassortiment. Het beschikt voor het eerst over een 5K 27″ scherm en is geoptimaliseerd voor creatieve professionals zoals grafisch ontwerpers en fotografen. De resolutie van 5.120 x 2.880 in combinatie met het brede kleurengamma van 99% DCI-P3, biedt scherpe en vormgetrouwe details, en de gemiddelde Delta E 2 kleurnauwkeurigheid produceert ook een duidelijke en nauwkeurige kleurweergave, zelfs in gecompliceerde of genuanceerde visuele omgevingen.

De ingebouwde Color Calibration Engine van de monitor zorgt voor nauwkeurige schermkleur en helderheid, waardoor gebruikers de witbalans, gamma- en RGB-kleurbalans kunnen aanpassen voor perfecte nauwkeurigheid met hun smartphones via de Samsung Smart Calibration-applicatie. Het Matte Display beperkt lichtreflectie en schittering om afleiding tijdens het werken te minimaliseren.

Gebruikers kunnen camera’s en andere apparaten op de monitor aansluiten via USB-C- en Thunderbolt 4-verbindingen om eenvoudig gigantische bestanden met video met hoge resolutie of andere grote datasets van opslagapparaten naar hun pc over te brengen. De ViewFinity S9-serie wordt geleverd met een 4K SlimFit-camera en ondersteunt native videoconferenties via apps zoals Google Meet die zijn opgenomen in de Samsung Smart Hub.

(Op dit moment is de prijs en datum waarop de monitor kan worden besteld nog niet bekend.)

Back To Top