skip to Main Content
Moederbedrijf Van YourMacStore Is Failliet

Moederbedrijf van YourMacStore is failliet

Op donderdag 9 februari is het bedrijf Lavador Retail uit Utrecht failliet verklaard. Dit is het moederbedrijf van de Apple-winkel YourMacStore dat zijn producten online verkocht, vaak tegen scherpe prijzen. Een fysieke winkel is er niet en het bedrijf is ook geen officiële Apple-dealer. Door dit faillissement is dus ook YourMacStore failliet. Op de website van YourMacStore valt er over deze laatste ontwikkelingen nog niks te lezen. 

Over bestaande bestellingen en andere zaken is dus nog niets duidelijk. Maar het ziet erna uit dat degene die iets heeft besteld en nog niet heeft ontvangen zich zal moeten wenden tot de curator. Of je de bestelling of je geld nog zal ontvangen is dus nog maar de vraag. 

Op de website van YourMacStore valt te lezen dat het aangesloten is bij Thuiswinkel Waarborg. Hier kun je toetsen of een webshop zich houdt aan wet- en regelgeving, veiligheid en financieel stabiel is en kun je er voor geschillen terecht als de webshop op de ledenlijst staat. Via deze organisatie kun je dus niet je geld terugvragen. Opmerkelijk is dat YourMacStore of het moederbedrijf Lavador Retail helemaal niet op de ledenlijst van deze organisatie terug te vinden is.

De winkel van YourMacStore is op dit moment nog online. Maar aan te raden valt, om daar op dit moment niks meer te bestellen!

 

Update: Thuiswinkel Waarborg heeft een bericht uitgegeven op 15 februari, waaruit blijkt dat het lidmaatschap van de webshop www.yourmacstore.nl per 31 december 2022 al was beëindigd. Er wordt dan ook ten onrechte verwezen naar de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en de Geschillencommissie Thuiswinkel op de website YourMacStore.

Back To Top