Skip to content
De nieuwe generatie iPhone SE is een krachtige iPhone met een iconisch design, voorzien van de A15 Bionic-chip en 5G. ©Apple

Nieuwe iPhone SE pas in 2024

Er gingen geruchten dat Apple zou gaan stoppen met de iPhone SE en dat het huidige model wel eens de laatste zou kunnen zijn. Maar inmiddels klinken er andere geluiden. Zo zou Apple toch de ontwikkeling van deze “goedkopere” iPhone weer hebben opgepakt. Maar wie interesse heeft in het nieuwe model, moet nog even geduld hebben. Want de 4e generatie iPhone SE zou pas in 2024 op de markt komen. 

De verwachtingen zijn dat het nieuwe model een oled-display krijgt van 6,1 inch, nu is dat nog een 4,7 inch led-display. Ook zou Apple zijn eigen ontworpen 5G-modem willen gaan gebruiken i.p.v. de 5G-modem van Qualcomm waar meestal gebruik van wordt gemaakt. En mocht dit bevallen dan zou deze modem ook in de iPad en Apple Watch terecht kunnen komen.

Back To Top