skip to Main Content
Apple Gangnam In Zuid-Korea Opent Vrijdag Zijn Deuren
Afbeelding: Apple / Apple Gangnam, de Apple Store in Seoul, Zuid-Korea,.

Apple Gangnam in Zuid-Korea opent vrijdag zijn deuren

Apple heeft vandaag een preview gegeven van Apple Gangnam in het bruisende en wereldberoemde district Gangham. Apple Gangnam is een fraaie locatie waar klanten de fantastische producten en diensten van Apple kunnen ontdekken, ondersteuning kunnen krijgen van uiterst deskundige teamleden en kunnen meedoen met gratis Today at Apple-sessies, zodat ze alles uit hun producten kunnen halen.

“Bij Apple willen we altijd innoveren en onze klanten de beste ervaring bieden. We zijn blij dat we Apple Gangnam kunnen openen en het beste van Apple kunnen delen met nog meer mensen in Seoul”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail bij Apple. “Ons fantastische team staat te trappelen om klanten van dienst te zijn en helpt ze graag bij het ontdekken van nieuwe manieren om hun creativiteit te uiten met onze geweldige producten en diensten.”

Apple Gangnam telt zo’n 150 uiterst ervaren teamleden die samen meer dan tien talen spreken. Deze medewerkers helpen klanten graag om de nieuwste Apple producten te ontdekken en in bezit te krijgen, waaronder de nieuwe iPhone 14-serie met krachtige camerafeatures en baanbrekende veiligheidsvoorzieningen. Teamleden helpen klanten ook om te profiteren van belangrijke diensten, zoals het Apple Trade In-programma, financierings­mogelijkheden en Apple Pay, dat onlangs werd geïntroduceerd in Zuid-Korea.

Apple Gangnam wordt een bijzonder educatiecentrum. Het gevarieerde Today at Apple-programma wordt gepresenteerd aan ronde tafels, waardoor de klantervaring nog persoonlijker wordt. Deelnemers kunnen de features van de nieuwste Apple producten ontdekken en leren hoe ze aan de slag kunnen gaan met hun nieuwe device. Apple Creatives presenteren sessies over GarageBand en ruimtelijke audio. Voor ontwerpers, fotografen, muzikanten – en zelfs voor nieuwe Apple gebruikers – heeft Apple Gangnam een gevarieerd aanbod van Today at Apple-sessies. Bijvoorbeeld:

  • Skills: Aan de slag met de Mac.
  • Muziek – Skills: Aan de slag met GarageBand.
  • Kunst – Skills: Ideeën schetsen met Notities.
  • Fotografie – Lab: Portretten regisseren.

Deelnemers kunnen zich via apple.com/kr/today/gangnam aanmelden voor een Today at Apple-sessie.

Vanaf 1 april kunnen muziekliefhebbers genieten van de magie van ruimtelijke audio in een tijdelijke pop-upstudio met K-popgroep NewJeans, de nieuwste sterren van ADOR. Op vrijdag- en zaterdagavond van 17:00 tot 19:00 uur kunnen deelnemers elk uur genieten van een speciale luistersessie met de hit ‘OMG (Apple Music Edition)’. Tijdens deze sessie, die een kwartier duurt, kunnen klanten de toonaangevende geluidskwaliteit van ruimtelijke audio ervaren. Deze versie van het nummer is alleen te beluisteren via Apple Music.

Apple Gangnam ligt in de dynamische wijk Gangnam in Seoul, die een rijke historie heeft. De unieke gevel van dubbele hoogte is voorzien van een nieuw ontwikkeld overloopeffect. De spiegelende coating vervaagt de verticale overgang en ziet er op verschillende momenten van de dag en in verschillende seizoenen steeds anders uit.

Bij de inrichting van Apple Gangnam is gebruikgemaakt van materialen die afkomstig zijn uit de regio, bijvoorbeeld voor de tafels, de houten wand, het glas van de voorgevel, de stenen muren en de vloer. Net als alle andere Apple locaties gebruiken Apple Gangnam en de andere Apple locaties in Zuid-Korea uitsluitend hernieuwbare energie en zijn ze CO₂-neutraal.

Speciaal voor de opening van Apple Gangnam kunnen klanten luisteren naar een speciaal samengestelde afspeellijst in Apple Music die de energie en creatieve inspiratie van de buurt uitdrukt. Op Apple TV is een speciale verzameling films en tv-programma’s te zien over een nieuw begin.

De eerste Apple Store in Zuid Korea, Apple Garosugil, werd in 2018 geopend. Het afgelopen jaar vond in Apple Myeongdong de allereerste Today at Apple-remixsessie met K-pop plaats, waarbij K-pop-supergroep SEVENTEEN centraal stond. In december werd Apple Jamsil in Lotte World Mall geopend. Apple introduceerde vorig jaar ook de Apple Developer Academy en de Apple Manufacturing R&D Accelerator in Pohang, die de volgende generatie appontwikkelaars alle tools biedt die nodig zijn om een rol te spelen in de florerende app-economie. Hier worden gratis onderwijs- en trainingsprogramma’s aangeboden voor kleine en middelgrote bedrijven uit het hele land. Vorige week werd Apple Pay geïntroduceerd in Zuid-Korea. Deze dienst is in alle vijf de Apple Stores beschikbaar.

Apple Gangnam verwelkomt de eerste bezoekers op vrijdag 31 maart om 17:00 uur lokale tijd. De feestelijke opening is alleen toegankelijk met een reservering. Aanmelden is mogelijk vanaf 29 maart om 8:00 uur.

Over Apple Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vijf softwareplatforms van Apple (iOS, iPadOS, macOS, watchOS en tvOS) zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.

 

Back To Top