Skip to content
Met de nieuwe Shop met een Specialist-ervaring via Video op Apple.com kunnen klanten in de VS veilig contact opnemen met leden van het Apple Retail-team via een beveiligde videoverbinding in één richting. ©Apple

Apple introduceert Shop met een Specialist via Video

Apple heeft vandaag Shop met een Specialist via Video aangekondigd, een nieuwe live-shoppingervaring op apple.com voor klanten in de VS. Klanten die een iPhone willen kopen, kunnen via Shop met een Specialist via Video contact opnemen met een lid van het Retail-team. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een beveiligde videoverbinding in één richting. Met deze nieuwe dienst kunnen klanten de nieuwste modellen bekijken en nieuwe features ontdekken. Ook kunnen ze meer te weten komen over Apple Trade In, speciale aanbiedingen van providers, de overstap naar iOS en verschillende financieringsopties.

“We zijn constant op zoek naar manieren om te innoveren. We willen onze klanten nog persoonlijkere ervaringen bieden en optimaal inspelen op hun behoeften, zodat we ze het beste van Apple kunnen bieden”, aldus Karen Rasmussen, hoofd Retail Online bij Apple. “Via Shop met een Specialist via Video kunnen onze teamleden klanten zo goed mogelijk persoonlijk van dienst zijn terwijl ze ontdekken welke iPhone het best bij ze past.”

De shoppingervaring van klanten verbeteren

Klanten kunnen vanaf de pagina apple.com/shop/buy-iphone met een paar klikken contact opnemen met een Apple Specialist voor ondersteuning van wereldklasse en hulp bij het kiezen van het iPhone-model dat het best bij ze past. Klanten kunnen features, kleuren en formaten vergelijken en kiezen voor de beste deal via het Apple Trade In-programma of hun eigen provider.

Samen met een Specialist de nieuwste iPhone 14-modellen bekijken via een videoverbinding

De prachtig ontworpen en duurzame iPhone 14 en iPhone 14 Plus, vanaf vandaag verkrijgbaar in de gloednieuwe kleur geel, zijn voorzien van een indrukwekkend dual camera-systeem, een krachtige A15 Bionic-chip en een batterij die de hele dag meegaat. De batterij van iPhone 14 Plus gaat zelfs nog langer mee dan al z’n voorgangers. Beide modellen hebben bovendien baanbrekende veiligheidsvoorzieningen, zoals ongelukdetectie en SOS-noodmelding via satelliet,1waarmee gebruikers ook hulp kunnen krijgen als er geen mobiel of wifinetwerk beschikbaar is. iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn verkrijgbaar in middernacht, sterrenlicht, (PRODUCT)RED, blauw, paars en het nieuwe geel voor  €1016 en  €1166. Klanten kunnen korting krijgen op een iPhone 14 wanneer ze een iPhone 11 of nieuwer2 inruilen via apple.com/store en Shop met een Specialist via Video, in de Apple Store-app en bij Apple Stores.

Contact opnemen met een Specialist

Shop met een Specialist via Video is elke dag beschikbaar voor klanten in de VS van 7:00 tot 19:00 uur (PT) via apple.com/shop/buy-iphone. Tijdens de sessie zien klanten een Apple teamlid waarvan het scherm wordt gedeeld, maar het teamlid kan de klant niet zien. Als er geen sessie beschikbaar is of als klanten op een ander tijdstip hulp nodig hebben, kunnen ze 24 uur per dag bellen of chatten met een Specialist.

De beste plaats om Apple producten te kopen

Bij Apple kunnen klanten eenvoudig en snel de nieuwste producten en accessoires bekijken, contact opnemen met teamleden of nieuwe vaardigheden leren via programma’s als Today at Apple. Apple teamleden kunnen klanten persoonlijk, online, via een videoverbinding of met persoonlijke aanbevelingen helpen bij het kiezen van een device en de financieringsoptie die het best bij ze past.

 

  1. SOS-noodmelding via satelliet en ‘Zoek mijn’ via satelliet zijn momenteel beschikbaar in Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, het VK en de VS, en worden later deze maand uitgebreid naar België, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Portugal. Deze dienst is gratis gedurende de eerste twee jaar na activering van een nieuw iPhone 14-model.
  2. De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, het jaar en de configuratie van het device dat je inruilt. Niet alle devices komen in aanmerking voor een tegoed. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een device te mogen inruilen voor een tegoed of een Apple Gift Card. De inruilwaarde kan in mindering worden gebracht op de aanschafprijs van een nieuw Apple device of op een Apple Gift Card worden gezet. De daadwerkelijk toegekende waarde is gebaseerd op de ontvangst van een in aanmerking komend device dat voldoet aan de omschrijving ten tijde van de waarde-inschatting. Er is mogelijk verkoopbelasting van toepassing op de complete waarde van het nieuwe device. Voor inruilen in de Store moet je een geldig legitimatiebewijs met foto kunnen overleggen (afhankelijk van de lokale wetgeving is de Store mogelijk verplicht deze informatie te bewaren). Dit aanbod is mogelijk niet in alle Stores geldig. Er kunnen verschillen zitten tussen de inruilwaarde online en in de Store. In sommige Stores kunnen extra eisen gelden. Apple en de inruilpartners van Apple behouden zich het recht voor om elke inruiltransactie om welke reden dan ook te weigeren of te beperken. Voor meer informatie over het inruilen en recyclen van devices kun je terecht bij de inruilpartner van Apple. Mogelijk gelden er bepaalde beperkingen.

 

Back To Top