Skip to content
Op woensdag 15 maart begint er een nieuw seizoen van Ted Lasso op Apple TV+, waarna er tot en met 31 mei elke woensdag een nieuwe aflevering te zien is. ©Apple

Nieuwe Today at Apple-sessie voor fans van Ted Lasso

Vanaf deze week kunnen klanten wereldwijd bij een Apple Store meedoen aan een leuke nieuwe Today at Apple-sessie ter ere van het derde seizoen van Ted Lasso. Tijdens de sessie ‘Pop-Up Studio: Maak je eigen Ted Lasso-poster’ krijgen deelnemers de gelegenheid om hun eigen versie te maken van het bord van coach Lasso in de kleedkamer van zijn team. Dit doen ze op iPad met een Apple Pencil. Deze interactieve sessie maakt deel uit van het Today at Apple-programma. Dankzij dit programma kunnen klanten elke dag meedoen aan gratis sessies in de Store, waarin ze hun creativiteit de vrije loop laten en leren hoe ze alles uit hun devices halen.

De comedyserie is inmiddels bekroond met twee Emmy’s en begint vanaf woensdag 15 maart aan een nieuw seizoen op Apple TV+. Daarna is er tot en met 31 mei elke woensdag een nieuwe aflevering te zien. Sinds de wereldwijde première van Ted Lasso op Apple TV+ heeft de serie al twee Emmy’s in de wacht gesleept, voor zowel het eerste als het tweede seizoen. Daarnaast heeft de serie nog meer prijzen gewonnen, waaronder een Peabody Award, een SAG Award voor Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series, en alle drie de Critics Choice Awards waarvoor de serie was genomineerd.

In Ted Lasso speelt Jason Sudeikis de rol van Ted Lasso, een American footballcoach uit de VS, ingehuurd om een Engels voetbalteam te trainen. Zijn gemis aan kennis maakt hij goed met optimisme, vastberadenheid en… koekjes. Ook Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Anthony Head, Toheeb Jimoh, Cristo Fernández, Kola Bokinni, Billy Harris, James Lance en Juno Temple zijn te zien in deze Apple Original-comedy.

Het eerste en tweede seizoen van Ted Lasso zijn wereldwijd beschikbaar op Apple TV+ in de Apple TV-app, voor iedereen die nog niet alles gezien heeft.

 

Back To Top