Skip to content
Met de lancering van Apple Store Online in Vietnam kunnen klanten in dat land nu alle Apple producten bestellen en daarbij een beroep doen op de uitstekende service van online medewerkers. ©Apple

Apple lanceert Apple Store Online in Vietnam

Ho Chi Minhstad, Vietnam Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de Apple Store Online nu ook in Vietnam beschikbaar is. Klanten in het hele land kunnen nu rechtstreeks bij Apple bestellen en een beroep doen op uitstekende service van onze getalenteerde medewerkers die hen in het Vietnamees deskundig te woord kunnen staan.

“Klanten staan centraal in alles wat we doen en we vinden het dan ook geweldig dat we Apple Store Online nu ook in Vietnam kunnen aanbieden”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail bij Apple. “Met de uitbreiding van vandaag stellen we klanten in staat om op een geweldige manier onze producten diensten te bestellen, een beroep te doen op onze deskundige medewerkers en alles te ervaren waarin Apple uitblinkt.”

Een persoonlijke manier van shoppen

Via de Apple Store Online en de Apple Store-app kunnen klanten een van de iPhone 14-modellen bestellen, met hun ongelooflijke camerafuncties, fantastische batterijduur en een baanbrekend pakket met features voor gezondheid en veiligheid. Ook kunnen ze een beroep doen op deskundigen van Apple om ze te helpen kiezen welk device het best bij hen past.

Via Apple Watch Studio, exclusief op apple.com/vn, kunnen klanten hun device personaliseren door precies de combinatie van kast en bandje te kiezen die ze mooi vinden.

Klanten die een Mac kopen, beschikken over de maatwerkopties van Apple, waarmee ze specificaties voor het device kunnen kiezen en naar wens aanpassen.

En voor een heel speciale touch is er een gratis inscriptie, alleen op apple.com/vn. Klanten kunnen hun iPad, AirTag, AirPods of Apple Pencil personaliseren met een combinatie van emoji, tekst en cijfers.

Store-services

Ondersteund door online deskundigen kunnen klanten nu profiteren van de vele services die Apple in de Stores aanbiedt, zoals Apple Trade In, veilige gegevensmigratie en de overstap naar iOS, waarmee klanten makkelijk en veilig hun gegevens vanaf hun oude device kunnen overzetten.

Via Apple Trade In kunnen klanten in Vietnam hun oude device inleveren en korting krijgen op een nieuw device. Als hun device hiervoor niet in aanmerking komt, recyclet Apple het gratis, zodat elektronisch afval niet op de vuilstort terechtkomt en kostbare materialen worden hergebruikt. Allemaal omdat Apple het belangrijk vindt om zuinig te zijn op de aarde.

De Apple Store Online biedt diverse aankoopopties, zoals een tot 24 maanden durend financieringsprogramma met MoMo voor iPhone, Mac, iPad en Apple Watch. Studenten betalen bovendien speciale prijzen voor Mac of iPad en krijgen korting op accessoires en op AppleCare+.

AppleCare+ is beschikbaar voor iPhone, Mac, iPad en Apple Watch en biedt vertrouwde service en ondersteuning van mensen die Apple producten het beste kennen. AppleCare+ biedt twee jaar voorrang bij service en ondersteuning, voorrang bij toegang tot deskundigen en verzekering van het device.

De Apple Store Online is de beste plek om in Vietnam Apple producten te kopen. Voor de laatste informatie over het Apple assortiment van innovatieve producten en diensten kunnen klanten terecht op apple.com/vn.

 

Back To Top