Skip to content
Met krachtige en intuïtieve tools die zijn ontworpen voor de draagbaarheid, prestaties en touch-first-interface van iPad, zijn Final Cut Pro en Logic Pro de ultieme mobiele studio voor het maken van video en muziek. ©Apple

Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad zijn nu verkrijgbaar

Met Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad, nu verkrijgbaar in de App Store, profiteren makers van de kracht van professionele Apple software voor videobewerking en het maken van muziek. Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad, compleet vernieuwd en afgestemd op de handzaamheid, prestaties en op aanrakingen gebaseerde interface van iPad, vormen de ultieme mobiele studio voor hedendaagse makers.

Final Cut Pro voor iPad

Final Cut Pro voor iPad bevat krachtige tools waarmee videomakers op één draagbaar device materiaal kunnen opnemen, editen, afwerken en delen. Het gloednieuwe keuzewiel biedt nieuwe mogelijkheden om content te gebruiken. Je kunt door de Magnetic Timeline navigeren, fragmenten verplaatsen en meer. Met Live Drawing kun je met Apple Pencil direct op je videomateriaal tekenen en schrijven. En op iPad Pro met M2 kun je met de hover-feature van Apple Pencil snel door beeldmateriaal scrollen en voorvertoningen bekijken. Op iPad kun je ook video van hoge kwaliteit opnemen in de pro-cameramodus – en op iPad Pro met M2 kun je zelfs ProRes-video opnemen. Final Cut Pro voor iPad ondersteunt bovendien multicam-videobewerking en Fast Cut-features op basis van machinelearning. Het materiaal kan verder worden verrijkt op basis van een uitgebreide bibliotheek met graphics, effecten en audio. Ga voor meer informatie naar apple.com/final-cut-pro-for-ipad.

Logic Pro voor iPad

Logic Pro voor iPad bevat geavanceerde tools om te componeren, beats te produceren, op te nemen, te bewerken en te mixen. Met behulp van Multi-Touch kunnen muzikanten software-instrumenten bespelen, op een natuurlijke manier regelaars instellen en makkelijk door projecten navigeren. Plug-in-tegels bieden snel toegang tot nuttige regelaars en met de ingebouwde microfoons van iPad kun je stemmen of instrumenten opnemen. Met Apple Pencil kun je nauwkeurig bewerkingen uitvoeren en gedetailleerde spoorautomatiseringen tekenen. Met de gloednieuwe geluidskiezer met dynamische filters vind je altijd de perfecte instrument- en audiopatches, voorinstellingen voor plug-ins, samples en loops. En met meer dan 100 professionele instrumenten en plug-ins voor effecten hebben producers meer mogelijkheden om geluiden te creëren en te bewerken. Ook kun je plug-ins van derden met ondersteuning voor Audio Unit Extensions aan projecten toevoegen. Met de gloednieuwe Beat Breaker, een plug-in voor tijd- en toonhoogtemanipulatie, kun je geluiden drastisch veranderen door te swipen en te knijpen. Met Sample Alchemy, een nieuw instrument voor samplemanipulatie, kun je elke audiosample met één tikje transformeren. En een uitgebreid mengpaneel bevat alles wat nodig is om professioneel te mixen op iPad. Ga voor meer informatie naar apple.com/logic-pro-for-ipad.

Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad zijn nu verkrijgbaar in de App Store voor € 4,99 per maand of € 49 per jaar met een gratis proefperiode van een maand.

Back To Top