Skip to content
Major League Baseball op de Apple TV. ©Apple

Meerdere weergaven nu beschikbaar op Apple TV 4K

Meerdere weergaven nu beschikbaar voor MLS Season Pass en Friday Night Baseball op Apple TV 4K

Vanaf vandaag kunnen sportfans tot vier streams tegelijkertijd bekijken op Apple TV 4K. Met de nieuwe feature is het mogelijk om wedstrijden uit de Major League Soccer, Friday Night Baseball-wedstrijden en bepaalde live-uitzendingen van de MLS en MLB tegelijkertijd te zien.1

De nieuwe feature is beschikbaar in de Apple TV-app op Apple TV 4K en kan helemaal naar wens worden aangepast. Zo kun je de beschikbare livewedstrijden onder in beeld zien, zelf bepalen welke je wilt bekijken en de indeling van je scherm aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om één wedstrijd groot in beeld weer te geven of via een splitscreenweergave twee tot vier wedstrijden tegelijk te bekijken. Verder kun je de audio instellen zoals jij dat wilt, zodat je bij MLS Season Pass bijvoorbeeld de radio-uitzending van de thuisclub kunt horen. Bij Friday Night Baseball kun je van zowel de thuis- als uitclub het radiocommentaar bij de wedstrijd horen. Wil je toch liever één wedstrijd zien? Dan schakel je met één druk op de knop over naar de schermvullende weergave.

Naast wedstrijden uit de MLS en Friday Night Baseball kunnen fans ook de live-uitzendingen van de MLS (MLS 360) en de MLB (MLB Big Inning) tegelijkertijd zien, zodat ze niets hoeven te missen.

  1. Meerdere weergaven beschikbaar op Apple TV 4K met tvOS 16.5 of nieuwer.
Back To Top