Skip to content
Dankzij nieuwe manieren om concerten te ontdekken in Apple Kaarten en Apple Music weten muziekfans en artiesten elkaar nog beter te vinden. ©Apple

Ontdek concerten in Apple Kaarten en Apple Music

Apple Music biedt luisteraars van over de hele wereld de ultieme luisterervaring, onder meer door het wereldwijde team van experts en muziekfanaten die als missie hebben om nummers en albums te vinden die niemand mag missen. Vanaf vandaag geeft Apple Music ook informatie over live optredens, met nieuwe manieren om concerten te ontdekken in Apple Kaarten en Apple Music. Deze nieuwe features zijn speciaal ontwikkeld voor livemuziek en brengen fans en artiesten dichter bij elkaar.

In Kaarten vind je nu ruim 40 nieuwe Guides die zijn samengesteld door de editors van Apple Music. Hierin staan de beste locaties om van livemuziek te genieten in een aantal van de meest toonaangevende culturele steden ter wereld. Van iconische concertzalen in Wenen tot de nieuwste technoclubs in Brooklyn en Tokyo, deze speciale locaties in momenteel ruim 10 steden hebben voor elke muziekfan wat wils. Met Apple Music Guides kunnen fans via de concertmodule in Shazam rechtstreeks in Kaarten de komende concerten op een bepaalde locatie zien. Deze module, een van de nieuwe features die Shazam in het voorjaar van 2022 heeft toegevoegd, gebruikt informatie van Bandsintown, het gerenommeerde platform om evenementen en artiesten te ontdekken.

De gloednieuwe feature Set Lists in Apple Music geeft informatie over grote tours van artiesten. Ook kunnen fans naar de sets van de artiesten luisteren en meer over de productie lezen. In de Apple Music-app kunnen luisteraars nu met de concertmodule in Shazam zien wanneer artiesten bij hen in de buurt optreden.

Beschikbaarheid

  • Apple Music Guides is vanaf vandaag beschikbaar in Kaarten via apple.co/MusicVenues. Beschikbaar in Chicago, Detroit, Los Angeles, Nashville, New York en San Francisco in Noord-Amerika; Berlijn, Londen, Parijs en Wenen in Europa; Tokyo, Melbourne en Sydney in Azië/Oceanië; en Mexico-Stad in Latijns-Amerika.

 

Back To Top