skip to Main Content
Apple Viert Het Debuut Van Lionel Messi Bij Inter Miami CF
Afbeelding: Apple / Vanaf 21 juli kunnen voetballiefhebbers op MLS Season Pass het debuut van Lionel Messi bij Inter Miami CF en de Leagues Cup bekijken.

Apple viert het debuut van Lionel Messi bij Inter Miami CF

Ter ere van het langverwachte debuut van Lionel Messi bij Inter Miami CF en de Major League Soccer op vrijdag 21 juli kunnen voetballiefhebbers overal ter wereld op MLS Season Pass allerlei content bekijken die wordt uitgezonden als aanvulling op het wedstrijdgebeuren.

Als Inter Miami het in de eerste wedstrijd van de Leagues Cup opneemt tegen Cruz Azul van de LIGA MX, kunnen voetballiefhebbers in ruim 100 landen en regio’s de wedstrijd in het Engels of Spaans op MLS Season Pass bekijken en genieten van allerlei aanvullend materiaal ter ere van dit historisch moment. MLS Season Pass schakelt een tandje hoger voor de wedstrijden van Inter Miami in de Leagues Cup, met 18 camera’s, een steadicam, vier cameras voor superslomo, een skycam, dronecamera’s, verslaggevers die langs de lijn in het Spaans en Engels commentaar geven, een speciale voorbeschouwing vanuit het stadion met korte filmpjes, interviews en analyses, en een nabeschouwing. MLS Season Pass is te gebruiken via de Apple TV-app op smart-tv’s, streamingdevices, Apple devices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com/nl.

“Dat Lionel Messi de overstap naar Inter Miami maakt is een historisch moment voor de sport in de VS. Het laat zien hoezeer de Major League Soccer in de lift zit”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Services bij Apple. “We vinden het echt fantastisch dat voetballiefhebbers overal ter wereld nu bij MLS Season Pass de beste voetballer aller tijden kunnen zien.”

Apple Fitness+ viert de overstap van Messi naar Inter Miami CF en de MLS met een speciale HIIT-work-out van 20 minuten met een Latin Grooves-playlist. De work-out wordt geleid door Fitness+-trainer Bakari Williams en bevat vier moves die worden herhaald met op voetbal geïnspireerde variaties. Bakari en zijn collega’s dragen hierbij shirts van Inter Miami. De playlist bevat nummers van de playlist van Inter Miami op Apple Music, die geïnspireerd is op Latin-cultuur en die de sfeer en geluiden van Miami tot leven brengt.

In de complete MLS Season Pass-collectie op Apple Music staan de officiële MLS-playlist, playlists van clubs en meer.

Voetballiefhebbers kunnen alle ontwikkelingen in de hele competitie volgen bij hun MLS-favoriete clubs in Apple News, en automatisch synchroniseren met de Apple TV-app om bij MLS Season Pass wedstrijden te bekijken. Apple News bevat sinds kort het gedeelte ‘Sports’. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig hun favoriete teams en competities volgen, verhalen ontvangen van honderden bekende uitgevers, en uitslagen, wedstrijdschema’s en klassementen in de belangrijkste competities raadplegen. Ook kunnen ze direct vanuit de News-app hoogtepunten bekijken.

Apple TV+, de service van Apple waar de beste dramaseries, comedy’s, films en baanbrekende documentaires te vinden zijn, maar ook entertainment voor kinderen en het hele gezin, heeft onlangs een een nieuwe vierdelige documentaireserie zonder titel van SMUGGLER Entertainment aangekondigd. De serie bevat exclusief materiaal over Messi en zijn WK-geschiedenis, die culmineerde in de spectaculaire wereldtitel van Argentinië in Qatar 2022.

De overstap van Lionel Messi werd beklonken niet lang na de start van de tienjarige samenwerking tussen Apple en Major League Soccer, begin 2023. Na de Leagues Cup begint voor Inter Miami het reguliere seizoen op zondag 20 augustus met de wedstrijd tegen Charlotte FC. Ga voor meer informatie over het speelschema van Inter Miami naar www.intermiamicf.com.

Over MLS Season Pass

MLS Season Pass, de abonnementsdienst van Apple en Major League Soccer in de Apple TV-app, is beschikbaar in ruim 100 landen en regio’s. Met een abonnement op MLS Season Pass zijn alle wedstrijden van de MLS en de Leagues Cup – plus honderden wedstrijden van MLS NEXT Pro en MLS NEXT – zonder hinderlijke onderbrekingen in het Engels, Spaans of Frans te zien: op miljarden devices via de Apple TV-app op smart-tv’s, streaming­devices, Apple devices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com/nl.

De Leagues Cup is een uniek officieel Concacaf-toernooi van een maand, waarvoor de MLS en de LIGA MX hun reguliere seizoen stilleggen tussen 21 juni en 19 augustus. Alle 47 deelnemende clubs – 18 uit de LIGA MX en 29 uit de MLS – kruisen de degens in een toernooi met een WK-achtige opzet, waarbij de bovenste drie zich kwalificeren voor de Concacaf Champions Cup van 2024. Voorafgaand aan elke wedstrijd van de Leagues Cup zijn er voorbeschouwingen: Leagues Cup Countdown in het Engels en Leagues Cup La Previa in het Spaans. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen zijn er Leagues Cup Wrap-Up en Leagues Cup El Resumen, uitgebreide live nabeschouwingen in het Engels en Spaans. Daarnaast is er ook nog allerlei on-demand content waarin hoogtepunten en de unieke cultuur van de MLS, de LIGA MX en hun clubs te zien zijn. Meer informatie over de Leagues Cup is te vinden op leaguescup.com.

Voetballiefhebbers kunnen zich abonneren op MLS Season Pass in de Apple TV-app voor € 14,99 per maand tijdens het seizoen of voor € 49 voor de rest van het seizoen. Abonnees van Apple TV+ kunnen een abonnement aanschaffen tegen de speciale prijs van € 12,99 per maand of € 39 voor de rest van het seizoen.1 Iedereen die een seizoenskaart koopt bij een van de MLS-clubs, krijgt daarbij automatisch een abonnement op MLS Season Pass. Via ‘Delen met gezin’ kunnen tot zes gezinsleden het abonnement delen met hun eigen Apple ID en wachtwoord.

 

  1. Om de content van MLS Season Pass te bekijken moeten klanten updaten naar iOS 16.2 of nieuwer, iPadOS 16.2 of nieuwer, tvOS 16.2 of nieuwer en macOS 13.1 of nieuwer. Voetballiefhebbers over de hele wereld kunnen wedstrijden van de Major League Soccer via MLS Season Pass bekijken in het Engels, Spaans of Frans voor zover beschikbaar, inclusief ondertiteling.

 

Back To Top