skip to Main Content
Cazoobi Introduceert Blocs Voor De IPad

Cazoobi introduceert Blocs voor de iPad

Cazoobi, een softwarebedrijf dat gevestigd is in het noordoosten van Engeland en met een klein team apps maakt voor de Mac en iPad, heeft recent Blocs voor de iPad geïntroduceerd.

Blocs voor de iPad is een visuele webdesigntool voor het maken van responsieve websites zonder code te hoeven schrijven. Het werkt volgens het concept van het stapelen van vooraf gedefinieerde secties om volledig gecodeerde responsieve webpagina’s te bouwen. De ervaring van het bouwen van websites met Blocs op de iPad is zeer intuïtief en voelt heel natuurlijk aan.

Blocs wordt voornamelijk gebruikt door webdesigners en ontwikkelaars die bootstrap-gebaseerde websites voor klanten maken. De iPad-versie is een fantastische toevoeging aan de workflow van degenen die al graag Blocs voor de Mac gebruiken om geweldige websites te maken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in webdesign als hobby, kan de iPad echter ook de perfecte keuze zijn.

Websites bouwen met Blocs op de iPad geeft zoveel vrijheid, waardoor mensen letterlijk overal en altijd websites kunnen bouwen (zelfs als ze geen internetverbinding hebben). Het is erg handig om een iPad te pakken, Blocs te starten en een creatief idee te verkennen . Blocs voor de iPad zit boordevol functies en heeft een schone, intuïtieve interface die een snelle en productieve workflow mogelijk maakt. Achter de eenvoudige interface liggen veel geavanceerde bewerkingsfuncties om het ontwerp van websites naar een hoger niveau te tillen.

Blocs heeft ook een Developer API waarmee derde partijen aangepaste Brics, Blocs, Templates, Tools en Tutorials kunnen maken die kunnen worden gebruikt binnen de Blocs-ontwerpomgeving. Deze op maat gemaakte add-ons worden verkocht vanuit de Blocs Store en breiden de mogelijkheden van Blocs nog verder uit.

Tot slot, voor degenen die nieuw zijn bij Blocs of voor leden van de gemeenschap die hun vaardigheden op het gebied van het bouwen van websites willen verbeteren, hebben we de Blocs Academy. Hier vind je een enorme hoeveelheid videotutorials en cursussen, variërend van aan de slag gaan met Blocs tot het bouwen van professionele websites.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in webdesign en voor professionals uit de industrie, is Blocs een krachtige, intuïtieve en onmisbare ontwerptool. Deze eenvoudige en natuurlijke manier om samen te creëren met voortdurende updates en ondersteuning maakt van Blocs een zeer geliefd hulpmiddel bij zijn bloeiende community.

Blocs voor de iPad is beschikbaar in de iPad App Store als een trial die volledig kan worden ontgrendeld voor 4,99 euro per maand of 49,99 euro per jaar.

Back To Top