skip to Main Content
Schema Friday Night Baseball Voor Augustus
Afbeelding: Apple / Major League Baseball op de Apple TV.

Schema Friday Night Baseball voor augustus

Apple en Major League Baseball (MLB) hebben vandaag het schema voor augustus 2023 aangekondigd voor ‘Friday Night Baseball’, beschikbaar voor alle abonnees van Apple TV+.

Het team van ‘Friday Night Baseball’ op Apple TV+ bestaat uit Wayne Randazzo (commentator), Dontrelle Willis (analist), Heidi Watney (verslaggever ter plaatse), Alex Faust (commentator), Ryan Spilborghs (analist) en Tricia Whitaker (verslaggever ter plaatse). Voormalig MLB-scheidsrechters Brian Gorman en Dale Scott lichten de spelregels en beslissingen van de arbitrage toe. Wie er verslag doet van welke wedstrijd wordt wekelijks bekendgemaakt.

Lauren Gardner en Siera Santos presenteren opnieuw de studio-uitzending van ‘Friday Night Baseball’, en voormalig MLB-spelers Xavier Scruggs en Matt Joyce nemen de analyses voor hun rekening, naast honkbaljournalist Russell Dorsey en gokanalist Claudia Bellofatto.

Daarnaast valt er nog meer te genieten voor abonnees van Apple TV+, met onder meer het programma MLB Big Inning met elke werkdag live analyses en hoogtepunten uit wedstrijden, en verder onder meer Countdown to First Pitch, MLB Daily Recap en MLB This Week. In de Apple TV-app vinden fans nog meer MLB-content die ze gratis kunnen bekijken. Denk bijvoorbeeld aan korte wedstrijdsamenvattingen wekelijks na elke live-uitzending, legendarische wedstrijden, wedstrijdhoogtepunten en interviews.

Gedurende het gehele seizoen zijn de wedstrijden elke vrijdag exclusief te bekijken op Apple TV+, speciaal voor abonnees. Fans in 60 landen en regio’s kunnen elke week opnieuw genieten van twee topwedstrijden, zonder lokale uitzendbeperkingen, en dat gedurende een periode van 25 weken. Apple TV+ is verkrijgbaar voor € 6,99 per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen. Gedurende een beperkte periode kunnen klanten die een nieuw Apple device kopen en activeren, gratis drie maanden gebruikmaken van Apple TV+. Stapsgewijze instructies voor het kijken van ‘Friday Night Baseball’ zijn te vinden op support.apple.com.

Schema ‘Friday Night Baseball’ augustus 2023 op Apple TV+

Vrijdag 4 augustus
Detroit Tigers – Tampa Bay Rays
18:30 uur EST
New York Yankees – Houston Astros
19:00 uur EST

Vrijdag 11 augustus
Toronto Blue Jays – Chicago Cubs
19:00 uur EST
San Francisco Giants – Texas Rangers
22:00 uur EST

Vrijdag 18 augustus
New York Yankees – Boston Red Sox
19:00 uur EST
Cincinnati Reds – Toronto Blue Jays
18:30 uur EST

Vrijdag 25 augustus
Boston Red Sox – Los Angeles Dodgers
19:00 uur EST
Seattle Mariners – Kansas City Royals
22:00 uur EST

Back To Top