Skip to content
Apple Watch. ©Apple

Geruchten over de Apple Watch 9

Het laatste nieuws over de Apple Watch 9 is dat deze naar verwachting tijdens het Apple event op 12 september 2023 zal worden aangekondigd. Er zijn nog geen officiële details bekendgemaakt, maar er zijn een aantal geruchten over de mogelijke nieuwe functies en verbeteringen.

Een van de meest waarschijnlijke wijzigingen is de toevoeging van een nieuwe chip. De Apple Watch Series 8 heeft een S8-chip, die in wezen dezelfde is als de S6-chip uit 2020. De Apple Watch 9 zou een nieuwe S9-chip kunnen krijgen, die waarschijnlijk een prestatieboost zal geven.

Een andere mogelijke verbetering is een langere batterijduur. De Apple Watch Series 8 heeft een batterijduur van ongeveer 18 uur, wat voldoende is voor de meeste gebruikers. De Apple Watch 9 zou echter een langere batterijduur kunnen hebben, waardoor deze langer meegaat zonder op te laden.

Er zijn ook geruchten over nieuwe gezondheidsfuncties. De Apple Watch Series 8 heeft een aantal functies voor het volgen van de gezondheid, zoals een ECG-app, een bloedzuurstofmeter en een valdetectiefunctie. De Apple Watch 9 zou deze functies kunnen verbeteren of nieuwe functies kunnen toevoegen, zoals een glucosemeter of een bloeddrukmeter.

Hier is een overzicht van de mogelijke nieuwe functies en verbeteringen van de Apple Watch 9:

* Nieuwe S9-chip met prestatieboost
* Langere batterijduur
* Nieuwe gezondheidsfuncties, zoals een glucosemeter of een bloeddrukmeter

Natuurlijk is het nog steeds te vroeg om met zekerheid te zeggen wat er allemaal in de Apple Watch 9 komt te zitten. We zullen het moeten afwachten tot Apple de smartwatch officieel aankondigt in september.

Back To Top