skip to Main Content
Apple Breidt ICloud+ Uit

Apple breidt iCloud+ uit

Vanaf vandaag kunnen Apple gebruikers twee extra opties kiezen voor een abonnement op iCloud+: 6 TB voor € 29,99 per maand en 12 TB voor € 59,99 per maand.

Deze nieuwe abonnementen gaan perfect samen met de krachtige nieuwe 48‑MP hoofdcamera van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro, die foto’s met superhoge resolutie en 4K-video’s mogelijk maakt. Met iCloud+ kunnen gebruikers grote verzamelingen aan foto’s en video’s met hoge resolutie veilig bewaren in iCloud. Daar kunnen ze dan op al hun devices én op het web bij, terwijl er op hun iPhone prachtige geoptimaliseerde versies blijven staan die ruimte besparen. En dit is nog maar één van de voordelen die iCloud+ te bieden heeft.

Elk abonnement op iCloud+ biedt ook de volgende features:

  • Met Privédoorgifte wordt het browsen in Safari afgeschermd van netwerkaanbieders, websites en zelfs van Apple. Zonder dat je daar zelf iets van merkt.
  • Verberg mijn e-mailadres genereert unieke en willekeurige e-mailadressen wanneer die nodig zijn. Zo kun je je aanmelden voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en aanbiedingen en hoef je je persoonlijke adres daarbij niet kenbaar te maken.
  • Dankzij Veilige video in HomeKit kun je beveiligingsbeelden compleet versleuteld opnemen en bekijken. De beelden zijn alleen te bekijken voor jou en degenen met wie je ze deelt.
  • Met aangepaste e-maildomeinen heb je de mogelijkheid om je iCloud-e-mailadres te voorzien van een eigen domein. Vanuit de Mail-instellingen kun je er zelfs een aanschaffen.

Aan de hand van ‘Delen met gezin’ zijn alle iCloud+-abonnementen te delen met maximaal vijf anderen in een groep. Op die manier kan iedereen in het huishouden gebruikmaken van de features van iCloud+, alle nodige opslagruimte benutten en hun gegevens afzonderlijk en veilig bewaren.

Back To Top