Skip to content
© Apple

Apple onthult iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max

Apple heeft vandaag iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max gepresenteerd. Ze zijn gemaakt van sterk hoogwaardig titanium en zijn daarmee de lichtste Pro-modellen ooit. Ook nieuw in het design zijn de afgeronde randen en een actieknop die gebruikers zo kunnen instellen als ze zelf willen. De krachtige camera-upgrades bieden het equivalent van zeven professionele lenzen voor een ongelooflijke beeldkwaliteit. Het geavanceerde 48-MP hoofdcamerasysteem ondersteunt nu de nieuwe superhoge standaardresolutie van 24 MP. Dankzij features als ‘Focus’ en ‘Diepteregelaar’ en de verbeterde Nachtmodus en Slimme HDR kun je nog mooiere portretfoto’s maken. Verder heeft iPhone 15 Pro Max nog een nieuwe 5x telelenscamera. De A17 Pro-chip biedt professionele prestaties en tilt gamen naar een heel nieuw niveau. De nieuwe USB-C-connector haalt USB 3-snelheden, wat tot 20x sneller is dan USB 2. In combinatie met nieuwe videostructuren worden complexe professionele workflows mogelijk die voorheen ondenkbaar waren.1 De innovatieve satellietinfrastructuur van Apple is uitgebreid met ‘Pechhulp’ via satelliet, zodat bezitters van een iPhone 15 Pro-model ook hulp kunnen inschakelen wanneer ze met autopech stranden op een plek zonder mobiel bereik.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier prachtige nieuwe uitvoeringen: zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium. Bestellen kan al vanaf vrijdag 15 september, waarna ze vanaf vrijdag 22 september leverbaar zijn.

“Dit zijn de meest Pro uitvoeringen ooit, met een super geavanceerd design van titanium en het beste iPhone-camerasysteem tot nu toe, dat revolutionaire nieuwe workflows mogelijk maakt. En dan hebben we nog de A17 Pro-chip, die een nieuw tijdperk met ongekende prestaties en game-ervaringen op iPhone inluidt”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing van Apple. “iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max verenigen de beste Apple innovaties die het dagelijkse gemak van onze gebruikers vergroten én hen in staat stellen om hun creativiteit de vrije loop te laten.”

Een prachtig lichtgewicht design dat tegen een stootje kan

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn verkrijgbaar met een display van 6,1 inch en 6,7 inch.2 Het zijn de eerste iPhones die van sterk en licht titanium zijn gemaakt. Deze hoogwaardige legering (die ook in de ruimtevaart wordt toegepast) heeft een van de hoogste sterkte-gewichtverhoudingen van alle metalen. Daarmee zijn dit de lichtste Pro-modellen ooit. Beide modellen hebben een nieuwe verfijnde borsteltextuur, afgeronde randen en de dunste displayranden op een iPhone. De Pro-lijn is berekend op een lang leven dankzij de combinatie van solide titanium met aan de achterkant het sterkste glas in een smartphone en aan de voorkant het toonaangevende Ceramic Shield. De titanium behuizing is door middel van een uniek thermomechanisch proces en diffusie vanuit de vaste fase superstevig verbonden met een nieuwe substructuur van 100% gerecycled aluminium. Dit aluminium frame is bevorderlijk voor het afvoeren van de warmte en maakt het makkelijker om het glas aan de achterkant te vervangen. In dit nieuwe design komt alles nog mooier in beeld op het always-on Super Retina XDR-display met ProMotion-technologieën.

De nieuwe actieknop komt in de plaats van de schakelaar die je alleen in de beltoonmodus of de stille modus kon zetten. Gebruikers beschikken nu over extra opties, bijvoorbeeld om snel de camera te openen, de zaklamp aan te doen, Dictafoon of een Focus te activeren of iets te vertalen.3 Je hebt zo ook snel toegang tot toegankelijkheidsfeatures als Vergrootglas, en met Opdrachten heb je nog meer opties. Dankzij nauwkeurig afgestelde haptische feedback en visuele aanwijzingen in het Dynamic Island wordt precies de gewenste actie uitgevoerd wanneer je je vinger op deze knop legt.

De A17 Pro-chip: een nieuwe generatie Apple silicon voor iPhone

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max draaien op de A17 Pro-chip, de eerste 3-nanometer chip, die professionele prestaties en mogelijkheden biedt. Apple blijft vooroplopen met siliciumchips voor smartphones en levert met de A17 Pro-chip over de hele linie opnieuw een betere versie af. Met name de GPU is in de hele geschiedenis van Apple nog nooit zo ingrijpend veranderd. De nieuwe CPU is 10% sneller dankzij verbeteringen in de microarchitectuur en het design. De Neural Engine is tot 2x sneller en stuurt features als de autocorrectie en ‘Persoonlijke stem’ in iOS 17 aan. De GPU van Pro-klasse is tot 20% sneller en maakt compleet nieuwe ervaringen mogelijk met het nieuwe 6-core design dat de piekprestaties opschroeft en zuiniger met energie omspringt. iPhone 15 Pro is nu voorzien van ray tracing met hardware-acceleratie, wat 4x sneller is dan op basis van software. Hierdoor zijn graphics vloeiender en lijken AR-toepassingen en games nog realistischer. Op iPhone 15 Pro kun je nu realistische consolegames spelen die nog nooit op een smartphone beschikbaar zijn geweest. Denk aan titels als Resident Evil Village, Resident Evil 4, Death Stranding en Assassin’s Creed Mirage.4

De A17 Pro-chip heeft een speciale AV1-decoder die videobeelden van streamingdiensten efficiënter en in een hoge kwaliteit weergeeft. Daarnaast kun je dankzij de nieuwe USB-controller voor het eerst op een iPhone profiteren van USB 3-snelheden. Deze ondersteunt veel hogere overdrachtsnelheden en HDR-video van wel 4K met 60 bps.

Een krachtig Pro Camera-systeem voor meer creatieve vrijheid

Dankzij de verregaande integratie van hardware en software bieden de geavanceerde camerasystemen op iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max het equivalent van zeven professionele lenzen – allemaal mogelijk gemaakt door de A17 Pro-chip. De 48-MP hoofdcamera is exclusief voor de Pro-modellen ontwikkeld en maakt gebruik van computationele fotografie. De nieuwe superhoge standaardresolutie van 24 MP biedt nog meer flexibiliteit, met een ongelooflijke beeldkwaliteit in een praktisch bestandsformaat dat je makkelijk kunt delen en bewaren. Op de hoofdcamera kun je schakelen tussen drie veelgebruikte brandpuntsafstanden: 24 mm, 28 mm en 35 mm. Die kun je zelfs als nieuwe standaardinstelling kiezen. De hoofdcamera ondersteunt naast 48-MP ProRAW verder nog 48-MP HEIF-afbeeldingen met een vier keer hogere resolutie. iPhone 15 Pro is voorzien van een 3x telelenscamera terwijl iPhone 15 Pro Max de langste optische zoom ooit op een iPhone biedt: 5x bij 120 mm. De nieuwe telelenscamera op iPhone 15 Pro Max is uitgerust met een innovatief tetraprisma-design met een gecombineerde optische beeldstabilisatie en autofocus 3D-sensorverschuivingsmodule, het meest geavanceerde stabilisatiesysteem dat Apple ooit heeft gemaakt. Met deze camera kun je de mooiste close-ups en foto’s van wilde dieren maken. Ook kun je er van ver schitterende actiefoto’s mee maken.

De geavanceerde portretfoto’s op iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn gedetailleerder, hebben levendigere kleuren en komen ook bij weinig licht beter uit de verf. Voor het eerst kun je portretfoto’s maken zonder eerst naar de Portretmodus te hoeven overschakelen. Zodra er een persoon, hond of kat in beeld komt of wanneer je tikt om scherp te stellen, haalt iPhone automatisch gegevens over de diepte op. Daarmee kun je je foto’s vervolgens in de Foto’s-app op iPhone, iPad of Mac omzetten in prachtige portretten. En voor nog meer creatieve vrijheid kun je zelfs naderhand nog het focuspunt van de foto bepalen.

Andere features waar alle camera’s op iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max van profiteren:

 • De Nachtmodus draait nu op de Photonic Engine en geeft nog scherpere details en nog levendigere kleuren. Dankzij de LiDAR-scanner kun je ook in de Nachtmodus portretfoto’s maken.
 • Dankzij het nieuwe Slimme HDR leg je onderwerpen en de achtergrond nog realistischer vast. In de Foto’s-app zie je natuurlijke huidskleuren, heldere highlights, rijkere middentonen en diepere schaduwen. Deze geavanceerde HDR-rendering werkt ook in externe apps, zodat afbeeldingen die je online deelt er zelfs nog beter kunnen uitzien.
 • De beste videokwaliteit op een smartphone is dankzij de A17 Pro-chip nog weer beter geworden, met verbeteringen op het gebied van opnames bij weinig licht en in de actiemodus.

Creatieve professionals en filmmakers kunnen voortaan nog meer met hun favoriete smartphone dankzij de nieuwe professionele workflows. Met een (los verkrijgbare) USB 3-kabel profiteren zij van tot 20x hogere overdrachtsnelheden. In combinatie met oplossingen van andere ontwikkelaars, zoals Capture One, kunnen iPhone-fotografen een professionele studio opzetten. Ze kunnen dan 48-MP ProRAW-beelden schieten en meteen van hun iPhone op hun Mac overzetten. ProRes-videobeelden kunnen rechtstreeks op een extern opslagapparaat worden opgenomen. Zo beschik je op een set over hogere opname-opties (tot 4K met 60 bps) en meer flexibiliteit wanneer je een iPhone als hoofdcamera gebruikt. iPhone 15 Pro heeft ook een nieuwe optie voor Log-versleuteling en biedt als eerste smartphone ter wereld ondersteuning voor ACES (Academy Color Encoding System), een internationale norm voor kleurenworkflows.

Later dit jaar wordt iPhone 15 Pro uitgebreid met de mogelijkheid om ruimtelijke video op te nemen voor Apple Vision Pro. Je kunt memorabele momenten dan in drie dimensies opnemen, zodat je ze later in alle glorie kunt herbeleven met Apple Vision Pro (wanneer die begin volgend jaar beschikbaar is in de VS).

Baanbrekende draadloze prestaties en connectiviteit

Met de iPhone 15 Pro-lijn kun je nu nog makkelijker opladen, je vrienden terugvinden op drukke plekken en contact houden als je onderweg bent. Beide modellen werken met de USB‑C-connector, een universeel geaccepteerde methode om op te laden en gegevens over te zetten. Voortaan kun je je iPhone, Mac, iPad en nieuwste AirPods Pro (2e generatie) met dezelfde kabel opladen. Via deze connector kun je ook je AirPods of Apple Watch direct opladen vanaf je iPhone. iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max ondersteunen USB 3, waarmee je gegevens met snelheden van wel 10 gigabits per seconde kunt overzetten, wat tot 20x sneller is dan voorheen.

Beide modellen hebben een Ultra Wideband-chip van de tweede generatie. Twee iPhones die allebei deze chip hebben, kunnen over een drie keer zo grote afstand als voorheen contact maken. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden, waaronder Nauwkeurig zoeken in Zoek mijn vrienden. Daarmee kunnen iPhone 15-gebruikers hun locatie delen en elkaar zelfs op drukke plekken terugvinden. Nauwkeurig zoeken heeft dezelfde privacybescherming als de vertrouwde Zoek mijn-app.5

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max ondersteunen nu wifi 6E voor betere draadloze prestaties, waaronder tot 2x hogere snelheden. Het is ook de allereerste smartphone die geschikt is voor Thread, wat interessante toepassingsmogelijkheden biedt voor de Woning-app.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn voorzien van supersnel 5G6 en dat omvat het volgende:

 • Ondersteuning van draadloos opladen via MagSafe en toekomstige Qi2-opladers.
 • Betere geluidskwaliteit bij telefoongesprekken, ook via FaceTime en apps van andere ontwikkelaars. Met ‘Stemisolatie’ is de geluidskwaliteit nóg beter en ben je ook bij gesprekken in een lawaaiige omgeving luid en duidelijk te verstaan.
 • eSIM, ondersteund door meer dan 295 providers. In het buitenland kun je profiteren van betaalbare abonnementen voor internationale roaming van je eigen provider of een prepaid eSIM-aansluiting aanschaffen in ruim 50 landen en regio’s, waaronder Australië, Italië en Thailand.

Nog meer veiligheidsfeatures voor meer gemoedsrust

De iPhone 15-lijn bevat belangrijke veiligheidsfeatures voor wanneer de nood echt aan de man is, waaronder ongelukdetectie7 en SOS-noodmelding via satelliet.8 SOS-noodmelding via satelliet is momenteel beschikbaar in 14 landen en regio’s verspreid over drie werelddelen en is van grote waarde geweest voor onze gebruikers. Later deze maand zal deze baanbrekende feature ook in Spanje en Zwitserland beschikbaar zijn.

Geleverd met iOS 17

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max worden geleverd met iOS 17,11 waarmee iPhone nog persoonlijker en intuïtiever wordt dankzij de volgende nieuwe functies:

 • De Telefoon-app heeft een paar grote updates gekregen. Met een contactposter bepaal je zelf hoe je contactpersonen jouw gegevens te zien krijgen. Livevoicemail maakt gebruik van de A17 Pro-chip om in realtime een transcriptie op het device weer te geven van het voicemailbericht dat iemand achterlaat. Je kunt zelfs nog de oproep accepteren terwijl de beller een boodschap inspreekt.
 • In Berichten zijn de stickers vernieuwd, is de zoekfunctie verbeterd en kun je audioberichten automatisch laten transcriberen. Met Controleer stuur je vrienden en familie automatisch een bericht als je veilig en wel op je plaats van bestemming bent aangekomen.
 • NameDrop is een nieuwe functie binnen AirDrop, waarmee je gemakkelijker contactgegevens kunt uitwisselen door twee iPhones vlak bij elkaar te houden. Op deze manier kun je ook allerlei materiaal via AirDrop naar elkaar sturen. Je hoeft niet bij elkaar in de buurt te blijven, want grote bestanden worden verder via internet verstuurd.12
 • Met Stand-by bepaal je wat er wordt weergegeven als je iPhone op z’n kant ligt op te laden. Deze handige informatie is van een afstandje makkelijk te lezen. Op het always-on display van iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max blijft de weergegeven informatie via Stand-by altijd zichtbaar. Ideaal dus voor op je bureau, je nachtkastje of het aanrecht.
 • De interactieve widgets op het begin-, toegangs- en stand-byscherm bieden de mogelijkheid om met één tikje iets te doen, bijvoorbeeld een taak afvinken of een nummer afspelen/pauzeren.
 • De bescherming via de privémodus in Safari is uitgebreid met profielen. Daarmee kun je je zoekopdrachten naar werkgerelateerde en persoonlijke zaken van elkaar scheiden.

Maar er zijn nog veel meer updates binnen iOS 17, zoals Dagboek13, een nieuwe app waarin iPhone-gebruikers hun overpeinzingen kunnen bijhouden en hun zegeningen kunnen tellen. Daarnaast zijn de autocorrectie en dicteerfunctie verbeterd, zodat het invoeren van tekst nog sneller en makkelijker gaat. Ook kun je wachtwoorden en passkeys delen met iCloud-sleutelhanger en nog veel meer.

Beter voor het milieu

Bij het ontwerpen van iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max is rekening gehouden met het milieu. Apple blijft hard werken aan de doelstelling om in 2030 alleen nog CO₂‑neutrale producten te hebben – van design tot productie tot gebruik. Daarom geeft het bedrijf in de hele toeleveringsketen prioriteit aan schone elektriciteit en worden in de productontwerpen gerecyclede en andere materialen met weinig uitstoot gebruikt. iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn van nog meer gerecyclede materialen gemaakt. Zo is de substructuur helemaal van gerecycled aluminium en is het kobalt in de batterij ook helemaal gerecycled, wat allebei een primeur is voor een Apple product. Daarnaast zijn de zeldzame aardmetalen in alle magneten, het goud in de USB-C-connector en de gouden beplating, en het tin in het soldeer van meerdere printplaten 100% gerecycled. Beide modellen voldoen aan de strenge normen van Apple voor energiezuinigheid en bevatten geen kwik, pvc of beryllium. Ruim 99% van de verpakking bestaat uit vezels, waarmee Apple dichter bij het doel komt om in 2025 helemaal geen plastic meer in verpakkingen te gebruiken.

En om Apple’s voetafdruk nog kleiner te maken, gebruikt het bedrijf geen leer meer in nieuwe Apple producten, waaronder iPhone-accessoires. Apple introduceert nieuwe FineWoven-hoesjes met MagSafe en FineWoven-kaarthouders met Magsafe. Deze zijn gemaakt van stevig en elegant microkeper, dat aanvoelt als zachte suède. Dit materiaal is voor 68% gemaakt van gerecycled materiaal dat bij consumenten vandaan komt en heeft een significant lagere uitstoot dan leer.

Prijzen en verkrijgbaarheid

 • iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn verkrijgbaar in zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium. iPhone 15 Pro is voor een instapprijs van € 1229 verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB. iPhone 15 Pro Max is vanaf € 1479 verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB, 512 GB en 1 TB.
 • Apple biedt geweldige manieren om geld te besparen en te upgraden naar de nieuwste iPhone. Klanten kunnen een tegoed van krijgen als ze een iPhone 11 of hoger inruilen en upgraden naar iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max door naar de Apple Store Online, of op een Apple Store-locatie. Om te zien wat hun apparaat waard is en voor de algemene voorwaarden, kunnen klanten naar apple.com/nl/shop/trade-in gaan.
 • Klanten in meer dan 40 landen en regio’s, waaronder Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Japan, Mexico, de VAE, het VK en de VS, kunnen vanaf vrijdag 15 september 05:00 uur (PDT) een pre-order voor iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max plaatsen. Vanaf vrijdag 22 september zijn de devices leverbaar.
 • In Macau, Maleisië, Turkije, Vietnam en 17 andere landen en regio’s zijn iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max vanaf vrijdag 29 september verkrijgbaar.
 • De FineWoven-kaarthouder met MagSafe en het FineWoven-hoesje met MagSafe zijn allebei voor € 69verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren voor de iPhone 15-lijn: zwart, taupe, moerbei, oceaanblauw en Evergreen. Voor iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn doorzichtige hoesjes verkrijgbaar voor € 59. Daarnaast zijn er siliconenhoesjes met MagSafe verkrijgbaar voor € 59 in de kleuren zwart, stormblauw, Clay, lichtroze, Guava, Orange Sorbet, Cypress en Winter Blue.
 • iOS 17 is vanaf maandag 18 september beschikbaar als gratis software-update.
 • Voor iCloud+ zijn vanaf 18 september twee nieuwe abonnementen beschikbaar: 6 TB voor € 29,99 per maand en 12 TB voor € 59,99 per maand. Je hebt dan extra opslagruimte voor je bestanden, foto’s, video’s en meer op een veilige plek waar je altijd bij kunt en waar je ze makkelijk met anderen kunt delen. Deze nieuwe abonnementen zijn ideaal voor gebruikers met een grote foto- en videobibliotheek en voor iedereen die gebruikmaakt van Delen met gezin. Bovendien beschik je over extra features, zoals Privé­doorgifte, Verberg mijn e-mailadres, Aangepast e‑maildomein en Veilige video in HomeKit.
 • Klanten die een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max kopen, krijgen gratis drie maanden Apple Arcade bij een nieuw abonnement.

 

 1. Vereist een USB 3-kabel met een snelheid van 10 Gb/s.
 2. Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het scherm 6,06 inch (iPhone 15 Pro) of 6,68 inch (iPhone 15 Pro Max) diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
 3. De vertaaloptie wordt later dit jaar aan de actieknop toegevoegd.
 4. Resident Evil Village, Resident Evil 4 en Death Stranding zijn vanaf later dit jaar beschikbaar op iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Assassin’s Creed Mirage komt in de eerste helft van 2024 beschikbaar.
 5. Voor Nauwkeurig zoeken in Zoek mijn vrienden is Ultra Wideband vereist. Deze functie is niet overal beschikbaar. In combinatie met iOS 17 is Nauwkeurig zoeken later dit najaar beschikbaar op Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2. Daarmee kun je je iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max makkelijker terugvinden. Later in het najaar kunnen iPhone 15-bezitters Nauwkeurig zoeken ook gebruiken voor Zoek mijn vrienden. Zo kunnen ze vrienden en familie met een Apple Watch Series 9 of Apple Watch Ultra 2 lokaliseren.
 6. Data-abonnement vereist. 5G, Gigabit LTE, VoLTE en bellen via wifi zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en de provider. Neem voor meer informatie over 5G- en 4G-ondersteuning contact op met je provider of kijk op apple.com/nl/iphone/cellular.
 7. Ongelukdetectie is ontworpen voor de detectie van een ongeluk met een personenauto met vier wielen waarbij de veranderende massa, G-krachten en snelheid overeenkomen met die van een ernstig, levensbedreigend auto-ongeluk. Deze feature is ontworpen voor de detectie van ernstige, levensbedreigende frontale aanrijdingen, kopstaartbotsingen, schampingen van de zijkant, aanrijdingen van opzij en botsingen waarbij de auto over de kop slaat. Ongelukdetectie is beschikbaar op iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra en Apple Watch SE (2e generatie).
 8. SOS-noodmelding via satelliet en ‘Zoek mijn’ via satelliet zijn momenteel beschikbaar in 14 landen en regio’s: Australië, België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, het VK en de VS. Later deze maand komen daar Spanje en Zwitserland bij.
 9. SOS-noodmelding via satelliet en Pechhulp via satelliet zijn ontworpen voor gebruik in de openlucht met vrij zicht op de hemel. Obstakels als bomen en hoge gebouwen kunnen het functioneren van deze feature belemmeren.
 10. Pechhulp via satelliet wordt in de VS in samenwerking met AAA geïntroduceerd en is twee jaar gratis vanaf de activeringsdatum van een nieuwe iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max. Voor deze satellietvoorziening is iOS 17 vereist. AAA brengt mogelijk kosten in rekening voor het verlenen van pechhulpdiensten. iPhone 15- en iPhone 14-bezitters die geen lid zijn van AAA, kunnen wel gebruikmaken van Pechhulp via satelliet, maar dan betalen ze per keer een bepaald bedrag voor de diensten van AAA.
 11. Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar. Ga naar apple.com/nl/ios/feature-availability voor een volledig overzicht.
 12. De mogelijkheid om de overdracht van via AirDrop verstuurde bestanden via internet af te maken, wordt later dit jaar in een software-update toegevoegd.
 13. Dagboek wordt later dit jaar in een software-update toegevoegd.
Back To Top