Skip to content

Astropad introduceert Rock Pencil Paper

  • iPad

Astropad introduceert zijn nieuwste product de Rock Paper Pencil. Dit is een set van een matte afneembare screenprotector en een speciale Apple Pencil tip die samen ontworpen zijn om het gevoel van schrijven met pen op papier zo goed mogelijk na te bootsen.

De screenprotector is gemaakt van nano-texture materiaal, dat een matte finish heeft en spiegeling vermindert. Maar opmerkelijk is dat deze screenprotector magnetisch wordt bevestigd aan de iPad. Hierdoor is hij simpel te bevestigen en weer los te maken voor hergebruik.

De speciaal ontworpen Apple Pencil tip heeft een kleine bal aan het uiteinde zoals bij een traditionele balpoint, die zorgt voor een meer natuurlijke weerstand en feedback.

Volgens Astropad, biedt de set een “ongeëvenaard realisme”. De screenprotector zorgt voor een matte, ruwe textuur die vergelijkbaar is met papier, terwijl de speciale tip een meer natuurlijke weerstand biedt.

Rock Paper Pencil is verkrijgbaar in twee maten: voor de 11 inch iPad Air en 11 inch iPad Pro, en voor de 12,9 inch iPad Pro (3e generatie en nieuwer).

Hier zijn enkele van de voordelen van Rock Paper Pencil:

  • Het biedt een meer natuurlijke schrijfervaring dan een gewone iPad screenprotector.
  • Het vermindert spiegeling, wat het gemakkelijker maakt om te schrijven in fel licht.
  • De speciale Apple Pencil tip is duurzamer dan de standaard tips.
  • De screenprotector wordt magnetisch bevestigd.

Hier zijn enkele van de nadelen van Rock Paper Pencil:

  • De screenprotector is duurder dan een gewone iPad screenprotector.
  • Niet geschikt voor alle iPad-modellen.

Over het algemeen is Rock Paper Pencil een goede keuze voor gebruikers die het gevoel van schrijven met pen op papier willen nabootsen op hun iPad. De set biedt een meer natuurlijke schrijfervaring en vermindert spiegeling.

De set kan worden besteld via de website van Astropad en kost op dit moment $31,99.

Back To Top