skip to Main Content
Geruchten Over De Nieuwe IPad Mini
Afbeelding: Apple / De krachtige, nieuwe iPad mini is uitgerust met onder meer een all-screendesign, de A15 Bionic-chip en Touch ID.

Geruchten over de nieuwe iPad mini

Op dit moment is het laatste nieuws over de iPad mini dat Apple waarschijnlijk een nieuwe versie van de tablet in het laatste kwartaal van 2023 zal uitbrengen. Dit meldt de doorgaans zeer betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo op zijn X-account (voorheen Twitter).

De nieuwe iPad mini 7 zal volgens Kuo een nieuwe chip krijgen, maar verder geen grote veranderingen. Dit betekent dat de tablet qua design en functies waarschijnlijk zeer veel zal lijken op het huidige model, dat in 2021 werd uitgebracht.

De nieuwe iPad mini zal naar verwachting een A17-chip krijgen. Deze chip biedt een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van de huidige A15 Bionic-chip in de iPad mini 6.

De iPad mini 6 heeft Touch ID in de aan/uit-knop, maar de iPad mini 7 zou Face ID kunnen krijgen. Dit zou het voor gebruikers gemakkelijker maken om hun iPad te ontgrendelen zonder de aan/uit-knop te gebruiken.

De nieuwe iPad mini zou naast 64 GB en 256 GB, ook 512 GB opslagruimte krijgen.

In de tussentijd is de iPad mini 6 nog steeds een uitstekende tablet. Het is een krachtige en veelzijdige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik, zoals het surfen op het internet, het bekijken van films en het spelen van games.

Back To Top