skip to Main Content
IPhone 15 En Andere Nieuwe Producten Nu Verkrijgbaar
Afbeelding: Apple

iPhone 15 en andere nieuwe producten nu verkrijgbaar

Vanaf vrijdag 22 september zijn iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2, de nieuwe Apple Watch SE en AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase (USB-C) wereldwijd in de Apple Store verkrijgbaar. Medewerkers van Apple maakten er samen met de eerste klanten een feestje van en stonden klaar om hen te laten kennismaken met het nieuwe aanbod.

Alle iPhone 15-modellen hebben een achterkant van doorkleurd glas dat tegen een stootje kan, en nieuwe afgeronde kanten. De iPhone 15 Pro-modellen zijn gemaakt van sterk hoogwaardig titanium en zijn de lichtste Pro-modellen ooit, en de A17 Pro-chip zorgt voor voor ongekende prestaties en mobiel gamen. Met de camerasystemen in alle modellen worden portretten nog mooier door verbeteringen in foto’s met weinig licht, en de 5x telelens – exclusief op iPhone 15 Pro Max – is fantastisch voor onder meer close-ups en foto’s van wilde dieren.

Apple Watch Series 9 is krachtiger dan ooit met de nieuwe S9 SiP en vormt samen met de nieuwe Apple Watch SE en Apple Watch Ultra 2 een belangrijke mijlpaal op weg naar Apple 2030: het voornemen van Apple om de hele bedrijfsvoering, toeleveringsketen en de levenscyclus van elk product uiterlijk 2030 CO₂‑neutraal te maken. Voor het eerste kunnen klanten een CO₂-neutrale Apple Watch kiezen. Alle modellen bieden het baanbrekende nieuwe ‘Tik dubbel’-gebaar en Ultra 2 heeft een batterijduur van 36 uur bij normaal gebruik en tot 72 uur in de energiebesparingsmodus.

Apple producten zijn te vinden bij de plaatselijke Apple Store, maar ook op apple.com/nl/ en in de Apple Store-app. Zowel in de Store als online staan de Specialists van Apple klaar je te helpen om bijvoorbeeld het meest geschikte product te kiezen, oude devices in te ruilen, een abonnement af te sluiten en nieuwe devices gebruiksklaar te maken.

Back To Top