Skip to content
De 24 inch iMac is verkrijgbaar in verschillende kleuren. ©Apple

Laatste nieuws over de 24 inch iMac

Op dit moment is het laatste nieuws over de 24 inch iMac dat Apple deze computer waarschijnlijk nog in 2023 zal uitbrengen. De nieuwe iMac zal een M3-chip krijgen, de opvolger van de M2-chip die momenteel in alle andere Macs wordt gebruikt. De M3-chip is een belangrijke verbetering ten opzichte van de M1-chip, die in de huidige 24 inch iMac zit. De M3-chip is efficiënter, wat voor betere prestaties, een lager stroomverbruik en minder hitteproductie moet zorgen.

Verder wordt verwacht dat het design van de nieuwe 24 inch iMac hetzelfde zal blijven als dat van het huidige model. De computer zal dus nog steeds in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk blauw, groen, roze, zilver en goud. Ook zal de nieuwe iMac nog steeds een 24-inch Retina-scherm hebben, met een resolutie van 4,5K.

Een exacte releasedatum voor de nieuwe 24 inch iMac is nog niet bekend. Er wordt verwacht dat de computer in het laatste kwartaal van 2023 zal worden uitgebracht.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste verwachtingen voor de nieuwe 24 inch iMac:

  • M3-chip
  • Vergelijkbaar design
  • 24-inch Retina-scherm
  • Verwachte releasedatum: laatste kwartaal van 2023
Back To Top