skip to Main Content
WhatsApp Komt Met Een App Voor De IPad

WhatsApp komt met een app voor de iPad

Er zijn al jarenlang geruchten over een iPad-versie van WhatsApp. In 2017 werd voor het eerst gemeld dat WhatsApp aan een iPad-app werkte, maar er is sindsdien weinig nieuws over gekomen. In 2021 werd er weer een beetje beweging in de geruchten gebracht, toen WhatsApp de mogelijkheid introduceerde om WhatsApp op meerdere apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Dit maakte het mogelijk om WhatsApp op een iPad te gebruiken, maar alleen in de webbrowser.

Op 20 september 2023 heeft WhatsApp een bètaversie van de iPad-app uitgebracht. Deze bètaversie is alleen beschikbaar voor gebruikers die zich hebben aangemeld voor het WhatsApp bèta-iOS-programma op TestFlight. De bètaversie is nog in ontwikkeling, maar geeft wel een goede indruk van wat de uiteindelijke app zal bieden.

De iPad-versie van WhatsApp heeft een eigen interface die is ontworpen voor het grotere scherm van de iPad. De app heeft ook een aantal extra functies, zoals ondersteuning voor widgets en meerdere accounts.

Het is nog niet bekend wanneer de iPad-versie van WhatsApp officieel wordt uitgebracht. WhatsApp heeft aangegeven dat de app “binnenkort” in de App Store zal verschijnen.

Back To Top