Skip to content
©Apple

Apple Arcade wordt uitgebreid met acht nieuwe games

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Football Manager 2024 Touch, Sonic Dream Team, Puzzle & Dragons Story en vier andere games zijn binnenkort beschikbaar op Apple Arcade

Toptitels Hello Kitty Island Adventure en NBA 2K24 Arcade Edition krijgen deze maand nieuwe updates

Tijdens de feestdagen wordt de bekroonde catalogus van Apple Arcade uitgebreid met acht nieuwe games voor het hele gezin, waaronder Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Football Manager 2024 Touch, Sonic Dream Team en Puzzle & Dragons Story. Daarnaast zijn er meer dan 50 updates in aantocht voor bestaande titels.

“Dit jaar hebben we bijna 60 nieuwe games aan Apple Arcade toegevoegd. Abonnees en hun gezinnen hebben volop genoten van alles wat de catalogus te bieden heeft, met hits als Hello Kitty Island Adventure, NBA 2K24 Arcade Edition, TMNT Splintered Fate, Cypher 007 en nog zoveel andere games”, aldus Alex Rofman, Senior Director van Apple Arcade. “Om dit geweldige game-jaar goed af te sluiten, hebben we het beste voor het laatst bewaard en lanceren we binnenkort Football Manager 2024 Touch, Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Sonic Dream Team en Puzzle & Dragons Story.

In november komt er elke week een nieuwe game uit. Zo kun je in Football Manager 2024 Touch verder met je voetbalclub, een meester worden in Knotwords+, een unieke puzzelgame van indie-ontwikkelaar Zach Gage, dieper duiken in de mysterieuze wereld van Downwell+ of genieten van een hartverwarmend culinair avontuur in Delicious – Miracle of Life+.

In Disney Dreamlight Valley Arcade Edition is er een wereld vol met Disney-magie te verkennen, in Sonic Dream Team ontrafelen Sonic en zijn vrienden een bizarre droomwereld, het epische fantasy-puzzelavontuur Puzzle & Dragons Story is een gloednieuwe spinoff van de wereldwijde mobiele hit die al meer dan 90 miljoen keer is gedownload, en Turmoil+gaat over de zoektocht naar roem en rijkdom in het Noord-Amerika van de 19e eeuw. Deze vier fantastische games zijn vanaf 5 december verkrijgbaar, precies op tijd voor de feestdagen.

Deze maand komen er voor populaire Arcade-titels ook leuke nieuwe updates uit. Duik in Hello Kitty Island Adventure, dat op 17 november een grote update krijgt. De Give & Gather Celebration vindt plaats op het eiland en er komt een nieuwe inwoner bij: My Sweet Piano. Het hele seizoen kun je met Hello Kitty en haar vriendjes unieke cadeautjes uitwisselen en My Melody helpen haar oude vriendinnetje in de groep te verwelkomen. Ook kun je een gloednieuw type avatar kiezen, meerdere multiplayer-vriendschappen levelen en zelfs afreizen naar het hart van Friendship Island.

Voor basketbalfans is het nieuwe seizoen al in volle gang. Op 23 november krijgt NBA 2K24 Arcade Edition zijn eerste update. Er worden City Edition-uniforms aan toegevoegd, en je krijgt keuze uit acht nieuwe Greatest Players-atleten, waaronder ‘The Answer’ Allen Iverson.

Andere games die in november en december nieuwe updates krijgen, zijn onder andere Sneaky Sasquatch, Cut the Rope 3, Samba de Amigo: Party-To-Go; Japanese Rural Life Adventure en The Oregon Trail.

Deze maand komen de volgende games beschikbaar:

Knotwords+ (Zach Gage): 3 november

Knotwords+ is een minimalistische en elegante puzzelgame van indie-ontwikkelaar Zach Gage, de persoon achter andere Apple Arcade-titels als Card of Darkness, Good Sudoku+ en Flipflop Solitaire+. De regels zijn simpel: de letters in elk gedeelte zo rangschikken dat alle woorden zowel horizontaal als verticaal compleet zijn. De puzzels lijken in het begin misschien moeilijk, maar naarmate je vordert worden ze steeds makkelijker. Met elke stap kom je op natuurlijke wijze dichter bij de oplossing.

Football Manager 2024 Touch (SEGA & Sports Interactive): 6 november

’s Werelds beste voetbalmanagersimulatie komt weer naar Apple Arcade voor een nieuw seizoen. Spelers van over de hele wereld kunnen op hun favoriete Apple devices genieten van het ongekende realisme van deze game van Sports Interactive. Ga voor glorie met een van de beste clubs ter wereld, en dankzij de nieuwe feature voor savegame-compatibiliteit kun je in Football Manager 2024 Touch verder met de carrière waar je in Football Manager 2023 Touch mee bezig was.

In dit seizoen kun je voor het eerst je prestaties verhogen met een verbeterde trainingsmodus, de actie aan beide kanten van het speelveld beïnvloeden met een vernieuwde Set Piece Creator, bepalen wat voor baas je wilt zijn met de nieuwe Manager Principles en je stem laten horen met een nieuw systeem voor het indienen van verzoeken bij je eigenaar. Ook kun je op iPhone gebruikmaken van een nieuwe skin speciaal voor kleine devices, zodat je in de game meer overzicht hebt en makkelijker navigeert. En je kunt continu blijven uitkijken naar nieuwe tools waarmee je je team in topvorm houdt en een prijswinnende cultuur ontwikkelt in de voetbalwereld.

Downwell+ (Devolver Digital): 17 november

Downwell+ is een opmerkelijke game over een jongetje dat een put in gaat om schatten te zoeken. Ter bescherming heeft hij alleen zijn ‘gunboots’. De game is specifiek ontwikkeld voor mobiele devices en kan met maar drie knoppen op intuïtieve en elegante wijze worden bestuurd. De game zit boordevol actie en gaat razendsnel. Als speler daal je af in de duisternis, vol met enge monsters en mysterieuze geheimen. Onderweg zijn er spectaculaire rode edelstenen om te verzamelen. Ook zijn er zorgvuldig geplaatste winkeltjes te vinden waar je handige items kunt kopen, of je level kunt verhogen om tegen de monsters in de put te vechten en verborgen grotten vol met schatten te ontdekken. De levels worden gaandeweg gegenereerd, dus elke afdaling is anders.

Delicious – Miracle of Life+ (GameHouse): 24 november

In deze kookgame, die ook draait om tijdsplanning, beleef je het verhaal van Emily en haar groeiende gezin. Ze gaat om met de uitdagingen van het zwanger zijn en runt tegelijkertijd een keuken voor haar kookvlog terwijl ze zichzelf klaarstoomt voor de komst van haar nieuwe baby. De game bevat 60 spannende levels en 30 bonusuitdagingen waarmee je jezelf onderdompelt in de wereld van Emily, verschillende locaties verkent en kennismaakt met de kleurrijke personages. Ontwerp de perfecte kinderkamer, leef mee met de voor- en tegenspoed van Emily en beleef het wonder van nieuw leven.

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition (Gameloft): 5 december

Ontdek een wereld vol magie in Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, een meeslepende mix van simulatie en avontuur met de populairste personages van Disney en Pixar. Samen met de geliefde personages ontdek je betoverende verhalen terwijl je Dreamlight Valley probeert te redden van de Forgetting: een mysterieuze macht die de Valley in zijn greep heeft. Je gaat op reis door verschillende werelden, allemaal met hun eigen uitdagingen en puzzels. Daar sluit je ook vriendschap met iconische personages als WALL•E, Belle, Goofy en nog veel meer. In deze constant veranderende wereld van verwondering en creativiteit kun je ook je eigen droomlandschap maken, met duizenden opties voor decoraties.

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition bevat ook de uitbreidingspas Disney Dreamlight Valley: A Rift In Time. Deze biedt een nieuwe verhaallijn met schatten en geheimen die verloren zijn geraakt in de tijd. Op Eternity Isle, een land ver bij Dreamlight Valley vandaan, ontmoet je nieuwe vrienden uit de werelden van Disney en Pixar. Ook ontdek je een mysterieus nieuw koninklijk gereedschap, The Hourglass, en ga je de strijd aan tegen de boze Jafar.

Sonic Dream Team (SEGA): 5 december

De Sonic-franchise, waarvan wereldwijd al meer dan 1,6 miljard games zijn verkocht en gedownload, komt met een nieuw avontuur. Sonic Dream Team is straks exclusief verkrijgbaar op Apple Arcade. In deze spannende nieuwe 3D-platformgame heeft de boosaardige Doctor Eggman The Reverie ontdekt, een oeroud apparaat dat dromen in de echte wereld kan manifesteren. Ga mee met Sonic en zijn vrienden terwijl ze door de vreemdste droomlandschappen reizen, hun vrienden redden en de plannen van Doctor Eggman voor wereldheerschappij dwarsbomen. In de game kruip je in de huid van zes dynamische personages: Sonic, Tails, Knuckles, Amy Rose, Cream en Rouge, allemaal met unieke vaardigheden die ze stuk voor stuk uniek maken. Sonic Dream Team komt naast andere hittitels van SEGA op Arcade te staan, namelijk Sonic Racing, Samba de Amigo: Party-To-Go en Football Manager 2023 Touch.

Puzzle & Dragons Story (GungHo Online Entertainment): 5 december

Het nieuwste deel in de immens populaire puzzelserie neemt je mee op een nieuw episch fantasy-avontuur in Puzzle & Dragons Story, exclusief op Apple Arcade. Het is niet alleen een puzzelgame waarin je drie gelijke stenen moet verbinden, maar ook een RPG waarin je wezens verzamelt, bondgenoten werft, je team verbetert en kerkers verovert. De intuïtieve puzzels zullen fans bekend voorkomen, maar zijn ook voor nieuwe spelers makkelijk te leren. Door bolletjes van dezelfde kleur horizontaal of verticaal met elkaar te verbinden, maak je combo’s en verhoog je je score. Op die manier laat je je teamgenoten ook vijandige wezens aanvallen. Hoe beter de combo’s en hoger de score, hoe sterker de aanvallen zijn die je uitvoert. Door wezens in kerkers te verslaan, verzamel je ook materialen waarmee je je nieuwe teamgenoten verbetert of zelfs nieuwe aanmaakt. De materialen kun je ook gebruiken om je wezens te versterken, waarna je je met je favorieten een uniek team kunt samenstellen. Naarmate je het uitgestrekte en mysterieuze land verder verkent, krijg je toegang tot steeds meer nieuwe kerkers en wezens.

Turmoil+ (Gamious): 5 december

Turmoil+ is een visueel aantrekkelijke game die de spot drijft met het simulatiegenre. De game speelt zich af tijdens de ‘oil rush’ in het Noord-Amerika van de 19e eeuw. Als beginnend oliemagnaat moet de speler wedijveren met genadeloze concurrenten, op strategische wijze land leasen, boren naar olie en winst maximaliseren in doortastende zakendeals. Met een uitgebreide verhaalmodus, een stad vol kleurrijke personages, tientallen upgrades en willekeurig gegenereerde levels is Turmoil+ een wilde rit door het ‘oil boom’-tijdperk.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • Apple Arcade is verkrijgbaar voor € 6,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV kopen, krijgen gratis een abonnement van 3 maanden op Apple Arcade.1
  • Apple Arcade is onderdeel van de maandelijkse Apple One-abonnementen Individueel (€ 19,95) en Gezin (€ 25,95), met een gratis proefperiode van een maand.2
  • Arcade Originals kun je spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Iconen uit de App Store kun je spelen op iPhone en iPad.
  • Met één abonnement op Apple Arcade hebben maximaal zes gezinsleden onbeperkt toegang tot alle games in de catalogus.
  • De beschikbaarheid van de meer dan 200 games op devices is afhankelijk van de compatibiliteit van de hardware en software. Sommige content is niet in alle regio’s beschikbaar.
  1. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’‑groep. Aanbod geldig tot 3 maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
  2. De gratis proefperiode van Apple One geldt alleen voor de services die je niet al gebruikt, of je nu in de proefperiode van die services zit of er al een abonnement op hebt. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.

 

Back To Top