Skip to content

Apple event “Scary fast” op 31 oktober

Apple houdt op dinsdag 31 oktober om 01:00 uur Nederlandse tijd een speciaal online event (in Cupertino is het dan nog 30 oktober…). Het event wordt dus in de nacht gehouden en heeft de naam Scary fast gekregen.

De meest waarschijnlijke producten die op het event worden aangekondigd, zijn nieuwe Macs. Er wordt gespeculeerd over een nieuwe 24-inch iMac en een snellere MacBook Pro.

De huidige 24-inch iMac werd uitgebracht in april 2021 en is dus ondertussen wel toe aan een update. Waarschijnlijk zal deze iMac een M2-chip krijgen. De MacBook Pro zou wel eens de optie kunnen krijgen om uitgebreid te worden met een M2 Ultra-chip.

Het event is te volgen via de website van Apple, het YouTube-kanaal van Apple of via de Apple TV app.

Back To Top