skip to Main Content
Apple Werkt Aan Een 12,9-inch IPad Air
Afbeelding: Apple / De iPad Air is in verschillende kleuren beschikbaar.

Apple werkt aan een 12,9-inch iPad Air

Apple werkt naar verluidt aan een 12,9-inch iPad Air, volgens een nieuw rapport van DigiTimes. Dit zou het grootste iPad Air-model tot nu toe zijn, en het zou een goede optie zijn voor gebruikers die een grote iPad willen met een krachtige silicon-chip, maar niet het mini-LED-display of andere geavanceerde functies van de iPad Pro nodig hebben.

De 12,9-inch iPad Air wordt naar verwachting in 2024 of later uitgebracht. Het gerucht gaat dat het een M2-chip krijgt, de huidige iPad Air heeft (nog) een M1-chip. Verder zou het net als de iPad Pro een Thunderbolt/USB 4-poort krijgen.

De 12,9-inch iPad Air zou een goede optie zijn voor gebruikers die een grote iPad willen met een krachtige silicon-chip, maar niet het mini-LED-display of andere geavanceerde functies van de iPad Pro nodig hebben. Het zou ideaal zijn voor taken zoals creatief werk, productiviteit en gaming.

Mogelijke voordelen van een 12,9-inch iPad Air:

  • Groter display voor creatief werk, productiviteit en gaming
  • Krachtige M2-chip
  • Thunderbolt/USB 4-poort voor snelle gegevensoverdracht en aansluiting van accessoires
  • Betaalbaarder dan de iPad Pro

Mogelijke nadelen van een 12,9-inch iPad Air:

  • Geen mini-LED-display
  • Zwaarder en minder draagbaar dan de 10,9-inch iPad Air

Over het algemeen zou een 12,9-inch iPad Air een welkome aanvulling zijn op het productassortiment van Apple. Het zou gebruikers een groter display en krachtigere prestaties bieden dan de huidige iPad Air, maar tegen een lagere prijs dan de iPad Pro.

Back To Top