Skip to content
Bron afbeelding: PR Apple

Apple werkt aan een HomePod met display

Volgens geruchten zou Apple werken aan een HomePod met een display. Volgens analist Ming-Chi Kuo wordt het apparaat naar verwachting in de eerste helft van 2024 uitgebracht. Het display zou een 7-inch paneel zijn, dat qua formaat vergelijkbaar is met de iPad mini.

De HomePod met een display zou een belangrijke toevoeging kunnen zijn aan het smart home-assortiment van Apple. Het display kan worden gebruikt om informatie weer te geven zoals de tijd, het weer en songteksten. Het kan ook worden gebruikt om smart home-apparaten te bedienen, zoals lampen en thermostaten.

Naast het display zou de HomePod met een display ook een camera hebben. De camera kan worden gebruikt voor videogesprekken of voor gezichtsherkenning.

Als de HomePod met een display wordt uitgebracht, zou het een directe concurrent zijn van apparaten zoals de Amazon Echo Show en de Google Nest Hub Max. Deze apparaten combineren een slimme luidspreker met een display en kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, zoals het bekijken van video’s, het voeren van videogesprekken en het bedienen van smart home-apparaten.

De HomePod met een display heeft het potentieel om een ​​populair apparaat te worden, omdat het de geweldige geluidskwaliteit van de HomePod zou combineren met het gemak van een display. Het is echter belangrijk op te merken dat het apparaat niet officieel door Apple is aangekondigd en het mogelijk is dat het kan worden geannuleerd of vertraagd.

Back To Top