skip to Main Content
Apple Wil Gesealde IPhones Draadloos Updaten
Afbeelding: Apple / iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max verenigen de beste Apple innovaties met een sterk design van lichtgewicht titanium, een nieuwe actieknop, krachtige camera-upgrades en de A17 Pro-chip.

Apple wil gesealde iPhones draadloos updaten

Apple werkt naar verluidt aan een manier om iPhones draadloos te updaten zonder de dozen te openen in de winkel. Dit betekent dat je misschien geen systeemupdate meer hebt die op je wacht als je de doos opent.

Volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman ontwikkelt Apple een pad-achtig apparaat waarop de iPhone wordt geplaatst. Daarmee kan de iPhone draadloos opstarten, de systeemsoftware updaten en de telefoon weer uitschakelen.

Deze nieuwe aanpak zou verschillende voordelen kunnen hebben. Ten eerste zou het ervoor zorgen dat klanten altijd de nieuwste en meest veilige versie van iOS op hun nieuwe iPhones hebben geïnstalleerd. Ten tweede zou het klanten tijd en moeite besparen, omdat ze hun telefoons niet handmatig hoeven te updaten na het uitpakken. Ten derde zou het kunnen helpen om het aantal softwaregerelateerde problemen te verminderen die klanten ervaren met nieuwe iPhones.

Apple zal de nieuwe draadloze iPhone-updater naar verwachting vóór het einde van 2023 in zijn winkels implementeren. Het is onduidelijk of Apple plannen heeft om het apparaat beschikbaar te maken voor consumenten voor thuisgebruik.

Hier zijn enkele van de potentiële voordelen van het draadloos kunnen updaten van iPhones in hun gesealde dozen:

  • Verbeterde gebruikerservaring: Klanten hoeven niet langer te wachten tot hun nieuwe iPhones zijn geüpdatet na het uitpakken.
  • Verhoogde veiligheid: Klanten hebben altijd de nieuwste beveiligingspatches op hun apparaten geïnstalleerd.
  • Verlaagde ondersteuningskosten: Apple ontvangt minder ondersteuningsoproepen van klanten met softwaregerelateerde problemen.

Het is nog vroeg, maar het is spannend om te zien dat Apple nieuwe manieren ontwikkelt om de gebruikerservaring van zijn producten te verbeteren.

Back To Top