skip to Main Content
DJI Introduceert De Osmo Pocket 3

DJI introduceert de Osmo Pocket 3

DJI, de wereldleider in civiele drones en innovatieve cameratechnologie, kondigt vandaag de Osmo Pocket 3 aan, een veelzijdige gimbalcamera op zakformaat. De Osmo Pocket 3 beschikt over een krachtige 1-inch CMOS-sensor, die gedetailleerde beeldvorming levert, een intuïtief 2-inch draaibaar touchscreen voor nauwkeurige controle en de mogelijkheid om moeiteloos te schakelen tussen horizontale en verticale opnamen. Ervaar verbluffende 4K/120fps-video[1], mechanische stabilisatie met drie assen en een reeks intelligente functies die het de perfecte metgezel maken voor elk bewegend moment.

“Met de Osmo Pocket 3 hebben we handheld imaging opnieuw uitgevonden en gebruikers een creatieve tool aangeboden die precisie en draagbaarheid combineert als nooit tevoren”, zegt Paul Pan, Senior Product Line Manager bij DJI. “We staan te popelen om getuige te zijn van de ongelooflijke verhalen en momenten die onze gebruikers zullen vastleggen met deze opmerkelijke camera.”

Compact ontwerp, indrukwekkende beelden

De compacte en flexibele Osmo Pocket 3 is uitgerust met een 1-inch CMOS-sensor die een ongeëvenaarde beeldkwaliteit levert, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Met de mogelijkheid om te fotograferen in 4K/120fps, kan elk moment met boeiende helderheid worden vastgelegd. Door gespecialiseerde optimalisatie van de beeldkwaliteit brengen de nachtopnamen van Osmo Pocket 3 scènes met weinig licht tot leven met helderheid en authentieke kleuren. De camera zal de belichting voor verschillende huidtinten verfijnen om een heldere en stralende teint in elk frame te leveren. Voor creaties op professioneel niveau biedt de Osmo Pocket 3 10-bits D-Log M- en 10-bits HLG-kleurmodi die landschappen met opmerkelijke details vastleggen, nauwkeurige kleuren en levendige hoogtepunten presenteren. Met 10-bits D-Log M kunt u tot een miljard kleuren verkennen en rijke details ervaren in elke opname, terwijl 10-bits HLG HDR-opname een hoger dynamisch bereik biedt voor verbluffende beelden op HDR-compatibele apparatuur.

Intelligente functies

Osmo Pocket 3 introduceert een groot aantal intelligente functies om uw creatieve output te verbeteren. Het 2-inch full-color OLED draaibare touchscreen biedt moeiteloze controle binnen handbereik. De snelle scherpstelling met volledige pixels zorgt voor scherpe scherpstelling, zelfs met snel bewegende onderwerpen, en introduceert een Product Showcase-modus voor soepele livestreaming en productpresentatie. Met zijn mechanische stabilisatie van drie as zorgt Osmo Pocket 3 voor stabiele beelden, zelfs tijdens dynamische camerabewegingen.

ActiveTrack 6.0 biedt meerdere volgmodi, waaronder Face Auto-Detect en Dynamic Framing, voor beelden op filmniveau. De ingebouwde array met drie microfoons vermindert windgeluid en legt omnidirectioneel stereogeluid vast en biedt meeslepende audio. DJI Mic 2-compatibiliteit maakt dual-person opname mogelijk voor vlogs, interviews en livestreams. Glamour Effects 2.0 voegt gepersonaliseerde schoonheidsopties toe, terwijl de automatische asvergrendelingen van Osmo Pocket 3 de cardanische ophanging in de opslagpositie beveiligen. Osmo Pocket 3 kan in slechts 16 minuten tot 80% worden opgeladen[2]. Wanneer het volledig is opgeladen, kan het tot 116 minuten 4K/60fps-beelden of tot 166 minuten 1080p/24fps-beelden opnemen[3], waardoor je meer tijd hebt om de foto’s te maken waar je van houdt.

Creatieve modi, eindeloze mogelijkheden

Osmo Pocket 3 is een veelzijdige creatieve tool, die zich kan aanpassen aan elk scenario, inclusief livestreaming in high-definition, en functioneren als een webcam voor online vergaderingen en videochats. De ingebouwde tijdcodefunctie stroomlijnt de postproductie en zorgt ervoor dat uw beeldmateriaal naadloos synchroniseert tussen verschillende camera’s voor professionele bewerking en verhalen vertellen.

Osmo Pocket 3 biedt ook een reeks creatieve modi en functies die slechts een paar tikken verwijderd zijn, waaronder:

 • SpinShot: krijg 180° vloeiende camerabewegingen met één hand.
 • Motionlapse: van zonsopgangen tot stadsverkeer, leg de prachtige en surrealistische stroom van tijd vast.
 • Digitale zoom: met tot 4x digitale zoom kun je dichterbij komen in elke opname.
 • Panorama: Geef meeslepende landschappen en scènes het volledige detail dat ze verdienen.

Bewerken met LightCut

De LightCut-app maakt moeiteloos verbinding met uw Osmo Pocket 3 en biedt een handige One-Tap Edit-functie voor het eenvoudig maken van inhoud. Met behulp van intelligente AI-herkenning markeert het momenten uit uw beeldmateriaal en genereert het onmiddellijk deelbare 4K-video’s, waardoor u waardevolle bewerkingstijd bespaart. De app biedt ook een breed scala aan videosjablonen, gericht op verschillende thema’s zoals vlogs, reisavonturen, feesten, familiebijeenkomsten, huisdiermomenten, voedselervaringen, het dagelijks leven en meer. Met LightCut kunt u eenvoudig bewerken en uw onbewerkte beeldmateriaal binnen enkele seconden omzetten in goed gemaakte inhoud. Bovendien elimineert het efficiënte bewerkingsproces van de app de noodzaak om beeldmateriaal te downloaden tijdens het bewerken, waardoor waardevolle opslagruimte op uw smartphone behouden blijft.

Accessoires die de verbeelding ontketenen[4]

Verhoog uw Osmo Pocket 3-ervaring met een selectie veelzijdige accessoires die zijn ontworpen om uw creativiteit aan te vullen:

 • Osmo Pocket 3 Black Mist Filter: Het Black Mist Filter heeft een magnetisch ontwerp voor eenvoudige montage. Het kan highlightflares beheersen en huidtinten verzachten, waardoor je een unieke en boeiende look krijgt.
 • Osmo Pocket 3 groothoeklens: bevestig de groothoeklens om het gezichtsveld uit te breiden tot 108° en meer vast te leggen in elk frame. Het magnetische ontwerp zorgt voor een snelle, gemakkelijke bevestiging en onthechting.
 • Osmo Mini Tripod: De Mini Tripod is flexibel, draagbaar en uitgerust met een 1/4′′-20 schroef voor uitbreiding.
 • Osmo Pocket 3 batterijgreep: de batterijgreep heeft een ingebouwde 950 mAh-batterij, die de bedrijfstijd met ongeveer 62% kan verlengen wanneer deze is aangesloten op Pocket 3.[ 5] Het ondersteunt hot swapping en wordt geleverd met een USB-C-poort die kan worden gebruikt om externe audioapparaten aan te sluiten. De 1/4′′ draad aan de onderkant kan accessoires zoals statieven verbinden.
 • DJI Mic 2-zender: de DJI Mic 2-zender zorgt voor een duidelijke geluidsopname om professionele audiokwaliteit te leveren. Eén zender heeft een bedrijfstijd van zes uur en wordt geleverd met 8 GB interne opslag die tot 14 uur 48kHz 24-bits audio kan opslaan zonder compressie.
 • Osmo Pocket 3 magnetische ND-filterset: de magnetische ND-filterset bevat ND16-, ND64- en ND256-filters. Een magnetisch ontwerp maakt het eenvoudig bevestigen en losmaken mogelijk.
 • Osmo Pocket 3 Expansion Adapter: De Expansion Adapter kan worden uitgebreid tot een koude schoen en een actiecamerapoort.
 • Osmo Pocket 3 draagtas: speciaal ontworpen voor de Creator Combo, zorgt de draagtas voor een gemakkelijke opslag van al uw apparaat en accessoires.

DJI Care Refresh

DJI Care Refresh, het uitgebreide beschermingsplan voor DJI-producten, is nu beschikbaar voor Osmo Pocket 3. Onopzettelijke schade wordt gedekt door de vervangende service, inclusief natuurlijke slijtage, aanrijdingen en waterschade. Voor een kleine meerprijs kunt u uw beschadigde product laten vervangen als zich een ongeluk voordoet.

DJI Care Refresh (1-jarig abonnement) omvat maximaal 2 vervangingen in 1 jaar. DJI Care Refresh (2-jarig plan) omvat tot 4 vervangingen in 2 jaar. Andere diensten van DJI Care Refresh zijn onder meer officiële garantie, internationale garantieservice en gratis verzending. Ga voor een volledige lijst met details naar: www.dji.com/nl/support/service/djicare-refresh

Prijzen en beschikbaarheid

De Osmo Pocket 3 is te bestellen bij store.dji.com en geautoriseerde retailpartners, met verzending vanaf vandaag, in de volgende configuraties:

De Osmo Pocket 3 is te koop voor € 539 en bevat de Osmo Pocket 3, een Type-C naar Type-C PD-kabel, een Osmo Pocket 3 beschermhoes, een DJI polsbandje en een Osmo Pocket 3 handvat met 1/4′′ draad. De Osmo Pocket 3 Creator Combo is te koop voor € 679 en bevat de Osmo Pocket 3, een Type-C naar Type-C PD-kabel, een Osmo Pocket 3 beschermhoes, een DJI polsband, een Osmo Pocket 3 handvat met 1/4′′ draad, een DJI Mic 2-zender (schaduwzwart), een DJI Mic 2 windshield, een DJI Mic 2 clipmagneet, een Osmo Pocket 3-batterijhandvat, een Osmo Mini-statief en Osmo Pocket 3-draagtas.

Meer informatie vind je hier: https://www.dji.com/nl/osmo-pocket-3

 

[1] 4K/120fps video-opname wordt alleen ondersteund in Slow Motion-modus.

[2] Osmo Pocket 3 heeft een ingebouwde batterij van 1300 mAh. Het kan worden opgeladen tot 80% in 16 minuten en 100% in 32 minuten. De gegevens zijn getest in een laboratoriumomgeving met de DJI 65W PD-oplader (apart verkrijgbaar).

[3] Getest in een laboratoriumomgeving van 25° C (77° F) met Wi-Fi uit en scherm uit, en mag alleen ter referentie worden gebruikt.

[4] Accessoires worden apart verkocht.

[5] Getest in een laboratoriumomgeving van 25° C (77° F), kan de volledig opgeladen batterijgreep de bedrijfstijd met ongeveer 62% verlengen wanneer deze is aangesloten op Osmo Pocket 3 (een extra bedrijfstijd van 103 minuten bij 1080p/24fps). Deze gegevens mogen alleen ter referentie worden gebruikt.

Back To Top