skip to Main Content
Nieuwe 24 Inch IMac In 2024 En 27 Inch IMac In 2025
Afbeelding: Apple / De 24 inch iMac is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nieuwe 24 inch iMac in 2024 en 27 inch iMac in 2025

Eerder werd gedacht dat Apple een vernieuwde 24 inch iMac in 2023 zou uitbrengen. Maar de laatste geruchten suggereren echter dat Apple werkt aan een aantal nieuwe iMac-modellen die in 2024 en 2025 kunnen worden uitgebracht.

Nieuwe 24-inch iMac in 2024

De meest waarschijnlijke iMac-release in 2024 is een vernieuwd 24-inch model. Dit model zal naar verwachting worden aangedreven door de M3-chip, de volgende generatie silicon van Apple voor Macs. De M3-chip zou nog sneller en efficiënter moeten zijn dan de M2-chip die momenteel wordt gebruikt in de MacBook Air en de 13-inch MacBook Pro.

Andere geruchten over de nieuwe 24-inch iMac zijn een mini-LED-display met ProMotion-ondersteuning, een nieuwe webcam en een krachtiger audiosysteem. Het is ook mogelijk dat de nieuwe 24-inch iMac een nieuw ontwerp krijgt, maar dit is nog niet bevestigd.

Nieuwe 27-inch iMac in 2025

Naast de nieuwe 24-inch iMac zijn er ook geruchten dat Apple werkt aan een nieuwe 27-inch iMac. Dit model zal naar verwachting in 2025 worden uitgebracht en zou worden aangedreven door de M4-chip. De M4-chip zou nog sneller en efficiënter moeten zijn dan de M3-chip, en zou Apple in staat kunnen stellen om de iMac Pro-branding terug te brengen voor dit model.

Andere geruchten over de nieuwe 27-inch iMac zijn een mini-LED-display met ProMotion-ondersteuning, een nieuwe webcam en een krachtiger audiosysteem. Het is ook mogelijk dat de nieuwe 27-inch iMac een nieuw ontwerp krijgt, maar dit is nog niet bevestigd.

Het is belangrijk om op te merken dat dit slechts geruchten zijn en dat Apple nog geen van deze details heeft bevestigd. Als deze geruchten echter juist zijn, dan hebben fans van de iMac veel om naar uit te kijken in de komende jaren.

Back To Top