skip to Main Content
Apple Vision Pro Waarschijnlijk In Februari 2024
Afbeelding: Apple / Vision Pro

Apple Vision Pro waarschijnlijk in februari 2024

Er is een grote kans dat de Apple Vision Pro in februari 2024 wordt uitgebracht. Op basis van recente berichten van Bloomberg en andere gerenommeerde bronnen is Apple de productie van de headset aan het opvoeren en heeft het ontwikkelaars verteld om zich voor te bereiden op een release in het begin van 2024. Dit suggereert dat februari een waarschijnlijkere releasevenster is dan maart of later.

Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die een release in februari ondersteunen:

  • Productie-opschaling: Apple zou de Vision Pro op het moment op volle capaciteit produceren in zijn Chinese productiefaciliteiten. Dit geeft aan dat het bedrijf er zeker van is dat het een februari-lanceringstijdlijn kan halen.

  • Ontwikkelaarsbereidheid: Apple heeft ontwikkelaars geïnformeerd over de lancering van de Vision Pro en biedt hen vroege toegang tot ontwikkeltools. Dit suggereert dat Apple een release nastreeft wanneer ontwikkelaars klaar zijn om apps en inhoud voor de headset te bouwen.

  • Marketingvoorbereiding: Apple zou intern de Vision Pro aan het promoten zijn, wat aangeeft dat het bedrijf zich klaarmaakt voor een publieke lancering. Dit suggereert dat een formele aankondiging en pre-orderperiode in januari of begin februari zouden kunnen beginnen.

Hoewel er geen garantie is dat de Vision Pro in februari wordt uitgebracht, suggereren de bewijzen dat het een grote mogelijkheid is. Apple staat bekend om zijn geheimhouding, dus het is mogelijk dat het bedrijf de lancering zou kunnen vertragen of verrassen met een eerdere of latere aankondiging. Op basis van de huidige informatie lijkt februari echter het meest waarschijnlijke scenario te zijn.

Back To Top