Skip to content

Canon Multi-Camera Control smartphone-app

Canon Europe kondigt de introductie aan van de Multi-Camera Control smartphone-app voor iOS-apparaten1. Deze nieuwe gratis app stelt gebruikers in staat om naadloos tot vier camera’s tegelijk aan te sluiten, te bedienen en te monitoren. De app is compatibel met de XF605, EOS C70, EOS C300 Mark III en EOS C500 Mark II.

De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface biedt de mogelijkheid om op afstand een uitgebreide reeks camerafuncties te bedienen zoals optische zoom, belichtingsregeling, touch-autofocus, picture profiles en nog veel meer. Bovendien zijn tot wel vier camera’s tegelijkertijd live te monitoren in hoge beeldkwaliteit en met minimale latency. Het beheer van een multi-camera studio ligt binnen het handbereik van één operator, met de mogelijkheid om belangrijke instellingen aan te passen en op afstand meerdere camera’s tegelijkertijd te activeren.

De Multi-Camera Control-app is vanaf nu te downloaden.

 

1. Compatibel 3met de iOS-versies 16.2-16.7 / 17.0-17.1. iOS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Cisco in de VS en andere landen en wordt onder licentie gebruikt.

Back To Top