skip to Main Content
Vernieuwde Apple TV-app Maakt Alles Nog Eenvoudiger
Afbeelding: Apple / Apple TV-app.

Vernieuwde Apple TV-app maakt alles nog eenvoudiger

Vandaag heeft Apple de vernieuwde Apple TV-app onthuld, waarmee je nog makkelijker niet alleen naar de bekroonde series en films van Apple kijkt, maar ook naar live sport, films en televisieseries. En dat op je favoriete Apple devices, smart-tv’s, streamingsticks, gameconsoles en nog veel meer. De vereenvoudigde interface bevat een nieuwe navigatiekolom waarmee je snel door de app navigeert. Ook heb je er makkelijk toegang tot Apple TV+ (waar je alle Apple Original-series en -films terugvindt), MLS Season Pass (de thuisbasis van Major League Soccer) en de Store, waar je populaire films kunt huren of kopen. Bovendien staan er snelkoppelingen in naar de kanalen en apps die je al hebt, zoals Disney+, Paramount+ en Max.

“In de intuïtieve interface van de vernieuwde Apple TV-app komt alle content beter naar voren, waardoor onze gebruikers nog makkelijker hun favoriete series, films en sport kunnen kijken”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President of Services bij Apple. “Er is heel veel om uit te kiezen, dus willen we dat onze gebruikers altijd hun favorieten binnen handbereik hebben.”

In de nieuwe navigatiekolom vind je ook Home, een gids met alle series, films en sport waar je van houdt. In het gedeelte ‘Channels & Apps’ in Home kun je uitgebreid alle kanalen en apps doorzoeken waarop je bent geabonneerd. En in de collecties – waaronder ‘New Shows & Movies’, ‘Top Charts’, ‘Trending’ en ‘For You’ – vind je de beste aanbevelingen, zodat je kunt genieten van alles wat nieuw, populair of speciaal voor jou geselecteerd is.

Op devices in de woonkamer komen er in de navigatiekolom ook profielen te staan, zodat gezinsleden makkelijk van gebruiker kunnen wisselen en in ‘Up Next’ en de rest van de app persoonlijke aanbevelingen krijgen.

Op het vernieuwde Store-tabblad van de Apple TV-app worden films en tv-series naast elkaar weergegeven, waardoor je makkelijker ziet wat er allemaal te koop of te huur is. Ook is er een nieuwe manier om kanalen en apps toe te voegen, waarmee je de populairste streamingdiensten kunt verkennen.

Ook nieuw vanaf vandaag: de iTunes Store-app op iPhone en iPad en de apps voor iTunes-films en -series op Apple TV 4K en Apple TV HD leiden gebruikers naar de Apple TV-app. Daar vinden ze al hun huidige aankopen en kunnen ze hun favoriete tv-series en films op één centrale plek kijken.

 

Back To Top