Skip to content
Apple Vision Pro. ©Apple

Apple Vision Pro vanaf 2 februari in de VS beschikbaar

Apple heeft vandaag aangekondigd dat Apple Vision Pro vanaf vrijdag 2 februari beschikbaar zal zijn in de Apple Store-locaties in Amerika en in de Amerikaanse Apple Store online. De Apple Vision Pro begint met een prijs van 3499 dollar en er kan een pre-order geplaatst worden vanaf 19 januari. Een datum waarop de Apple Vision Pro in Nederland gekocht kan worden is nog niet bekend gemaakt.

Apple Vision Pro is een revolutionaire ruimtelijke computer die de manier waarop mensen werken, samenwerken, verbinden, herinneringen herbeleven en genieten van entertainment transformeert. Vision Pro combineert naadloos digitale inhoud met de fysieke wereld en ontgrendelt krachtige ruimtelijke ervaringen in visionOS, bestuurd door de meest natuurlijke en intuïtieve invoer die mogelijk is – de ogen, handen en stem van een gebruiker.

Een volledig nieuwe App Store biedt gebruikers toegang tot meer dan 1 miljoen compatibele apps in iOS en iPadOS, evenals nieuwe ervaringen die profiteren van de unieke mogelijkheden van Vision Pro.

“Het tijdperk van ruimtelijk computergebruik is aangebroken”, zegt Tim Cook, CEO van Apple. “Apple Vision Pro is het meest geavanceerde apparaat voor consumentenelektronica ooit gemaakt. De revolutionaire en magische gebruikersinterface zal opnieuw definiëren hoe we verbinding maken, creëren en verkennen.”

Back To Top