skip to Main Content
Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor
Afbeelding: Dell / Dell UltraSharp 40 Curved Thunderboltâ„¢ Hub Monitor

Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor

Dell Technologies heeft de wereld’s eerste 40-inch 5K monitor met vijf-sterren keurmerk voor oogcomfort aangekondigd. De Dell UltraSharp 40 Curved Thunderboltâ„¢ Hub Monitor (U4025QW) biedt uitstekende beelden, waaronder een 5K resolutie (5120×2160), IPS Black Panel technologie, VESA DisplayHDR 600 certificering, en 99% DCI-P3 kleurruimte. Hij beschikt over een aantal functies om oogvermoeidheid te verminderen, waaronder een 120Hz verversingssnelheid, een omgevingslichtsensor en Dell ComfortView Plus. Daarnaast heeft deze monitor een aansluiting voor Thunderbolt 4 en ethernet. De monitor is ook gemaakt met duurzame materialen, waaronder 100% gerecycled en/of hernieuwbaar verpakkingsmateriaal, 85% post-consumer gerecycleerd (PCR) plastic en 100% gerecycleerd aluminium.

Het beeldpaneel van de U4025QW is 40 inch breed en heeft een WUHD-resolutie van 5120 x 2160. Dit betekent dat het monitorbeeld 4 keer zo scherp is als een Full HD-scherm (1920 x 1080). De monitor is ook voorzien van IPS Black Panel technologie, wat betekent dat het contrast tussen lichte en donkere delen van het beeld beter is. De U4025QW is ook VESA DisplayHDR 600 gecertificeerd, wat betekent dat het monitorbeeld een hoog contrastbereik en een breed kleurbereik heeft.

De monitor heeft een aantal functies die oogvermoeidheid kunnen verminderen. Zo heeft hij een 120Hz verversingssnelheid, wat betekent dat het beeld 120 keer per seconde wordt vernieuwd. Dit zorgt voor een vloeiender beeld en kan helpen om oogvermoeidheid te verminderen. Ook beschikt de monitor over een omgevingslichtsensor die de helderheid van het beeld automatisch aanpast aan de omgevingslichtomstandigheden. Dit kan ook helpen om oogvermoeidheid te verminderen. Ten slotte heeft de monitor Dell ComfortView Plus, een functie die schadelijk blauw licht vermindert. Blauw licht kan bijdragen aan oogvermoeidheid en slaapproblemen.

De Dell U4025QW is een monitor die het beste van twee werelden biedt: uitstekende beeldkwaliteit en een hoog comfortniveau. De monitor is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder videobewerking, grafisch ontwerp, fotobewerking en gaming.

De Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Monitor is verkrijgbaar voor $2.399,99 in de Verenigde Staten. Vanaf 27 februari zal de monitor wereldwijd beschikbaar zijn.

Back To Top