Skip to content
iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn verkrijgbaar in vijf schitterende nieuwe kleuren: zwart, blauw, groen, geel en roze. ©Apple

Grote vangst gestolen iPhones en iPads in Woerden

Op zondag 7 januari 2024 heeft de politie een grote vangst gedaan van gestolen iPhones en iPads in een loods in Woerden. De totale waarde van de gestolen goederen werd geschat op 19,3 miljoen euro.

De diefstal vond plaats rond 20.00 uur bij een bedrijf op Schiphol. De verdachten drongen het bedrijf binnen en stalen een vrachtwagen vol met iPhones en iPads. De vrachtwagen werd vervolgens naar een loods in Woerden gereden.

De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij camerabeelden van de diefstal. Rond 21.00 uur zag de politie de vrachtwagen met oplegger de loods in Woerden binnenrijden. Een arrestatieteam viel de loods binnen en hield vier verdachten aan. Een vijfde verdachte sloeg op de vlucht, maar werd later ook aangehouden.

De verdachten zijn allen tussen de 23 en 43 jaar oud. Ze worden verdacht van diefstal, heling en deelname aan een criminele organisatie.

De gestolen iPhones en iPads zijn teruggegeven aan het bedrijf op Schiphol.

Deze vondst is een groot succes voor de politie. Het is een van de grootste vondst van gestolen Apple-producten in Nederland.

Back To Top