skip to Main Content
IPhone 17 Krijgt Een 24-megapixel Frontcamera
Afbeelding: Apple / iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn verkrijgbaar in vijf schitterende nieuwe kleuren: zwart, blauw, groen, geel en roze.

iPhone 17 krijgt een 24-megapixel frontcamera

Volgens een rapport van analist Ming-Chi Kuo, zal de iPhone 17 een 24-megapixel frontcamera krijgen. Dit is een upgrade ten opzichte van de huidige 12-megapixel frontcamera van de iPhone 15 en de aankomende iPhone 16. De nieuwe camera zal bestaan ​​uit zes elementen, wat beter is dan de vijf elementen van de huidige camera. Dit zou moeten leiden tot een verbeterde beeldkwaliteit, met meer details en minder ruis.

Apple heeft uiteraard nog geen officiële aankondiging gedaan van de iPhone 17, gezien deze pas in 2025 wordt verwacht, dus het is mogelijk dat de specificaties van de camera nog kunnen veranderen. Als het rapport van Kuo correct is, zou het een belangrijke verbetering zijn voor de iPhone-camera’s.

Back To Top