Skip to content
Met MLS Season Pass krijgen fans ononderbroken toegang tot elke wedstrijd uit de MLS, gedetailleerde commentaren en analyses, een scala aan exclusieve content en nog veel meer. ©Apple

MLS Season Pass in de Apple TV-app

Vanaf vandaag kunnen fans in meer dan 100 landen en regio’s zich aanmelden voor MLS Season Pass op Apple TV, om in het seizoen van 2024 volop van de Major League Soccer te genieten. Met een MLS Season Pass-abonnement krijgen fans ononderbroken toegang tot elke wedstrijd uit de MLS, gedetailleerde commentaren en analyses, een scala aan exclusieve content en nog veel meer. Ook kunnen ze wedstrijden zien uit de Leagues Cup, de MLS All-Star Game en de Audi MLS Cup Playoffs. Het aankomende seizoen van 2024, dat op 21 februari van start gaat, is het tweede seizoen in de 10-jarige samenwerking die Apple met de Major League Soccer is aangegaan. Het onvergetelijke seizoen van 2023 werd gekenmerkt door mijlpalen die alle records braken en de komst van achtvoudig Ballon d’Or-winnaar Lionel Messi. Daarnaast komt MLS Season Pass nu met een uniek overzichtsprogramma voor Spaanstalige fans.

“Het eerste jaar van onze samenwerking met de Major League Soccer ging al onze verwachtingen te boven en liet meer fans dan ooit kennismaken met de MLS”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President of Services bij Apple. “We kijken ernaar uit om daarop voort te borduren, om alles in het teken te zetten van Messi’s eerste volledige seizoen in de MLS en om MLS-fans het beste van het beste te bieden.”

“De lancering van MLS Season Pass was voor ons een keerpunt, omdat het voetbalfans over de hele wereld in staat stelde om zonder beperkingen naar MLS-wedstrijden te kijken en dankzij onze samenwerking met Apple te genieten van torenhoge productiekwaliteit”, aldus Don Garber, Commissioner van MLS. “Het eerste seizoen overtrof alle verwachtingen en het tweede jaar belooft nog beter te worden.”  

“Van de kwaliteit van de uitzendingen tot het uitgebreide aanbod: MLS Season Pass heeft een fantastisch eerste jaar gehad”, aldus Darlington Nagbe, aanvoerder van Columbus Crew en viervoudig MLS Cup-winnaar. “Dit is een spannende periode geweest voor ons als team en voor de competitie, waarin het fantastisch was dat alle wedstrijden uit de MLS wereldwijd te zien waren. Overal ter wereld konden vrienden en familieleden naar wedstrijden kijken, wat mijn teamgenoten en ik erg waarderen. Met MLS Season Pass komt onze competitie echt in de schijnwerpers te staan en ik ben heel benieuwd wat ons in 2024 te wachten staat.”

Lionel Messi: Wedstrijden Inter Miami voorseizoen 2024

Nadat Messi vorig jaar in juli bij Inter Miami is gekomen, heeft hij het Noord-Amerikaanse voetballandschap getransformeerd en de Major League Soccer wereldwijd onder de aandacht gebracht. Abonnees van MLS Season Pass kunnen nu alvast kijken naar de wedstrijden uit het voorseizoen van Inter Miami, voordat ze Messi’s eerste volledige seizoen in de MLS gaan volgen.

Op donderdag 15 februari om 19:30 uur (ET) vindt de laatste vriendschappelijke wedstrijd plaats tussen Miami en Messi’s jeugdclub, Newell’s Old Boys. Hieronder staat een overzicht van alle wedstrijden uit het voorseizoen die de komende weken op MLS Season Pass worden uitgezonden.

 • Maandag 29 januari om 13:00 uur (ET) tegen Al Hilal SFC
 • Donderdag 1 februari om 13:00 uur (ET) tegen Al-Nassr FC
 • Zondag 4 februari om 3:00 uur (ET) tegen Hong Kong Team
 • Donderdag 15 februari om 19:30 uur (ET) tegen Newell’s Old Boys

MLS is Back: Openingsweekend 2024

De aftrap van het 29e seizoen van de MLS wordt de vroegste ooit. Op woensdag 21 februari spelen Messi en regerend Leagues Cup-houder Inter Miami CF hun eerste wedstrijd tegen Real Salt Lake in het DRV PNK Stadium. De wedstrijd wordt op 20:00 uur (ET) uitgezonden, alleen bij MLS Season Pass op Apple TV. Het openingsweekend ‘MLS is Back’ wordt voortgezet met MLS-clubs die het op zaterdag 24 februari en zondag 25 februari in 14 wedstrijden tegen elkaar opnemen, met als hoogtepunt op zondag 25 februari een wedstrijd tussen LA Galaxy en Inter Miami CF in het Dignity Health Sports Park.

De volgende wedstrijden uit de eerste speelronde zijn gratis te zien op MLS Season Pass:

Zaterdag 24 februari
LAFC – Seattle Sounders FC
16:30 uur (ET)

D.C. United – New England Revolution
19:30 uur (ET)

Orlando City SC – CF Montréal
19:30 uur (ET)

Zondag 25 februari
FC Cincinnati – Toronto FC
14:30 uur (ET)

In het aankomende seizoen zijn zowel nieuwe talenten als terugkerende supersterren te zien, waaronder Thiago Almada, Caleb Wiley en Giorgos Giakoumakis van Atlanta United FC; Walker Zimmerman en Hany Mukhtar in Nashville; Cucho Hernández en Diego Rossi van Columbus Crew; Luciano Acosta van FC Cincinnati; Héctor Herrera van Houston Dynamo FC en Hugo Lloris, de nieuwe doelman van LAFC. Daarnaast voegt Luis Suárez zich weer bij Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba bij Inter Miami.

Het hele MLS-seizoensprogramma van 2024 is te vinden op mlssoccer.com/news/mls-unveils-2024-regular-season-schedule.

Dé plek voor MLS-fans

MLS Season Pass bevat live elke reguliere MLS-wedstrijd, de volledige Audi MLS Cup Playoffs, de Leagues Cup, de MLS All-Star Game, de Campeones Cup en bepaalde wedstrijden en toernooien uit de MLS NEXT en de MLS NEXT Pro. Allemaal op één plek en zonder onderbrekingen. Bovendien hebben abonnees toegang tot exclusieve on-demand content en de meest uitgebreide en toegankelijke programmering ooit, waaronder MLS Countdown en MLS Wrap-Up in het Engels, en MLS La Previa en MLS El Resumen in het Spaans. Nieuw in het seizoen van 2024 is MLS 360, het populaire live overzichtsprogramma waarin fragmenten uit elke wedstrijd door experts worden besproken en geanalyseerd. Dit programma is nu voor het eerst ook in het Spaans te zien, met de ervaren meertalige MLS Season Pass-presentator Tony Cherchi. Cherchi wordt vergezeld door voormalig professioneel voetballer Miguel Gallardo en Giovanni Savarese, voormalig voetballer en hoofdcoach tijdens twee MLS Cup-finales. Nieuw voor de Spaanstalige MLS La Previa– en MLS El Resumen-studioprogramma’s zijn onder andere Antonella Gonzalez, die een nieuwe rol aanneemt na haar functie als verslaggeefster ter plaatse.

Fans in de VS en Canada hebben nog steeds de optie om naar een audiostream van hun favoriete team te luisteren. De verslaggeving bij MLS Season Pass wordt gedaan door getalenteerde presentators en voetballegendes die hun expertise en passie in de strijd gooien.

Fans hebben de mogelijkheid om wedstrijden live te volgen of juist achteraf te bekijken wanneer ze willen, waarbij elke wedstrijd voorzien is van bondige samenvattingen. Bovendien kunnen fans op Apple TV 4K en op iPad tot vier wedstrijden tegelijk bekijken.1

Met ‘My Sports’ op MLS Season Pass kunnen fans hun favoriete club kiezen, zodat ze precies de content te zien krijgen die ze willen. De wedstrijden van hun favoriete club komen dan in de Apple TV-app automatisch op de lijst ‘Volgende’ te staan, zodat fans niks missen. Je kunt ook instellen dat je een melding op je iPhone en iPad krijgt als de wedstrijd van je team bijna begint. Op elke clubpagina kun je alles terugvinden over de desbetreffende club, zoals live wedstrijden, voorbeschouwingen, interviews, herhalingen en nog veel meer. Ook staat er een schema van alle wedstrijden van hun club en zijn er verhalen en highlights te vinden die regelmatig worden bijgehouden. Als voorbereiding op het seizoen van 2024 zijn er uitgebreide verzamelingen exclusieve content te vinden op MLS Season Pass, zoals een terugblik op highlights uit het vorige seizoen, speciale content van clubs, volledige herhalingen van wedstrijden uit 2023, bijzondere verhalen uit de competitie en nog veel meer.

Meer manieren om van de MLS te genieten

 • Apple TV+ heeft onlangs een docuserie over de Major League Soccer aangekondigd, geproduceerd in samenwerking met het bekroonde Box to Box Films en de Major League Soccer. Eerder werd Messi Meets Americauitgebracht, een zesdelige documentaire die ook in samenwerking met de Major League Soccer is geproduceerd, met een exclusieve inkijk in hoe Lionel Messi in 2023 zijn langverwachte debuut maakte in de Leagues Cup en de Major League Soccer. Ook is er binnenkort Messi’s World Cup: The Rise of a Legend, het eerste officiële en definitieve verslag van Messi’s sensationele carrière bij het Argentijnse elftal en zijn vijf deelnames aan het wereldkampioenschap, dat vanaf 21 februari 2024 te zien is.
 • Vanaf 21 februari is er een gloednieuw seizoen van de podcast Offside With Taylor Twellman te beluisteren, waarin alles te horen is over de MLS. Met MLS Season Pass-hoofdanalist Taylor Twellman aan de knoppen komen er in de podcast spelers, coaches en bestuurders uit de internationale voetbalwereld aan het woord, naast bekende gasten. De podcast is te volgen via Apple Podcasts op apple.co/Offside-Pod.
 • Op Apple Music zijn er exclusieve playlists te beluisteren die door clubs zijn samengesteld en die de cultuur van die clubs belichamen. Gedurende het seizoen komt er meer muziekcontent beschikbaar op apple.co/AM-MLS.
 • Gebruikers van Apple Kaarten kunnen Matchday Guides bekijken die door MLS-clubs zijn aangemaakt en aanbevelingen vinden voor bars en restaurants waar ze een wedstrijd kunnen kijken. Ook vinden ze er gedetailleerde informatie over de stadions en nog veel meer.
 • In de Apple TV-app kunnen fans op iPhone, iPad en Apple TV in ‘My Sports’ onder meer makkelijk hun favoriete MLS-clubs volgen, meldingen krijgen voor aankomende wedstrijden en live het scoreverloop volgen via apple.co/MySportsMLS.
 • Op Apple News kunnen gebruikers makkelijk hun favoriete teams volgen in het Sports-tabblad; artikelen ontvangen van honderden topuitgevers; scores, schema’s en tussenstanden bekijken voor de belangrijkste professionele competities, en highlights terugzien.2 Abonnees van Apple News+ hebben daarnaast toegang tot de ongeëvenaarde sportjournalistiek van The Athletic, waaronder de allerbeste teamverslagen en de grootste en interessantste artikelen in de wereld van sport.
 • Siri kan allerlei vragen over de MLS beantwoorden, bijvoorbeeld over wedstrijdschema’s, scores, standen, selecties en statistieken van spelers.3

Abonneren op MLS Season Pass

Liefhebbers kunnen zich vanaf maandag 29 januari abonneren op MLS Season Pass in de Apple TV-app voor € 14,99 per maand tijdens het seizoen of € 99 per seizoen. Abonnees van Apple TV+ kunnen een abonnement aanschaffen tegen de speciale prijs van € 12,99 per maand of € 79 per seizoen. 4 Iedereen die een seizoenskaart koopt bij een van de MLS-clubs, krijgt daarbij automatisch een abonnement op MLS Season Pass voor dit seizoen. Via ‘Delen met gezin’ kunnen tot zes gezinsleden het abonnement delen met hun eigen Apple ID en wachtwoord.

MLS Season Pass is op miljarden devices beschikbaar via de Apple TV-app op Apple devices, smart-tv’s, streamingdevices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com. Meer weten over hoe je je aanmeldt voor MLS Season Pass? Ga dan naar apple.co/_MLS_.4

 1. Meerdere weergaven worden ondersteund op iPad (7e generatie) of nieuwer.
 2. My Sports is niet beschikbaar in alle landen en regio’s.
 3. De beschikbaarheid, features en commando’s van Siri kunnen per land of regio variëren.
 4. MLS Season Pass is beschikbaar in de Apple TV-app in iOS 16.2 of nieuwer, iPadOS 16.2 of nieuwer, Apple TV 4K of Apple TV HD met tvOS 16.2 of nieuwer, macOS Ventura 13.1 of nieuwer, op in aanmerking komende smart-tv’s en streamingdevices, of op tv.apple.com. Voetballiefhebbers kunnen wereldwijd MLS Season Pass bekijken in het Engels, Spaans of Frans voor zover beschikbaar, inclusief ondertiteling.

 

Back To Top