skip to Main Content
Napoleon Beschikbaar Vanaf 1 Maart Op Apple TV+
Afbeelding: Apple / De actiefilm Napoleon is vanaf 1 maart te streamen op Apple TV+.

Napoleon beschikbaar vanaf 1 maart op Apple TV+

Na de wereldwijde goed bezochte bioscoopbezoeken en Academy- en BAFTA Award-nominaties, kondigde Apple Original Films vandaag aan dat Ridley Scott’s epische actiefilm “Napoleon” vanaf vrijdag 1 maart wereldwijd beschikbaar zal zijn om te streamen op Apple TV+.

Sinds zijn debuut heeft “Napoleon” brede lovende kritieken gekregen en is de film genomineerd voor drie Academy Awards voor Beste Visuele Effecten, Beste Productieontwerp en Beste Kostuumontwerp. De film ontving ook vier BAFTA-nominaties voor Outstanding British Film of the Year, Best Costume Design, Best Make Up & Hair en Best Special Visual Effects.

“Napoleon”, geregisseerd door Scott uit een scenario van David Scarpa, speelt Joaquin Phoenix als de Franse keizer en militaire leider. De film is een originele en persoonlijke kijk op de oorsprong van Napoleon Bonaparte en zijn snelle, meedogenloze klim naar keizer, bekeken door het prisma van zijn verslavende en vaak vluchtige relatie met zijn vrouw en een ware liefde, Josephine, gespeeld door Vanessa Kirby. De film legt Napoleons beroemde veldslagen, meedogenloze ambitie en verbazingwekkende strategische geest vast als een buitengewone militaire leider en oorlogsvisionair.

Een Apple Studios-productie in samenwerking met Scott Free Productions, “Napoleon” wordt geregisseerd en geproduceerd door Scott, en ook geproduceerd door Kevin J. Walsh, Mark Huffam en Phoenix, met Michael Pruss en Aidan Elliott als uitvoerende producenten.

Back To Top