Skip to content
Met de verzameling ‘Road to Halftime’ op Apple Music kunnen fans van USHER zich alvast verheugen op zijn Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show. ©Apple

USHER’s Road to Halftime op Apple Music

Apple heeft vandaag aangekondigd dat er op Apple Music een uitgebreide verzameling exclusieve content van USHER te vinden is, voorafgaand aan zijn langverwachte Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show, een episch optreden dat na 30 jaar eindelijk komende zondag 11 februari plaatsvindt in het Allegiant Stadium in Las Vegas. Met een breed aanbod aan muziek en exclusieve content kunnen fans zich vanaf vandaag alvast op de show verheugen. Bijvoorbeeld met de trailer die Apple Music en USHER vorige maand hebben gedeeld, de complete discografie van de artiest in ruimtelijke audio, de exclusieve playlists die door USHER zelf en door NFL-teams zijn samengesteld en de speciale programmering op Apple Music Radio.

“USHER is een van de beste performers die er zijn, en zijn muziek heeft zoveel mensen over de hele wereld bereikt”, aldus Oliver Schusser, Vice President van Apple Music en Beats bij Apple. “We zijn dan ook ontzettend blij dat hij voor ons de tweede Apple Music Super Bowl Halftime Show gaat doen en dat we zijn fans zoveel leuke manieren bieden om dit iconische moment in zijn carrière te vieren.”

“Muziek is altijd de beste manier geweest om sfeer te maken, een emotie uit te leggen of verschillende momenten in de tijd vast te leggen” zei USHER tegen Apple Music.

Bekijk de persconferentie van de Super Bowl LVIII Halftime Show

Op 8 februari om 10:00 uur (PT) wordt USHER geïnterviewd door Nadeska Alexis van Apple Music Radio tijdens de persconferentie voor de Super Bowl LVIII Halftime Show. De persconferentie is live of on demand te bekijken op Apple Music via apple.co/applemusichalftime, op TikTok, YouTube, Facebook en X, of op het NFL Network.

Luister naar USHER’s My Road to Halftime Exclusive Playlist

‘My Road to Halftime’ is een exclusieve collectie nummers die door de artiest zelf is samengesteld. Deze bevat niet alleen zijn eigen hits, maar ook nummers van andere artiesten die hem motiveren als voorbereiding op zijn legendarische show. Luister naar USHER’s playlist My Road to Halftime, exclusief op Apple Music.

Ervaar Jermaine Dupri’s exclusieve USHER-megamix in ruimtelijke audio, naast mixes van de grootste dj’s van Las Vegas

Legendarisch producer en hiphop-icoon Jermaine Dupri – die voor USHER nummers heeft geschreven en geproduceerd en in de jaren 90 van Atlanta een hotspot voor R&B en rap heeft gemaakt – stelt een speciale USHER-megamix samen met al zijn grootste hits, exclusief op Apple Music te beluisteren in ruimtelijke audio.

De aanloop naar de wedstrijd wordt ook gekenmerkt door het geluid van de dj’s Tiësto, Gryffin, BLOND:ISH en A Hundred Drums, met exclusieve mixes op Apple Music op de avond van zaterdag 10 februari.

Ontdek ‘The Story of USHER in 20 Songs’

In de aanloop naar de Super Bowl kunnen fans ook ‘The Story of USHER in 20 Songs’ ontdekken, een verhaal op Apple Music dat een kijkje biedt in de 30-jarige carrière van deze belangrijke artiest. Van zijn debuut als R&B-artiest in de jaren 90 tot zijn cultuurveranderende prestaties aan het begin van de 21e eeuw tot aan zijn nog altijd relevante werk en halftime-show van nu.

Voeg USHER’s COMING HOME alvast toe en beluister zijn studio-albums in ruimtelijke audio

USHER’s langverwachte negende studio-album COMING HOME, dat op 9 februari op Apple Music verkrijgbaar is, is nu alvast toe te voegen. En zijn hele discografie aan studio-albums is nu op Apple Music te beluisteren in ruimtelijke audio. Daarnaast kun je je met de playlist USHER Essentials op Apple Music onderdompelen in grensverleggende R&B, clubnummers en wereldwijde hits. Ook is er nog Apple Music Sing, waarmee je mee kunt zingen met je favoriete USHER-nummers met vocals en songteksten. Zo kun je zelf de lead, een duet of juist de achtergrondstemmen zingen.

Meer exclusieve programmering op Apple Music Radio

Als je graag op de eerste rij zit, kun je vanaf donderdag 8 februari vier dagen lang luisteren naar Apple Music Radio. Daar is voorafgaand aan USHER’s grote optreden speciale programmering te volgen. Hieronder vallen ‘Young Money Radio’, een speciale live-uitzending vanuit Las Vegas met Lil Wayne op zaterdag 10 februari; ‘The Estelle Show Special: USHER Now & Forever’, een speciale vijfdelige serie die vandaag van start gaat over hoe USHER uitgroeide tot een internationale popster; ‘Live from Super Bowl LVIII’, met dagelijkse live-uitzendingen vanuit Las Vegas geleid door Apple Music Radio-dj’s Zane Lowe, Ebro Darden, Nadeska Alexis, Eddie Francis en Dotty, plus een aantal bijzondere gasten; en de serie ‘Halftime Hype Radio’, waarin wordt teruggeblikt op de meest gedenkwaardige Super Bowl-optredens aller tijden. Luister naar Apple Music Radio op apple.co/_Radio.

Maak samen met je vrienden playlists voor de Halftime Show

Abonnees van Apple Music kunnen nu met vrienden en familieleden playlists maken in iOS 17.3. Fans van USHER kunnen op die manier hun eigen playlist maken voor de Halftime Show, elkaar uitnodigen om nummers toe te voegen en zelfs reacties toevoegen in de vorm van emoji’s.

Bekijk de playlists van de spelers en teams van de NFL

Voor fans die niet kunnen wachten op wat American Football, bevat USHER’s Road to Halftime op Apple Music een verzameling playlists samengesteld door NFL-spelers als Travis Kelce, Stefon Diggs, Davante Adams, Dak Prescott, Jalen Hurts en Damar Hamlin. Ook zijn er playlists met de nummers waar elk NFL-team het meest naar luistert.

Shazam de muziek van USHER voor extra content

Fans die in de week voor het optreden Shazam gebruiken voor de nummers van USHER krijgen toegang tot de eventpagina van de Apple Music Super Bowl Halftime Show met allerlei extra content, waaronder speciale Apple Watch-wijzerplaten en achtergronden voor hun telefoons. Ook kunnen ze de pagina bewaren om meldingen te krijgen over de setlist en foto’s van de show.

Meer genieten met de diensten van Apple

In alle diensten van Apple is er nog veel meer te ontdekken, zoals gidsen over Las Vegas in Apple Kaarten, een nieuwe Artist Spotlight-work-out in Apple Fitness+ en nog veel meer.

Verken Las Vegas met Apple Kaarten
Fans die zelf in Las Vegas zijn, kunnen de stad verkennen met Apple Kaarten. Daarin is nu extra veel informatie te vinden over de Vegas Strip, zoals over de Sphere en MGM Grand.

Later deze week wordt in Apple Kaarten tot na de Super Bowl het Allegiant Stadium uitgelicht, ter ere van de grote wedstrijd en de Halftime Show. Kaarten bevat straks tientallen gidsen over Las Vegas, waaronder de Apple Music-gids over livemuziek op de Strip.

Work-out met een Artist Spotlight in Fitness+
De Artist Spotlight-serie in Apple Fitness+ – waarin een de hele playlist van een work-out om één artiest draait – komt nu met de grootste serie ooit om af te tellen naar de Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show. Elke week is er muziek te horen van vorige Halftime Show-artiesten, totdat de grote wedstrijd plaatsvindt. Vorige maand werden er in elke fitnessdienst 10 nieuwe work-outs beschikbaar gemaakt van Rihanna, de Apple Music Super Bowl Halftime Show-artiest van vorig jaar. Ook zijn er nieuwe work-outs met muziek van Britney Spears en U2. Vanaf vandaag bevatten de Artist Spotlight-work-outs muziek van USHER.

Na het met een Emmy bekroonde optreden van Rihanna tijdens de Super Bowl LVII Halftime Show van vorig jaar blijft de samenwerking tussen de NFL, Roc Nation en Apple Music zorgen dat de Super Bowl Halftime Show, het meest bekeken muziekoptreden van het jaar, op Apple Music groots wordt gevierd. Muzikanten, songwriters, producers en fans worden allemaal in het zonnetje gezet in ’s werelds beste muziekervaring met een catalogus van meer dan 100 miljoen nummers en het indrukwekkende geluid van ruimtelijke audio. Met iPod en iTunes heeft Apple de manier waarop je naar muziek luistert volledig veranderd. Deze prijswinnende traditie wordt voortgezet met Apple Music.

Ga naar apple.co/applemusichalftime om helemaal bij te blijven over USHER’s Road to Halftime op Apple Music. En om een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen, kun je @AppleMusic volgen op TikTok, Instagram, YouTube en X. Het Halftime Show-optreden is ook achteraf nog beschikbaar op Apple Music.

 

Back To Top