Skip to content

Adobe Premiere Pro krijgt Generative AI video tools

Adobe heeft een preview laten zien van generatieve AI-innovaties binnen Adobe Premiere Pro. Hiermee zal de professionele editor voor het maken en produceren van video’s nieuwe en tot nu toe ongekende creatieve mogelijkheden krijgen.

De nieuwe generatieve AI-tools zullen dit jaar naar Premiere Pro komen. Waardoor gebruikers in staat zijn om het bewerken van hun video’s te stroomlijnen, inclusief het toevoegen of verwijderen van objecten in een scène of het uitbreiden van een bestaande clip. Deze nieuwe bewerkingsworkflows zullen worden aangedreven door een nieuw videomodel dat zich zal aansluiten bij de familie van Firefly-modellen, waaronder Image, Vector, Design en Text Effects. Adobe blijft Firefly AI-modellen ontwikkelen in de categorieën waarin het diepgaande expertise heeft, zoals beeldvorming, video, audio en 3D en zal deze modellen diepgaand integreren in Creative Cloud en Adobe Express.

Back To Top